Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως απο Κώτσο 1-2 φορές έχω ψωνίσει (όχι οnline) και ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα.

Μα ρε παιδια την ασχημη εικονα την δινουν οι τσοπανηδες επιχειρηματιες που εχουν παρει franchise απο μεγαλες αλυσιδες.Ρωτας κατι για μια προσφορα στο κεντρικο σαιτ και δεν εχουν καμια ιδεα,για αυτους που ουσιαστικα ειναι τα αφεντικα τους.Ε τι αποψη να χτισω εγω μετα?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Την πήρα κανονικά την δωροεπιταγή των 40€ με SMS οπότε δεν χρειάζονται τα print screen στην συγκεκριμένη περίπτωση

Δημοσ.

Και στο γερμανο τα ιδια .Σε γραφουν ,πας αλλου .

με αφορμη την αναφορα σου στον γερμανο μου ηρθε αυθορμητα να γραψω την εμπειρια μου σημερα το πρωι στο καταστημα της Δραμας.

παω λοιπον σημερα το πρωι μαζι με τον γιο μου για να τον αγορασω ενα κινητο. μπαινω πρωτα στο καταστημα της cosmote (ειναι ακριβως απεναντι απο τον γερμανο) σταμπαρει ο γιος μου το j5 του 2016 στα 179,00€. αντε του λεω παμε τωρα και στον γερμανο. χαζευουμε λιγο στα σταντ και με την βοηθεια ενος υπαλληλου που ηταν απο την αρχη μαζι μας αποφασιζει να παρει το ιδιο κινητο στην ιδια τιμη η οποια ηταν αναρτημενη στο καρτελακι διπλα στο τηλεφωνο.

ξεκιναει ο υπαλληλος την διαδικασια της πωλησης στον υπολογιστη του και ως εκ του θαυματος μου λεει οτι η τιμη ειναι λαθος και το τηλεφωνο κοστιζει 220,00€

τον ευχαριστησα ευγενικα, του ειπα οτι η cosmote το πουλαει φθηνοτερα. μου λεει " αποκλειεται εχουμε τις ιδιες τιμες"

ε λοιπον πηγα οτε και το αγορασα στα 179,00€

edit: ισως 189,00€ δεν θυμαμαι ακριβως

Δημοσ.

Αποφασισα να χρησιμοποιησω χθες τα 40€ για αγορα ενος προιοντος που εκανε 114,99 τωρα με τις εκπτωσεις, αρχικη τιμη ηταν στα 129,99.

Μπηκα στο ιντερνετ, δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα σε καποιο κοντινο μου καταστημα οποτε λεω ας παω να παρω κατι παρομοιο.

Εφτασα στο μαγαζι, το προιον που ηθελα εξ αρχης δεν υπηρχε ουτε εκθεσιακο και ξαφνικα βρεθηκε στην αποθηκη τους.

Το εφερε η κοπελα, μου λεει 129,99 .

Στο ιντερνετ λεω κανει 114.99 ομως δεν με αφηνει να το κανω παραγγελια, εμφανιζει πως δεν υπαρχει σε στοκ.

Ναι κυριε, ξερετε, δεν γινεται να αλλαξω την τιμη μιας και ειστε εδω και οχι απο ιντερνετ.

Μα χρυση μου, μα καλη μου δεν το εμφανιζει.

Δεν βρηκα πουθενα με τα πολλα ακρη, το αφησα και εφυγα.

Πηγα σε αλλον Κωτσοβολο σημερα κοντα στην δουλεια, το προιον υπηρχε στο ιντερνετ σε στοκ καταστηματος ΧΩΡΙΣ να κανω παραγγελια και μου το εδωσαν κανονικα με τιμη ιντερνετ, αφαιροντας το κουπονι.

Ακομα δεν καταλαβα γιατι εγινε ολο αυτο εχθες, ομως τελος καλο ολα καλα.

Δημοσ.

mymam3, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σε εκπλήσσει η ανικανότητα ή/και ή ανοργανωσιά, σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον Κωτσόβολο….

Επίσης, να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που πήρες όντως την επιταγή. Είναι πραγματικά θέμα τύχης.

Εγώ πχ, που δεν πήρα την δωροεπιταγή μου, θεωρώ ότι είμαι και άτυχος εκτός από εξαπατημένος. 

• Like 2
Δημοσ.

mymam3, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σε εκπλήσσει η ανικανότητα ή/και ή ανοργανωσιά, σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον Κωτσόβολο….

Επίσης, να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που πήρες όντως την επιταγή. Είναι πραγματικά θέμα τύχης.

Εγώ πχ, που δεν πήρα την δωροεπιταγή μου, θεωρώ ότι είμαι και άτυχος εκτός από εξαπατημένος. 

Το γνωριζω, μιας και διαβασα εδω οπως και στο ιντερνετ διαφορες περιπτωσεις που δεν πηραν ποτε δωροεπιταγη. 

Απλα ειπα να κανω ενα update, να γνωριζετε και εσεις με τι μπακαλιστικους τροπους λειτουργουν ακομα

Δημοσ.

H απατεωνια και η κλεψια είναι το σημα κατατεθεν πολλων ελληνικων εταιριων.

Δημοσ.

Μου προκαλεί εντύπωση αυτή η συμπεριφορά. Είμαι πελάτης τους πολλά χρόνια και σε όλα τα καταστήματά τους η εξυπηρέτησή τους ήταν εξαιρετική. Γενικά είναι επιχειρηση που τη στηρίζω και σε καμία περίπτωση δε θα την συγκρινα με καταστήματα όπως το Πλαίσιο.

Πάντα ευγενικοί, η εξυπηρέτησή τους σωστή, στην ώρα τους, ότι χάλαγε δεχόντουσαν να το αλλάξουν και ειδικά αν έπαιρνες την εγγύηση 5ετίας, στο αλλάζουν ακομα και 100 φορές να πας που λέει ο λόγος.

Για απατεωνιές ξέρουμε 10άδες άλλες επιχειρήσεις, Ελληνικές και ξένες που βγάζουν πως έχουν σε προσφορά ένα προιόν σε πολυ χαμηλή τιμή (σε λιγα κομμάτια), εισαι στο μαγαζι την ωρα που βγαινει η προσφορά στο ιντερνετ και σου λένε πως έχουν εξαντληθει τα κομμάτια.

ΑΥΤΟ, λέγεται μάρκετινκ βέβαια για κάποιους.

Δημοσ.

Μαλλον είμαι από αυτους που δεν ειχαν πρόβλημα ουτε με Κωτσοβολο που τον εχουν Ολλανδοι πια , αν δεν κανω λαθος , ουτε με Πλαισιο .

Με Κωτσοβολο προσφατα ειχα δωσει τυπικη προκαταβολή για πλυντηριο πιατων 20 ευρω , ηρθε αλλα ειδα ότι ειχε πραγματικη εκπτωση για λιγες μερες σε αλλα τον ΦΠΑ και πηρα άλλο ιδιας αξιας που ειχε 180 ευρω πιο ακριβα πριν την εκπτωση .Μου συμψηφισαν σε αυτή τα 20 ευρω

Σε Πλαισιο πριν αρκετα χρονια ειχα παρει κατι για μετατροπη κασετας Video σε dvd με πιστωτικη με δοσεις ,υπηρχε πρόβλημα συγχρονισμού ηχου και εικονας την πηγα πισω και μου επέστρεψαν όλα τα λεφτα σε μετρητα

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ως πάγια τακτική την εξής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ (κοινώς δε με νοιάζει κ στη μισή τιμή να το δίνουν)

- Δεν αγοράζω τίποτα από Πλαίσιο, Public, Κωτσόβολο, Mediamarkt, E-shop. 

- Για περιφερειακά υπολογιστών και κομμάτια, συγκεκριμένα σκρουτζομάγαζα μικρά ή εταιρίες με βαρβάτη υποστήριξη για χρόνια (πχ. mg, msystems, techstores κτλ σόρρυ για τη διαφήμιση άλλα είναι μαγαζιά που με 1-2 τηλέφωνα οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρξε, επιλύθηκε ΑΜΕΣΑ..

- Λοιπά ηλεκτρονικά (προεκτάσεις καλωδίων, ειδικά εξαρτήματα κτλ, σταθεροποιητές τάσεις, ups, αντιυπερτασικά ) σε εξειδικευμένα μαγαζιά ηλεκτρονικών που μπορεί να ακούσεις κ καμια αλήθεια (πχ οτι δε χρειάζεσαι ups για την τηλεόραση ή το aircondition). Καταστήματα όπως (aTs χωριανόπουλος, Stavrianos, Aktinion, Mar electronics) κ για ότι δεν υπάρχει Ελλάδα ή στον τόπο που βρισκόμαστε e-bay και άγιος ο Θεός.

Μπουχτίσαμε με τους μεγάλους που τα μόνα που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να βλέπουν τον πελάτη σαν δίποδο πορτοφόλι και τους εργαζομένους τους ως σκλάβους του οίκου τους κ ούτε που ασχολούνται καν να τους καταρτίσουν!

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή μέσω του my alpha wallet έχω κάτι δωροεπιταγές δεκάυρες και παρακολουθώ κάθε μέρα κάποια προϊόντα στο σαιτ του Κώτσου μπας και πέσουν και τα χτυπήσω τότε με την επιταγή έχω δει πραγματικά αίσχη.

πχ ένα σετ πληκτρολόγιο-ποντίκι logitech το είχαν διαρκώς στα 19,90 χωρις να είναι σε κάποια προσφορά.... Κάποια στιγμή το βλέπω στα 24,90 και λέω όχι ρε γαμώτο δε το πήρα και το ακριβυναν αντί να το ρίξουν και μετά από μερικές μέρες εμφανιζόταν στα 19,90 ως προσφορά από 24,90... Δλδ μιλάμε για πρακτικές που κάνουν μικρομάγαζα με ρούχα....όχι τεράστιες αλυσίδες

Και το ιδιο έχω δει να κανουν με το σηκώνει παζάρι... Δλδ τη μια μέρα κάνει 10 ευρώ χωρίς προσφορά και ξαφνικά κάνει 14 αλλά με το παζάρι πάει στα 10 πάλι.... γελειότητες.

Και το έχω δει σε αρκετά προιόντα να γίνεται αυτό.

Α και πριν αρκετά χρόνια είχα πάρει ένα mp3 από αυτούς που χάλασε εντός εγγύησης και το πήγα και μου είπαν ότι πρέπει να το πάω στον κατασκευαστή και οτι δεν έχουν ευθύνη αυτοί. (τότε ήμουν μικρός και δεν ήξερα) Πράγμα που φυσικά και δεν ισχύει αφού είναι υπεχρέωση του πωλητή να αναλάβει την διαδικασία αυτή για τον πελάτη.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό σχετικά με τιμές και προσφορές σηκώνει καταγγελία και τρώνε πρόστιμο αρκεί να μπορείς να το αποδείξεις με φωτογραφίες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...