Alex-V Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Θελω να περασω iso απο xp-7-8.1-10 ολα σε ενα φλασακι ετσι ωστε στο boot να επιλεγω ποιο θελω. Δοκιμασα το yumi, αλλα δεν τα καταφερα. Γνωριζει καποιος καποιο τροπο που το εχει καταφερει με επιτυχια?
micos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Το είχα κάνει παλαιότερα με το WinSetupFromUSB με xp, 7, 10 και hirens. Έχει και tutorial στο site. Περισσότερες επιλογές εδώ-> http://www.makeuseof.com/tag/bootable-multiboot-usb/
p_under Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Με το winsetupfromusb το έχω κάνει και εγώ με επιτυχία αλλά δεν έχω βρει τον τρόπο να του επεξεργαστή τα περασμένα iso. Δλδ να διαγράψω κάποιο ή να αλλάξω το όνομα του στο boot menu.
Grim Ripper Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Εγώ στο YUMI τα έχω βάλει σαν Unlisted Iso (τελευταίες επιλογές), κάνουν μεν boot αλλά δεν μου βγάζουν επιλογή για τους σκληρούς δίσκους. Δηλαδή ότι λείπει κάποιος driver, ίσως έχει να κάνει με το usb μου. :/ Το κακό είναι ότι δεν δουλεύει με UEFI. Το WinSetupfromUsb δουλεύει και σε UEFI, συγκεκριμένα σε πετάει αμέσως στο menu για εγκατάσταση Windows. Με το winsetupfromusb το έχω κάνει και εγώ με επιτυχία αλλά δεν έχω βρει τον τρόπο να του επεξεργαστή τα περασμένα iso. Δλδ να διαγράψω κάποιο ή να αλλάξω το όνομα του στο boot menu. Με το VisualBCD μπορείς να κάνεις edit διάφορες επιλογές για τα Windows στο usb.
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Σας μερσω τα μαλα και τους 3 θα κανω μια αποπειρα με το winsetupfromusb 1
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 BOOYA! κατι καταφερα με winsetupfromusb. Εβαλα για τεστ ενα iso απο 7 και ενα απο 10. Το μονο σπαστικο ειναι οτι εχει χωρισει τα μερη. πχ στην αρχικη μου βγαζει 1st part το οποιο κανει setup και με το που κανει επανεκκινηση πρεπει να ξανακανω boot και να επιλεξω το 2nd part για να συνεχισει. οπως γινοταν στα xp δηλαδη με το συγκεκριμενο προγραμμα
Grim Ripper Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Είσαι σίγουρος; ο.Ο Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό με τα 7 και τα 10. Τι επέλεξες στο WinSetupfromUSB όταν βάζεις τα iso;
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Επελεξα το autoformat, το αφησα τικαρισμενο στο fat32, επελεξα το windows vista/7/8/10/server2008 based iso, επελεξα το iso και πατησα να το κανει. και μετα ξανα το ιδιο για να επιλεξω τα 10, αλλα χωρις να επιλεξω το autoformat για να μην μου σβησει το φλασακι. Εκανα κατι λαθος? :/ Με βγαζει εδω ακριβως δηλαδη!
Grim Ripper Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δεν μου φαίνεται κάτι λάθος αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Λογικά έχει 2 επιλογές όταν κάνεις boot, σωστά; (στο περίπου τα έγραψα) Windows installation (Vista and Above) Boot hard drive
Grim Ripper Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δεν χρειάζεται να πατήσεις το δεύτερο, δεν το έχει χωρίσει σε δύο μέρη. Όταν γίνει το πρώτο restart στα Win 7/10 βγάλε το usb (ή έστω άστο να μπει στο σκληρό), δεν θα σου βγάλει κάτι όπως στα windows xp όπου ήθελες το dvd και μετά το restart.
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μμμ...θα το κοιταξω. Ειναι φυσιολογικο δηλαδη αυτο. Εγινε σωστα η διαδικασια...
Grim Ripper Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ναι, σωστό είναι. Απλά λογικά το βγάζει επειδή υποθέτει ότι το usb είναι πρώτο σαν boot ενώ στα windows vista+ μετά το πρώτο μέρος πρέπει να μπει στο σκληρό και να συνεχίσει μόνο του, στα Win XP ναι μεν θες να μπει στο σκληρό αλλά θέλει και το dvd/usb οπότε το έχουν σπάσει σε δύο μέρη. Δοκίμασε να κάνεις αυτό. Στο boot order άσε τον σκληρό πρώτο, μπες στο boot menu και διάλεξε το usb, μετά το restart άστο και θα συνεχίσει μόνο του. Αλλιώς απλά βγάλε το usb μετά το restart. Αν το δοκιμάσεις στα Windows XP θα σου πετάξει μήνυμα ότι δεν βρίσκει το μέσο με το λειτουργικό για να συνεχίσει, γι'αυτό θες να κάνεις πάλι boot στο usb και να επιλέξεις το δεύτερο μέρος των Windows XP. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα