Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο team! Το thread ειναι για εναν φίλο ο οποίος έχει μια gpu R9 390x τις Sapphire την Tri-X και έχει προβλημα με τα drivers! Λεει πως καθε φορα που εγκαταστεί τα Driver, μετα απο λίγο του βγάζει αυτο το μηνυμα και πως η καρτα ανεβάζει full θερμοκρασία και 100% usage! 
 igdh8w.png

 

Δοκίμασε επίσεις και παλιότερα driver αλλα πάλι τα ίδια και σε Windows 7 και 10

Δημοσ.

MalwareBytes για να τσεκαρει για κανεναν ιο για αρχη, μετα DDU & καθαρη εγκατασταση 17.6.2.

 

Το έχει κάνει ήδη αλλά τίποτα! 

Δημοσ.

Έχει τσεκάρει με κάποιο λογισμικό εποπτείας αν όντως ανεβάζει τέτοια θερμοκρασία και usage;

 

Για να ξεκινήσει να αποκλείει σιγά σιγά πράγματα ας ρίξει μια ματιά.

 

Αν ισχύει τότε κάτι το προκαλεί. Αν όχι, τότε είναι όντως θέμα driver/λειτουργικού. Ίσως να έβγαζε τελείως τους drivers και να άφηνε τον προεπιλεγμένο/generic που βάζουν τα Windows για να το παρακολουθήσει κάποιες ώρες.

Δημοσ.

Καλημέρα !

Το συγκεκριμένο πρόβλημα ασυμβατότητος μεταξύ των Drivers της ATI Radeon R9 390X και του λειτουργικού είναι ήδη γνωστό στη Microsoft και γι' αυτό έχει εκδοθεί το Update KB3081424 που δυστυχώς, αφορά μόνο τα Windows 10.
Όσοι έχουν τα Windows 7 θα πρότεινα να εγκαταστήσουν την έκδοση 15.11 των Drivers για τη συγκεκριμένη κάρτα, κι ας είναι έκδοση Beta, δεν πειράζει. Ένας συγγενής μου είχε ακριβώς αυτό το πρόβλημα και το έλυσε έτσι.

Επίσης αν παλιότερα είχατε άλλη κάρτα (ειδικά άμα ήτανε NVIDIA), δεν αρκεί να απεγκατασταθούν οι παλιοί drivers από τον πίνακα ελέγχου. Πρέπει οπωσδήποτε ν' αφαιρεθούν όλα τα υπολείμματα των παλιών drivers από το μητρώο των Windows, χρησιμοποιώντας προφανώς το regedit.

Ευχαριστώ,
Ο Άσπρος Γάτος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...