voltmod Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Για να προσφέρει οθόνες που θα ξεχωρίζουν τόσο για την εμφάνιση όσο και για τα χαρακτηριστικά τους, η εταιρεία AOC συνεργάστηκε με το Studio F.A. Porsche, που έκανε και μία ιδιαίτερη πρόταση πάνω στη διαχείριση των καλωδίων (cable management). Οι δύο νέες οθόνες της γνωστής εταιρείας έχουν τις ονομασίες AOC PDS241 και AOC PDS271 και το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος πάνω τους είναι ο αρθρωτός σχεδιασμός τους για τις εισόδους/ εξόδους. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, από τη βάση τους εξέρχονται καλώδια που οδηγούν σε ένα αρθρωτό (modular) power brick, το οποίο δεν αναλαμβάνει μόνο χρέη τροφοδοτικού αλλά και ενός docking station για την έξοδο HDMI για παράδειγμα. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται σημαντικά η ακαταστασία των καλωδίων πίσω από την οθόνη και το αισθητικό αποτέλεσμα μοιάζει τουλάχιστον εκ πρώτης όψης να είναι άρτιο. Οι δύο οθόνες είναι πανομοιότητες από άποψη εμφάνισης και προδιαγραφών και οι δύο μοναδικές διαφορές τους εντοπίζονται στη διαγώνιο του πάνελ και στη τιμή. Έτσι, και οι δύο διαθέτουν LCD IPS τεχνολογίας πάνελ ανάλυσης 1080p που χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες AOC SuperColor, LowBlue Mode και FlickerFree και καλύπτει το 100% του χρωματικού εύρους sRGB και το 90% του NTSC ενώ επιπλέον υποστηρίζονται γωνίες θέασης 178⁰. Από τις ονομασίες τους, είναι φανερό πως οι AOC PDS241 και AOC PDS271 επιδεικνύουν διαγώνιο 24 ιντσών και 27 ιντσών αντίστοιχα ενώ όπως μπορείτε να δείτε έχουν ιδιαίτερα λεπτά bezels για σχεδόν border-less σχεδιασμό. Η πρώτη στοιχίζει $199 ενώ η δεύτερη περίπου $50 περισσότερα. Site: SlashGear
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μήπως θα έπρεπε να αναφέρει και την ανάλυση των οθονών το άρθρο; Νομίζω ότι είναι λίγο απαραίτητο... 1
Νυσταγμένος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μήπως θα έπρεπε να αναφέρει και την ανάλυση των οθονών το άρθρο; Νομίζω ότι είναι λίγο απαραίτητο... Απο την πηγη του αρθρου: 1080p resolution with thin panels and slim bezels that make for a nearly borderless design. 2
coffeex Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ποιος έδωσε το οκ για αυτή την βάση- έκτρωμα;;;; 2
Odyss3us Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ποιος έδωσε το οκ για αυτή την βάση- έκτρωμα;;;; τι λες.. κορυφη ειναι, αλλα υπαρχουν και οι βραχιονες.. 3
Convict Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Σα να το βλέπω μπροστά μου.Πακέτο A4 connect για να σηκωθεί 5 cm. Προσωπικά προτιμώ να θυσιάσω το Design για να κερδίσω εργονομία. 1
tsonta Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Γου του που. Αν ήταν τουλάχιστον FreeSync δεν θα έκανα ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΣΚΕΨΗ πριν αγοράσω.
voltmod Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μήπως θα έπρεπε να αναφέρει και την ανάλυση των οθονών το άρθρο; Νομίζω ότι είναι λίγο απαραίτητο... Παράλειψη. Διορθώθηκε. 1
for4 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω από Design αλλά αυτό με το τούβλο και τις θύρες έπρεπε να το είχαν σκεφτεί και εφαρμόσει από πολύ παλιά όλες οι εταιρίες. Πραγματικά με εντυπώσιασε και θα το ήθελα και στην δική μου.
ELMastas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δεν μου αρέσει το design της βάσης,ούτε και το ασημένιο χοντρό πλαίσιο απο κάτω που κάνει μπάμ (αν ήταν μαύρο θα ήταν πολύ καλύτερο)ενω το υπόλειπο με το super thin bοrder είναι αρκετά ωραίο. Αν είχε Freesync η έστω κάπως υψηλότερο refresh rate,θα ήταν καλή περίπτωση
georgepppo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 ε σε αυτά τα λεφτά το λογικό είναι να είναι 1080p , όσο για την βάση έκτρωμα που την χαρακτηρίζουν κάποιοι μια χαρά όμορφη και κομψή είναι. αλλά περι γούστου ο καθένας έχει μια άποψη δεν μπορούν όλα να αρέσουν σε όλους, έτσι δεν μπορείς να βρίζεις κάτι εκτός αν μιλάμε για το cooper country
Odyss3us Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δεν μου αρέσει το design της βάσης,ούτε και το ασημένιο χοντρό πλαίσιο απο κάτω που κάνει μπάμ (αν ήταν μαύρο θα ήταν πολύ καλύτερο)ενω το υπόλειπο με το super thin bοrder είναι αρκετά ωραίο. Αν είχε Freesync η έστω κάπως υψηλότερο refresh rate,θα ήταν καλή περίπτωση η συντριπτικη πλειοψηφια οθονων εχει ως βαση τετραγωνη ή οβαλ πλαστικαδουρα, η βαση του δεν ειναι απλα ασημι αλλα μασιφ επεξεργασμενο αλουμινιο οπως και στα iMac, επισης δε θυμαμαι να εχει ξαναβγει οθονη που δεν εχει τις συνδεσεις της απο πισω αλλα ειναι ενσωματωμενες πανω στο τροφοδοτικο κατι που ειναι εξαιρετικη ιδεα απο καθε αποψη ειδικα ετσι οπως ειναι σχεδιασμενο πολυ ακριβοθωρητος εισαι παντως φιλε, ηθελα ναξερα τί μονιτορ εχεις... μερικα ακομα links με μεγαλυτερες και περισσοτερες φωτο: http://eu.aoc.com/en/studio-fa-porsche-design-series http://aoc-europe.com/en/products/pds271 https://www.amazon.com/AOC-27-inch-27-Inch-LED-Lit-PDS271/dp/B073PFJ4JJ https://www.gameslife.gr/new-aoc-monitor-porsche-design-15984 1
dali13gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Κούκλα είναι αλλά αυτή η ασυμμετρία στη βάση μας ανάβει τα λαμπάκια εμάς τους ψυχαναγκαστικούς. 3
mordred Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Αν είχαν κάνει και το άρθρωμα μεταξύ βάσης και "κολόνας" ρυθμιζόμενο (για να ρυθμίζεται και καθ ύψος) θα ήταν φανταστική σαν design...
freegr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Οι τιμές των οθονών τουλάχιστον δεν είναι απρόσιτες για τον μέσο χρήστη θα λέγαμε αλλά είναι μια νέα γενιά για το γραφείο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα