Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.Εχω εδω και πανω απο ενα χρονο το συγκεριμενο Router του τιτλου οπου και δεν ειχα κανενα θεμα εως τωρα.Ο παροχος μου ειναι Forthnet με γραμη VDSL περιοχη Κορινθος και κλειδωνω στα 32-34 Mbps.To προβλημα τωρα,πριν περιπου ενα μηνα χωρις κανενα λογο αποφασισα να κανω update στο Firmware oπου εκεινες τις ημερες ηταν που αλλαζε και ο ΟΤΕ το Box κατω απο το σπιτι μου,κατεβασα το νεωτερο Firmware εκανα το update και ολα οκ χωρις καμια ουσιαστικη διαφορα εκτος του οτι ενω πριν ειχα παντα στα Error Pkts 0 τωρα μου δειχνει και στο Down αλλα κυριως στο Up αρκετα Error Pkts οπου καταγραφονται και σε ενα Log.Το πολυ παραξενο ομως ειναι το οτι αρκετες φορες την ημερα η ανα δυο ημερες το λαμπακι του Internet στο Router μου ειναι σβηστο αλλα εξακολουθω να εχω internet  :confused: και στην περιπτωση που σβησω το Router οταν τα ξανανοιξω με το που συγχρονισει το λαμπακι ειναι οκ ξανα αλλα για ακαθοριστο χρονικο διαστημα.Πηρα την Forthnet ελεγξαν την γραμη και δεν ειχα καποιο Disconect κατα την διαρκεια που εγω εβλεπα σβηστο το λαμπακι ενω οπως ειπα και παραπανω ειχα και κανονικα Internet οποτε μου ειπα οτι δεν υπαρχει θεμα απο αυτους αλλα απο το Router.Yπαρχει κανεις που να εχει συναντηση κατι παρομοιο η να εχει καποια λυση για το θεμα μου? Ευχαριστω εκ το προτερων παιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...