thelos257 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σας παιδια χρειαστικα τις συμβουλες σας παλι για την δευτερη συσκευης που θα παρω με συμβολαιο απο την ΜΤΝ επειδη απο αυτο τον μηνα στις 21/7/2017 ως τες 21/10/2017 θα μπορω να ανανεωσω το συμβολαιο μου για δυο χρονια ακομα και θα ηθελα αφου μ δινεται η ευκαιρια να το ανανεωσω τρεις μηνες πριν δηλαδη αυτο τον μηνα και να παρω το Samsung Galaxy A5 2017 και το iPhone 6 32GB ή το (iPhone SE 32GB). Για το iPhone 6 μου αρεσει που ναι 4,7 η οθονη του αλλα με προβληματιζουν τα 8MP της πισινης του καμερας και το 1.1ΜΡ της μπροστινης του θα βγαζουν καλες φωτογραφιες οπως ενα κινητο με μια καμερα 12ΜΡ Ή 13ΜΡ ; Για πισινη λεω. Ή να συμβιβαστω και να παρω το iPhone SE που αυτο που με τραβα πισω ειναι η μικρη του οθονη 4.0 ; Τι λετε ; 2014 Ή 2016 iPhone ;
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Εγώ θα τσίμπαγα το iphone 6. (Android user εδώ) 1
AlienTechGR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Η πίσω κάμερα του iPhone 6 είναι καλή. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη ή χειρότερη σε σχέση με το A5 2017, αλλά είναι καλή. Του iPhone SE είναι πολύ καλύτερη, ειδικά στο βίντεο (4K και 1080p60). Όσο αναφορά την μπροστινή, λογικά του A5 2017 είναι καλύτερη. Εγώ θα έλεγα να πας σε ένα κατάστημα να τα πιάσεις και τα τρία κινητά, στα χέρια σου, και να δεις ποιο σου ταιριάζει. 1
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Iphone se η galaxy a5. Αν σε προβληματίζουν οι 4 ίντσες τότε Α 5 Το iphone 6 δεν αξίζει πλέον. 1
thelos257 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Iphone se η galaxy a5. Αν σε προβληματίζουν οι 4 ίντσες τότε Α 5 Το iphone 6 δεν αξίζει πλέον. Θα τα παρω μαζι δυο συσκευες με ενα πλανο και θα πληρωσω μονο 32ευρω την διαφορα επειδη το μεγιστο οριο ειναι 816Ευρω οι δωσεις που μπορω να βαλω πανω. Αρα: 380 (Samsung Galaxy A5 2017 Black) + 349 (iPhone SE 32GB Gold)
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ωραία άρα iphone se. Υπομονή σε λίγο να ανακοινωθούν τα νέα iphone να πέσει η τιμη στο 6s.
thelos257 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ωραία άρα iphone se. Υπομονή σε λίγο να ανακοινωθούν τα νέα iphone να πέσει η τιμη στο 6s. Καλημερα αρα αν δεν παω στο iPhone 6 που ναι: 400 + 380 που ναι το Samsung Galaxy A5 2017 τοτε θα παρω το SE.
enigma84 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Αν προκειται να έχεις εσύ και τις δύο συσκευές συνέχεια πάνω σου, πάρε το iphone se.Καλη αυτονομία και μαζεμένο μέγεθος.
AggelosTz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Το 6 έχει σχεδόν την ίδια κάμερα με το 5s και νομίζω το 6plus είχε καλύτερη. Σίγουρα το SE έχει καλύτερη και σαφώς αξίζει με σχέση το 6 παρόλο που έχει μικρότερη οθόνη.
ziaba Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 πάρε δυο ή ένα (ανάλογά τις ανάγκες σου) se που το δίνουν σε νορμάλ τιμή .... γενικά είναι δυνατό σαν συσκευή 1
thelos257 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Το 6 έχει σχεδόν την ίδια κάμερα με το 5s και νομίζω το 6plus είχε καλύτερη. Σίγουρα το SE έχει καλύτερη και σαφώς αξίζει με σχέση το 6 παρόλο που έχει μικρότερη οθόνη. Εχουμε καποιες κρητικες review που να το λενε αυτο ; Εντομεταξη με ενδιαφερει η καλη καμερα και τα 8 ΜΡ μου φενονται λιγοτερα τα οποια τα εχουν τα κινητα τα φτηνα που αγοραζουμε φυσικα μιλαμε για κινητο του 2014 αλλα και τα φτηνα κινητα εχουν 8ΜΡ αρα δεν παμε πουθενα εν μεσα του 2017. Παλι με ποια λογικη η Apple εκανε 4" το SE ;
vchristod84 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Εχουμε καποιες κρητικες review που να το λενε αυτο ; Εντομεταξη με ενδιαφερει η καλη καμερα και τα 8 ΜΡ μου φενονται λιγοτερα τα οποια τα εχουν τα κινητα τα φτηνα που αγοραζουμε φυσικα μιλαμε για κινητο του 2014 αλλα και τα φτηνα κινητα εχουν 8ΜΡ αρα δεν παμε πουθενα εν μεσα του 2017. Παλι με ποια λογικη η Apple εκανε 4" το SE ; Πριν λίγες μέρες δεν είχες ανοίξει κάμποσα θέματα για το pixel? Κάθε βδομάδα αλλάζεις συσκευή που θες να πάρεις; 1
ziaba Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Πριν λίγες μέρες δεν είχες ανοίξει κάμποσα θέματα για το pixel? Κάθε βδομάδα αλλάζεις συσκευή που θες να πάρεις; μαλλον δεν εκατσε το πιξελ
thelos257 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Πριν λίγες μέρες δεν είχες ανοίξει κάμποσα θέματα για το pixel? Κάθε βδομάδα αλλάζεις συσκευή που θες να πάρεις; Ναι με το Pixel ειμαι υπεραευχαριστημενος δεν εχω θεμα μονο που καθε τοσο οταν φτανει στο 40% το φορτιζω για να μην πεσει εντελος που βγαινω εξω απο το σπιτι. Να σ πω μ αρεσει να αλλαξω κινητα δεν μπορω να μεινω με μια συσκευη αλλα αυτες που εχω τις παλιες τις φυλαγω για συλλογη δεν τις πουλω για να χανω απο την αξια τους. Αλλα μετα απο το iphone se και το a5 2017 δεν θα ξανα ασχολειθω με κινητα.
vchristod84 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ναι με το Pixel ειμαι υπεραευχαριστημενος δεν εχω θεμα μονο που καθε τοσο οταν φτανει στο 40% το φορτιζω για να μην πεσει εντελος που βγαινω εξω απο το σπιτι. Να σ πω μ αρεσει να αλλαξω κινητα δεν μπορω να μεινω με μια συσκευη αλλα αυτες που εχω τις παλιες τις φυλαγω για συλλογη δεν τις πουλω για να χανω απο την αξια τους. Αλλα μετα απο το iphone se και το a5 2017 δεν θα ξανα ασχολειθω με κινητα.Μετά το iPhone και το Α5 θα βρεις σταθμό στη ζωή σου και δε θα ξανασχοληθεις... Άμα έχεις το pixel, τι παραπάνω θες από μια συσκευή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα