Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Χαζοι ειναι οσοι αγοραζουν τα τουρμπο-χ του πλαισιου. Αυτο εχει γραφει πολλακις εδω μεσα,και οχι οσοι αγοραζουν γενικα απο το πλαισιο("επωνυμα" προιοντα και οχι του πλαισιου). Και σε αυτό ακριβώς είναι που διαφωνώ με τους περισσότερους, γιατί εγώ έχω υπολογιστή turbo x και δουλεύει μια χαρά 8 χρόνια. Πιστεύω θα φτάσω και την 10ετια εκτός απροόπτου.
maik42 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 παλια, γυρω στο 2002 ειχαν τεραστιο προβλημα με το λογιστηριο τους. ειχα αγορασει ενα προιον με δοσεις για 24 μηνες. και ενω τους ειχα εξοφλησει κανονικα και στην ωρα τους χωρις να παραλειψω ουτε μια δοση, καποια στιγμη μετα απο μηνες αρχισαν τα ενοχλητικα τηλεφωνα και οι απειλες απο μια εισπρακτικη εταιρια για την τακτοποιηση του υπολοιπου. εγω βεβαια ειχα κρατησει ολα τα χαρτια των μηνιαιων καταθεσεων απο την τραπεζα και εφθασα σε σημειο να τους τρολαρο. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Είναι υποχρέωση σου να τη ξεπληρώσεις. Η δωροεπιταγή που σου έκαναν είναι κίνηση καλής θέλησης απο το μαγαζί για να πετυχούν και το σκοπό τους παράλληλα. Είναι στη διακριτική τους ευχέρεια, άμα θα στη δώσουν. Δεν ήταν στο συμβόλαιο που έκανες για την αγορά της τηλεόρασης, σε αντίθεση με τη μηνιαία καταβολή των δόσεων. Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεσαι. Διαμαρτύρεται γιατί δεν τήρησαν αυτό που είπαν. Προφανώς ήταν στην διακριτική τους ευχέρεια το αν θα δώσουν την δωροεπιταγή, αλλά αν ήταν να μην την δώσουν ας μην το έλεγαν εξαρχής... Το μόνο που κατάφεραν είναι να χάσουν ένα πελάτη... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2017 από ThReSh 12
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Και σε αυτό ακριβώς είναι που διαφωνώ με τους περισσότερους, γιατί εγώ έχω υπολογιστή turbo x και δουλεύει μια χαρά 8 χρόνια. Πιστεύω θα φτάσω και την 10ετια εκτός απροόπτου. Μια βολτα στα υποφορουμς των λαπτοπ,ταμπλετς,και κινητων,πιστευω θα σε πεισει.... 2
Philippe Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Και εμένα μου φάγανε πριν κανά δίμηνο επιταγή 5€ από αγορά 50€ για παραλαβή από κατάστημα. Στο ταμείο μου είπαν ότι έπρεπε να είχα παραλάβει μέχρι το Σάββατο (!) αν ήθελα την δωροεπιταγή και πως το έγραφε ξεκάθαρα στους όρους. Τους έχουν δασκαλέψει να λένε και ψεματάκια δηλαδή! Δεν έδωσα συνέχεια γιατί ήταν μικρό το ποσό, αλλά αν το ήξερα θα είχα κρατήσει screenshot. Οπότε 200€ δωροεπιταγή που δίνει σε ορισμένα Toyoyomi κλιματιστικά την ξεχνάμε; 1
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Οσοι ψωνιζουν απο πλαισιο ειναι χαζοι. Ειμαι ελληναρας. Περα απο την πλακα γενικα αυτα τα μακρια απο το ενα,μακρια απο το αλλο δεν ισχυει. Εμενα απειρες φορες με εχει εξυπηρετηση ο κωτσος εν αντιθεση με το public που παντα μου βγαζουν το λαδι με τις παραγγελιες μου Συμφωνώ σε αυτό. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις φτάνει μια καλή τιμή σε κάτι που θέλουμε και τα ποτέ ξανά, οι συνθήκες δουλειάς και ό,τι άλλο ξεχνιούνται άμεσα! 2
agamoi-thytai Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Είναι υποχρέωση σου να τη ξεπληρώσεις. Η δωροεπιταγή που σου έκαναν είναι κίνηση καλής θέλησης απο το μαγαζί για να πετυχούν και το σκοπό τους παράλληλα. Είναι στη διακριτική τους ευχέρεια, άμα θα στη δώσουν. Δεν ήταν στο συμβόλαιο που έκανες για την αγορά της τηλεόρασης, σε αντίθεση με τη μηνιαία καταβολή των δόσεων. Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεσαι.Του είπαν πως αν εξοφλήσει νωρίτερα από το κανονικό, θα πάρει δωροεπιταγή.Δεν την έδωσαν, οπότε ... 3
Amix Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Του είπαν πως αν εξοφλήσει νωρίτερα από το κανονικό, θα πάρει δωροεπιταγή. Δεν την έδωσαν, οπότε ... Ναι,πληρωνα κανονικα την δοση μου καθε μηνα.Μου ειχαν απομεινει 400ε (8 δοσεις) .Με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε αν εξοφλησω μεχρι και την επομενη εβδομαδα θα μου δωσουν μια δωροεπιταγη 50ε . 3
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ξεκαθαρα παραπλάνηση δηλαδή απλα δεν έχεις αποδεικτικά στοιχεία δυστυχως...
bsp Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Για αυτο το καλυτερο θα ηταν την ωρα που πας να εξοφλησης το υπολοιπο σου, να τους πεις να σου εχουν ετοιμη και την δωροεπιταγη τον 50€ που σου εταξαν, διαφορετικα, θα παρουν τα.....
lexusr450 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Διαμαρτύρεται γιατί δεν τήρησαν αυτό που είπαν. Προφανώς ήταν στην διακριτική τους ευχέρεια το αν θα δώσουν την δωροεπιταγή, αλλά αν ήταν να μην την δώσουν ας μην το έλεγαν εξαρχής... Το μόνο που κατάφεραν είναι να χάσουν ένα πελάτη... Δυστηχωσ στην ελλαδα δεν υπαρχουν εποπτικες αρχες για να μην ειναι η αγορα μια ζουγκλα . Πρεπει να εισαι με τα Print Screen ανα πασα στιγμη. Αυτο το εχουν καταλαβει οι αλυσιδεσ και μασ εχουν ψιλο γαζι !!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Εγω προσφατα στραφηκα στην αγορα καποιου προιοντος απο εκει, εδιναν μαλιστα και δωροεπιταγη 40€ οποτε με συμφερε κατα πολυ μετα το "παζαρεψε το" απο καποιο αντιστιχο καταστημα του σκρουτζ. Με ενημερωσαν οτι θελει 7 εργασιμες για να σταλει, οποτε περιμενω. Ακομα ειμαι στις 3, εχω κρατησει print screen κλπ οποτε ελπιζω απλα να την παραλαβω Σωστος !!!!!
fastnq2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Γενικα πιστευω οτι ολοι εχουμε να πουμε καιτ κακο για οποιοδηποτε μαγαζι.Γερμανος και κωτσοβολος τα χειροτερα μου απο αποψη πιστολιασματος και κοροιδεματος.Πλαισιο απο αποψη καθυστερησης aka 1 μηνα για 2 καλωδια.Κωτσοβολο πριν κανα χρονο αγορασε φιλος μου φοιτητης πραγματα αξιας 600 ευρω και υπηρχε προσφορα νομιζω απο 300 μεχρι 600 50 ευρω δωροεπιταγη και απο 600 και πανω 100 ευρω δωροεπιταγη απο ικεα.Μαλιστα τα πραγματα του συμπληρωναν καπου 5 εκατοσταρικα αλλα πηρε μικροσυσκευες για να πιασει τα 6.Ειχαν ολοκληρες αφισες στα καταστηματα με την προσφορα και ο υπαλληλος του ειπε οτι οχι δεν ισχυει πια και τωρα ειναι 50 ευρω και μπλα μπλα μπλα.Πιστολι δηλαδη.Μια απο τα ιδια στο ΙΚΕΑ.Προσφορα πανω απο 600 ευρω ενα ταμπλετ δωρο μεχρι μια συγκεκριμενη ημερομηνια πχ 31/07,ενα συγκεκριμενο προιον αξιας 700 ευρω δεν ηταν ΠΟΤΕ διαθεσιμο ρωτουσα στις 27 28 29 μου λεγαν οτι θα κανει μηνα και παραπανω να το παραλαβουν,και την επομενη της προσφορας ειχαν 3 κομματια διαθεσιμα. 2
Highlander Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Είχα μια από τις χειρότερες εμπειρίες από Κωτσόβολο, έφαγαν Χ και μαζί με το Χ, τους έφαγα και 4 δωροεπιταγές των 10€ από φίλους και γνωστούς. Αυτό δε με τα 10άρικα πρέπει να είναι χοντρό ξέπλυμα.
_Theo_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Εγώ πάντως απο Κώτσο 1-2 φορές έχω ψωνίσει (όχι οnline) και ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις