Προς το περιεχόμενο

Multiple ISO σε usb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ στο YUMI τα έχω βάλει σαν Unlisted Iso (τελευταίες επιλογές), κάνουν μεν boot αλλά δεν μου βγάζουν επιλογή για τους σκληρούς δίσκους. Δηλαδή ότι λείπει κάποιος driver, ίσως έχει να κάνει με το usb μου. :/

Το κακό είναι ότι δεν δουλεύει με UEFI.

Το WinSetupfromUsb δουλεύει και σε UEFI, συγκεκριμένα σε πετάει αμέσως στο menu για εγκατάσταση Windows.

Με το VisualBCD μπορείς να κάνεις edit διάφορες επιλογές για τα Windows στο usb.

Το έχω δει το bcd αλλά δεν είχα αφιερώσει πολύ χρόνο σε αυτό. Αλλά για να αφαιρέσω ένα περασμένο iso τι κάνω?
Δημοσ.

το δοκιμασα. δε μου αρεσε. ισως δεν το εκανα εγω σωστα. με το winsetupfromusb ολα ομορφα και ωραια

Εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει το winsetupfromusb, επειδή κυρίως βάζω linux isos. Το ανέφερα, αφενός επειδή υποστηρίζει διαγραφή ιsos και αφετέρου επειδή 1-2 εγκαταστάσεις windows που έχω κάνει από εκεί στο παρελθόν λειτούργησαν ακριβώς όπως και όταν χρησιμοποιείται φυσικό cd/dvd.  

Δημοσ.

Με grub2 menu σε usb https://wiki.archlinux.org/index.php/Multiboot_USB_drive ριχνεις χυμα τα isos, edit τοποθεσια δηλωσης των στο grub menu, για windows αποσυμπιεση για Chainloading Windows και ετοιμος, στα θετικα του grub menu ειναι οτι προσθαφαιρεις isos ακομα και μεταφορα αρχειων διχως να επηρεαζεται ο bootloader σε σχεση με τα προαναφερθεντα προγραμματα αν μεταφερεις ασχετα αρχεια στο φλασακι χαλαει το boot ειδικα σε yumi, σε δεσμευουν αποκλειστικα μονο για το multiboot usb διχως να κανεις αλλες εγγραφες, εγω με το grub2 multiboot βρηκα την υγεια μου, τελος στις εφαρμογες των gui και σε συμβατοτητες isos distributions

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς χαλάει με το YUMI όταν περνάς αρχεία; ο.Ο

Μια χαρά έχω περάσει διάφορα προγράμματα στο 64gb usb μου.

Το YUMI μου έχει δημιουργήσει ένα φάκελο multiboot όπου εκεί έχει ότι χρειάζεται, εγώ έχω φτιάξει και έναν φάκελο με προγράμματα.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως.

Το ίδιο ακριβώς είχα κάποια στιγμή με το WinSetupfromUSB όπου τα έχει πιο χύμα τα αρχεία του αντί για ένα φάκελο με όλα, απλά έφτιαξα και εκεί έναν φάκελο "Προγράμματα" και πέταξα ότι ήθελα.

Δημοσ.

Αν τον φακελο προγραμματα τον ειχες δημιουργησει πιο πριν απο το yumi ναι παιζει, και σε μενα οτι αρχεια προυπηρχανε εκανε boot οταν ομως εβαζα καινουργια χαλουσε το boot εβγαζε fatal error με αποτελεσμα για να μην ξανακανω την ιδια διαδικασια 16gb multiboot μετονομαζα τον φακελο multiboot1 ξανα το yumi με ενα mini iso 45mb μου εφτιαχνε παλι τον multiboot φακελο δοκιμη με το winsetup qemu emulator και αν ολα ενταξει το εσβηνα και μετονομαζα τον φακελο multiboot1-multiboot

Δημοσ.

Εννοείς ότι αν είχα τον φάκελο πριν περάσω τα iso με το YUMI δεν θα είχα θέμα;

Εγώ μετά την δημιουργία του multiboot έφτιαξα τον φάκελο, καθώς και άλλους φακέλους ή αρχεία που τυχαίνει να πετάξω χύμα και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ίσως να γινόταν όπως τα λες σε κάποια παλαιότερη έκδοση του YUMI.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...