Kronor25 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα , αυτές τις μέρες έχω στα χέρια μου ενα μεταχειρισμένο Sony Xperia Z2 με το Marshmallow update . Είναι εντυπωσιακά γρήγορο, αν συνυπολογισουμε ότι δούλευε για 3 χρονια , παρ' όλα αυτά η μπαταρία του τελείωνει πολύ γρήγορα . Οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι ελάχιστες ( Facebook , messenger, viber , youtube, chrome ) .Η χρήση που του κάνω ειναι σε λογικά πλαίσια . Έχω ενεργοποιήσει το Stamina Mode και απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις από πολλές εφαρμογές αλλά δν είδα βελτίωση. Έχετε να μου προτείνετε τίποτα ; Ευχαριστώ.
chios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Άλλαξε του μπαταρία 3 χρόνια δουλεύει τα έχει παίξει, άσε που γενικά είναι παλιό τηλέφωνο δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς.
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Πουλησε το σε χαμηλη τιμη να φυγει και συμπληρωσε €€€ και παρε αλλο.
AlienTechGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Το κινητό την παλεύει άνετα, ακόμα και σήμερα, σε θέματα ταχύτητας κτλ. Αν σε καλύπτει, και αν μπορείς να βρεις μπαταρία σε λογική τιμή, την αλλάζεις και είσαι κομπλέ. Αλλιώς πούλησε το όπως είναι, κι πάρε κάποιο άλλο.
ziaba Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ναι . Φοράει το 6.0.1 από τα Updates γιαυτό η μπαταρία του είναι σκ@τ@ πέρνα την official ή κάποια official based rom θα δεις άλλη μπαταρία
greekbusters Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Την καλύτερη διαχείριση στο ζ2 Την είχε με κιτ κατ. Δεν έπεφτε με τπτ. Δεν ξέρω βέβαια αν αξίζει να την περάσεις λόγω ασφάλειας, αλλά ίσως με αλλαγή μπαταρίας δεις κάποια διαφορά. Νομίζω γύρω στο 40αρι ζητάει η αρβατο
AlienTechGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 γιαυτό η μπαταρία του είναι σκ@τ@ πέρνα την official ή κάποια official based rom θα δεις άλλη μπαταρίαΑφού stock Marshmallow φοράει. 1
ziaba Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Αφού stock Marshmallow φοράει. ναι σόρρυ μπερδεύτηκα με τις customs που αναφέρθηκαν πιο πάνω ... να κάνει τότε ένα hard reset για αρχή 1
Kronor25 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Hard reset εχω κανει ( ξεχασα να το γραψω) αλλα δεν παρατηρησα διαφορα. Οποτε θα προχωρησω σε αλλαγη μπαταριας. Μολις το κανω θα σας γραψω εντυπωσεις. 2
ziaba Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Hard reset εχω κανει ( ξεχασα να το γραψω) αλλα δεν παρατηρησα διαφορα. Οποτε θα προχωρησω σε αλλαγη μπαταριας. Μολις το κανω θα σας γραψω εντυπωσεις. κανε μια καθαρή εγκατάστασή firmware από την αρχή αν δεν τότε downgrade .... γιατί η sony στις αναβαθμίσεις είναι σκ@τ@
chris_g92 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Ρε παιδιά 3 χρόνια μπαταρία είναι , λογικο το βρίσκω να παρέδωσε πνεύμα και να θέλει άλλη. Αν μπορείς να αλλάξεις μπαταρία με 30-40 ευρώ αξίζει να το κάνεις και να είσαι κομπλέ. 1
Kronor25 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Παιδιά, αν τελικά το κρατήσω το κινητό, θα έχω στο μέλλον προβλήματα με updates εφαρμογών τύπου messenger,viber κτλ.; Ρωτάω γιατί πρώτον το κινητό είναι παλιό και πλέον δεν δέχεται αναβαθμίσεις λογισμικού και δεύτερον επειδή ήμουν πρώην κάτοχος ενός lumia 640 δεν θα ήθελα να βιώσω ξανά παρόμοιες καταστάσεις. Επίσης παρατήρησα ότι μετά από κάποια λεπτά χαλαρής χρήσης το κινητό αρχίζει και ζεσταίνεται στο πίσω μέρος κάτι που δεν συνέβαινε στα προηγούμενα κινητά μου.(Φαντάζομαι πως θα είναι όταν θα παίζω παιχνίδια). Με την αλλαγή μπαταρίας θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα; Αν όχι υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;
AlienTechGR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Παιδιά, αν τελικά το κρατήσω το κινητό, θα έχω στο μέλλον προβλήματα με updates εφαρμογών τύπου messenger,viber κτλ.; Ρωτάω γιατί πρώτον το κινητό είναι παλιό και πλέον δεν δέχεται αναβαθμίσεις λογισμικού και δεύτερον επειδή ήμουν πρώην κάτοχος ενός lumia 640 δεν θα ήθελα να βιώσω ξανά παρόμοιες καταστάσεις. Επίσης παρατήρησα ότι μετά από κάποια λεπτά χαλαρής χρήσης το κινητό αρχίζει και ζεσταίνεται στο πίσω μέρος κάτι που δεν συνέβαινε στα προηγούμενα κινητά μου.(Φαντάζομαι πως θα είναι όταν θα παίζω παιχνίδια). Με την αλλαγή μπαταρίας θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα; Αν όχι υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Όχι, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με όλες τις γνωστές social media εφαρμογές. Το Z2 φοράει Snapdragon 801 και έχει 3GB RAM, οπότε δε θεωρείται obsolete,, ίσα - ίσα, κρατάει πάρα πολύ καλά ακόμα και σήμερα. Το ότι ζεσταίνεται, είναι απολύτως λογικό, για τόσο ισχυρό CPU. Ίσως με την νέα μπαταρία, αλλά μη περιμένεις θαύματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα