ThanasisM Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Λοιπον εχω ενα Lapotp γερμανικης καταγωγης Medion Akoya MD98740 το οποιο το εχω τουλαχιστον 4 χρονια.Συχνα τα καλοκαιρια ειχα προβλημα με overheat αλλα αυτο λυθηκε με μια καλη βαση που αγορασα.Ηρθε λοιπον η ωρα να κανω τον κλασικο καθαρισμο που κανω καθε 6 μηνες στο Laptop Μου για να βγαλω την σκονη κυριως απο το fan στο εσωτερικο.Απο τοτε που καθαρισα το ανεμιστηρακι εχω θεμα καθως σβηνει το laptop μονο του οταν μπαινω σε παιχνιδια.ΝΑ σημειωθει εδω οτι στον υπολογιστη παιζω smite,heathstone,sims 4 και LoL οσα χρονια τον εχω και το μονο προβλημα ηταν το Overheat το οποιο λυθηκε και επαιζα μια χαρα.Απο τοτε που καθαρισα τον ανεμιστηρα με το που ανοιγω ενα απο τα προαναφερωμενα παιχνιδια το λαπτοπ σβηνει!!!Εχω κανει κατι λαθος?Τοσα χρονια που κανω την ιδια διαδικασια δεν μου εχει γινει ποτε ξανα!Τι πρεπει να κανω?Στην απλη χρηση πχ σερφαρισμα στο ιντερνετ ειναι οκ.Να παρω καινουργο εσωτερικο ανεμιστηρα?Επισης το λαπτοπ δεν ζεσταινεται ετσι ωστε να σβησει απο overheat,τι σημβαινει?Ευχαριστω
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Τι θερμοκρασίες δείχνει? Μήπως χάλασε το ανεμιστηράκι απο τον καθαρισμό?
ThanasisM Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Τι θερμοκρασίες δείχνει? Μήπως χάλασε το ανεμιστηράκι απο τον καθαρισμό? Το Fanspeed Μου δειχνει τα εξης: temp1 57C core0 55C core1 54C Ομως μεταβαλλονται συνεχως,Εχει φτασει και στα 60 με τιποτα ανοιχτο!Στο παιχνιδι που μπηκα εφτασε μεχρι και 80 οχι πιο πανω.Επισης ειμαι σε χωρο με 28 βαθμους λογω κλιματιστηκου ΚΑΙ με επιπλεον 4 ανεμιστηρες απο κατω ως βαση.....Μπορω να αγορασω ενα Fan ξεχωριστα για να βαλω μεσα και να αντικαταστησω τον παλιο?Ολα τα λαπτοπ ιδιο μεγεθος σε ανεμιστηρα δεν περνουν?
forgotten Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Το Fanspeed Μου δειχνει τα εξης: temp1 57C core0 55C core1 54C Ομως μεταβαλλονται συνεχως,Εχει φτασει και στα 60 με τιποτα ανοιχτο!Στο παιχνιδι που μπηκα εφτασε μεχρι και 80 οχι πιο πανω.Επισης ειμαι σε χωρο με 28 βαθμους λογω κλιματιστηκου ΚΑΙ με επιπλεον 4 ανεμιστηρες απο κατω ως βαση.....Μπορω να αγορασω ενα Fan ξεχωριστα για να βαλω μεσα και να αντικαταστησω τον παλιο?Ολα τα λαπτοπ ιδιο μεγεθος σε ανεμιστηρα δεν περνουν? oχι δεν παιρνουν ιδια μεγεθους ανεμιστηρια... 1
ThanasisM Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 oχι δεν παιρνουν ιδια μεγεθους ανεμιστηρια... οκ δεν το ηξερα αυτο!Ελπιζω να βρω παντως...
corsair04 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 οκ δεν το ηξερα αυτο!Ελπιζω να βρω παντως... έβαλες πάστα στον επεξεργαστή και την gpu είδες εάν στην gpu είχε thermalpad αντί για πάστα
ThanasisM Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 έβαλες πάστα στον επεξεργαστή και την cpu είδες εάν στην cpu είχε thermalpad αντί για πάστα o cpu εχει αλλα δεν την αλλαξα διοτι δεν εχω αλλη να βαλω
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καθαρισμό χωρίς αλλαγή πάστας, πιο πολύ ζημιά έκανες.
ThanasisM Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καθαρισμό χωρίς αλλαγή πάστας, πιο πολύ ζημιά έκανες. σοβαρα?πωπω τι βλακας που ειμαι και εγω....θα μπορεσω να κανω κατι ή εφυγε το τραινο?Αν την βγαλω απλως και το αφησω χωρις παστα μεχρι να παρω? λοιπον σημερα κιολας θα παω να παρω παστα και ελπιζω να λυθει το προβλημα τελικα υπαρχει περιπτωση εχει χαλαασει το ανεμιστηρακι?παντος εγω το ακουω να δουλευει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα