Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς/έχει δοκιμάσει κάτι σε στυλ Whatsup πακέτο των Χ ευρώ για Υ MB το μήνα που να δουλεύει σε wifi hotspot που παίρνει κάρτα sim από σύνδεση/internet on the go;  Ρωτάω γιατί θέλω να συνδέσω custom συσκευή που χρειάζεται ελάχιστο internet (π.χ. τα 600ΜΒ/6ευρω/μήνα μου είναι αρκετά) σε σπίτι σε επαρχία που δεν έχει internet/γραμμή τηλεφώνου.

Λογικά δεν έχει κάποια διαφορά αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Το καρτοinternet είναι λίγο μπελάς να βρεις κάρτες κτλ. ενώ αν δούλευε κάτι σαν καρτοκινητό θα το ανανέωνα κάθε μήνα με 5-10 ευρώ κ θα ήμουν ανεξάρτητος να το κόψω (σε σχέση με συμβόλαια κτλ.). Ένα άλλο θέμα είναι πως το γεμίζεις από απόσταση;

Αν έχει κάποιος εμπειρία (με συναγερμούς π.χ. που έχουν αντίστοιχα θέματα) ας ρίξει λίγο φως please...

Δημοσ.

Από τι στιγμή που η συσκευή είναι ξεκλείδωτη δεν έχει σημασία τι κάρτα θα έχεις μέσα. Οπότε όλες οι κάρτες κάνουν.

Παλιά είχα πάρει ένα φθηνό android του έλαβα και wind f2g, το πακέτο 5gb 15 ευρώ και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Το είχα κάνει hotspot.

Πάντως εάν σε ενδιαφέρουν τα πακέτα της cosmote με κάρτα, εδώ λέει ότι μπορείς να ανανεώσεις και ηλεκτρονικά το υπόλοιπο.

Δημοσ.

Δε με ενδιαφέρει τόσο η εταιρία όσο αν έχει κάποιου είδους "κλείδωμα" η κάρτα για κινητό. ´Εχω 2 huawei hotspots στην άκρη οπότε θα αποφύγω να βάλω android. Αλλά ίσως έχεις δίκιο, δε βλέπω διαφορά. Το internet on the go νομίζω έχει πακέτα του στυλ 1 μήνα 20GB το οποίο έχει 20 ευρώ κ μου είναι άχρηστο αφού με 1GB το μήνα είμαι κομπλέ (και πολύ είναι για απλή αποστολή text). Thanks πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...