gazp Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα Lenovo A3500-FL με Android 4.4.2 το οποιο σταματησε να φορτιζει. Θεωρησα οτι εφταιγε η χρηση που του καναν οι δικοι μου γιατι το αφηναν με τις ωρες στο φορτιστη οποτε παρηγγειλα μια μπαταρια και του την εβαλα. Τελικα μαλλον(?) δεν ηταν η μπαταρια διοτι αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: το tablet δε φορτιζει, η τουλαχιστον ετσι δειχνει. Κι εξηγουμαι. Οταν το εχω αναμμενο και βαζω το φορτιστη δεν βλεπω καποια ενδειξη φορτισης ενω στις πληροφοριες της μπαταριας μου γραφει "δε φορτιζεται". Οταν παλι το εχω κλειστο, αν συνδεσω το φορτιστη βλεπω το σημα με την μπαταρια και τον κεραυνο αλλα η μπαταρια αντι να φορτιζει....πεφτει! Το πηγα σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα και μετρησαν με πολυμετρο, η μπαταρια παιρνει γυρω στα 4V απ το φορτιστη (με τους ακροδεκτες του πολυμετρου στο σημειο ενωσης της μπαταριας με την μητρικη) αλλα με οτι φορτιστη και να δοκιμασαν εκει, δειχνει συνεχεια οτι δινει ελαχιστο ρευμα (ειχαν ενα εργαλειο που βαζαν το φορτιστη εκει και μετα στην πριζα, δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως μετραγε αλλα εδειχνε κατι μεταξυ 0.01 και 0.03 ολη την ωρα). Πηρα το support της Lenovo αλλα θελαν 35€ μονο για τον ελεγχο οποτε παρατησα την ιδεα. Εχω κανει ενημερωση στην τελευταια εκδοση, hard reset με κουμπια αλλα δεν εφτιαξε. Αυτη τη στιγμη ειμαι με ενα tablet με 32% μπαταρια το οποιο δεν μπορω να φορτισω. Μπορει καποιος να βοηθησει η να παρω τσιμεντο και μυστρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα με laptop Φορτιστής οκ Power jack οκ Σημείο σύνδεση power jack στην μητρική οκ Η μητρική δεν παίρνει ρεύμα όμως αρκετό για να ανάψει Έχω παραγγειλει ολοκληρωμένο από Κινα για να το αλλάξω Υπάρχει λογικά κάποιο επιπλέον τσιπάκι πάνω στην πλακέτα το οποίο υποβοηθάει την φόρτιση και δίνει ρεύμα στην πλακέτα. Θα πρέπει να βρεις ποιο τσιπάκι είναι η θα πρέπει να το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό να το δει. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2017 από ΜΑΝΩΛΗΣ1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα Lenovo A3500-FL με Android 4.4.2 το οποιο σταματησε να φορτιζει. Θεωρησα οτι εφταιγε η χρηση που του καναν οι δικοι μου γιατι το αφηναν με τις ωρες στο φορτιστη οποτε παρηγγειλα μια μπαταρια και του την εβαλα. Τελικα μαλλον(?) δεν ηταν η μπαταρια διοτι αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: το tablet δε φορτιζει, η τουλαχιστον ετσι δειχνει. Κι εξηγουμαι. Οταν το εχω αναμμενο και βαζω το φορτιστη δεν βλεπω καποια ενδειξη φορτισης ενω στις πληροφοριες της μπαταριας μου γραφει "δε φορτιζεται". Οταν παλι το εχω κλειστο, αν συνδεσω το φορτιστη βλεπω το σημα με την μπαταρια και τον κεραυνο αλλα η μπαταρια αντι να φορτιζει....πεφτει! Το πηγα σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα και μετρησαν με πολυμετρο, η μπαταρια παιρνει γυρω στα 4V απ το φορτιστη (με τους ακροδεκτες του πολυμετρου στο σημειο ενωσης της μπαταριας με την μητρικη) αλλα με οτι φορτιστη και να δοκιμασαν εκει, δειχνει συνεχεια οτι δινει ελαχιστο ρευμα (ειχαν ενα εργαλειο που βαζαν το φορτιστη εκει και μετα στην πριζα, δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως μετραγε αλλα εδειχνε κατι μεταξυ 0.01 και 0.03 ολη την ωρα). Πηρα το support της Lenovo αλλα θελαν 35€ μονο για τον ελεγχο οποτε παρατησα την ιδεα. Εχω κανει ενημερωση στην τελευταια εκδοση, hard reset με κουμπια αλλα δεν εφτιαξε. Αυτη τη στιγμη ειμαι με ενα tablet με 32% μπαταρια το οποιο δεν μπορω να φορτισω. Μπορει καποιος να βοηθησει η να παρω τσιμεντο και μυστρι? ωραια το πρόβλημα σ έχει 25 ευρώ και θέλει αλλαγή το μπριζακι φόρτισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα με laptop Φορτιστής οκ Power jack οκ Σημείο σύνδεση power jack στην μητρική οκ Η μητρική δεν παίρνει ρεύμα όμως αρκετό για να ανάψει Έχω παραγγειλει ολοκληρωμένο από Κινα για να το αλλάξω Υπάρχει λογικά κάποιο επιπλέον τσιπάκι πάνω στην πλακέτα το οποίο υποβοηθάει την φόρτιση και δίνει ρεύμα στην πλακέτα. Θα πρέπει να βρεις ποιο τσιπάκι είναι η θα πρέπει να το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό να το δει. το ιδιο ακριβως σκεφτομουνα φιλε μου, οτι καποιο ολοκληρωμενο που ειναι "υπευθυνο" για την φορτιση τα χει παιξει. Θα το ψαξω και θα δω αν και χωρις σχεδιο ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρω ποιο ειναι.... Εσυ ποιο παρηγγειλες? Μηπως ειμαι τυχερος κι εχουμε το ιδιο μπας και το βρω πανω στην πλακετα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Πλακετα φορτισης μου κανει ετσι που τα λες.... Γυρω στα 5-10€ αν βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δεν νομίζω να ειναι το ίδιο. δεν ξέρω κιόλας. Αυτά τα μικροηλεκτρονικά είναι του διαολου . Για παράδειγμα στο Laptop υπάρχει ένα ολοκληρωμένο με ενα κωδικό πάνω τον οποίο κωδικό δεν τον βρήκα ουτε στην Κίνα. Παρήγγειλα άλλο κωδικό γιατί μου ειπαν από ενα φορουμ οτι θα κανει δουλειά. Το καλύτερο ειναι να το πας σε εναν ηλεκτρονικό ο οποίος ασχολειται και με τα μικροηλεκτρονικά να σου βρει τι φταίει. Αν βρει οτι φταιει καποιο ολοκληρωμενο, το ψάχνεις το βρίσκεις και το φέρνεις από Κινα γιατί εδώ και γενικά στην Ευρώπη δεν βρίσκεις τετοια πραγματα. Στο αλλαζει και βλεπεις... αντε να κανει 5 ευρώ το ολοκληρωμένο και αλλα 10-15 εργασία. Υπάρχει βέβαια και πλακέτα που μπορείς να βρεις αλλά θα πρέπει να αλλάξεις την rom . Αν δεν σε ενδιαφέρει το backup μιας και δεν ξέρω τι έχεις μέσα , δώσε το για ανταλλακτικα αφού πρώτα κοιτάξεις πόσο πάνε και πάρε ένα καινούργιο. Πχ μπορεις να πουλήσεις οθόνη και digitizer, μπορείς την πλακέτα με λιγα λεφτα για ανταλλακτικά θα σου ελεγα να δοκιμάσεις και με ενα τροφοδοτικό εργαστηριακο σε καποιον ηλεκτρονικό αν παιρνει ρευμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Xαζη ερωτηση αλλα θα την κανω....θα μπορουσα να κανω καποια μοντα ωστε να φορτιζω την μπαταρια "εξωτερικα"? οχι απαραιτητα να την βγαζω απ το ταμπλετ αλλα πχ να τραβηξω 2 ακροδεκτες απ το πισω μερος και να την συνδεω απ ευθειας σε καποιο φορτιστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyrGR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Είναι επικίνδυνο πιο ρεαλιστικό θα ήταν να βγαλεις τη μπαταρία και να δώσεις απευθείας ρεύμα στο tablet. Σιγουρέψου όμως ορώτα ότι είναι καθαρή η υποδοχή με αέρα,οινόπνευμα η ακόμα και ταινία μονωτική με την κόλλα προς τα μέσα. Μπορεί ξαφνικά να διορθωθεί και μόνο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα κλασσικό πρόβλημα χαλασμένης βάσης φόρτισης. Σε αυτόν που το πήγες δεν το είδε ότι η βάση είναι κάπου σπασμένη στο γλωσσάκι μέσα?! Δες αν πάει ξωριστα σαν ανταλλακτικο ή αν ειναι κολλητη πανω στην μητρικη. Ακυρο μολις ειδα οτι ειναι κολλητη πανω στην μητρικη,πηγαινε το σε ποιο εξειδικευμένο σερβις για να βαλουν καινουργια βαση. Υπαρχει ενα μικρο ποσοστο αν το βαλεις στην usb του υπολογιστη να φορτισει,και θα σου πω τον λογο,οταν σπαει το γλωσσακι (δεν ειναι εμφανες στο γυμνο ματι)πολλες φορες δεν επηρεάζονται τα πινακια του usb,με αποτολεσμα να φορτιζει μεσω usb στον υπολογιστη και οχι μεσω φορτιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Xαζη ερωτηση αλλα θα την κανω....θα μπορουσα να κανω καποια μοντα ωστε να φορτιζω την μπαταρια "εξωτερικα"? οχι απαραιτητα να την βγαζω απ το ταμπλετ αλλα πχ να τραβηξω 2 ακροδεκτες απ το πισω μερος και να την συνδεω απ ευθειας σε καποιο φορτιστη? η θύρα φορτισης του ταμπλετ εχει προβλημα πηγαινε αλλαξε την 25 ευρω εχει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα