Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καλημερα, Πηρα ενα UPS πριν μια εβδομαδα απο Κωτσοβολο και πρωτη φορα δοκιμασα να το παρω με δοσεις (χωρις πιστωτικη). Δε θα μπω σε λεπτομερειες αλλα επειδη με εχουν ταλαιπωρησει ηδη αρκετα, θελω να την ακυρωσω. Εχω ηδη σφραγισει (σαν ελευθερος επαγγελματιας) τη συμβαση κτλ αλλα δεν εχει τιμολογηθει, λεει προ τιμολογιο πανω. Γινεται αυτο? Γιατι απο ο τι καταλαβαινω αυτο ειναι σαν δανειο μεσω του καταστηματος σε τραπεζα. Τα φωτα σας, ευχαριστω
dpolal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Aν το έχεις παραλάβει και χρησιμοποιήσει το UPS πρέπει να δείς ποιά είναι η πολιτική επιστροφών του καταστήματος, εκτός τώρα αν εννοείς ότι θα κρατήσεις το UPS αλλά θες να το πληρώσεις με άλλον τρόπο οπότε ρώτα στο κατάστημα πάλι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δεν εχω παραλαβει τπτ αλλα μολις με εβαλαν υπεγραψα συμβαση και επειδη ειναι αγνωστο το ποτε και πως και δεν συνεννουμαι μαζι τους.. Ναι σορρυ τα γραφω λιγο μπερδεμενα στη συγχυση μου με αυτους χαχα. Δεν εχω παραλαβει τιποτε ουτε ξερω ποτε και η επικοινωνια μαζι τους ειναι τουλαχιστον προβληματικη. Και δεν γνωριζω την πολιτικη με τις δοσεις, αλλα εχω θορυβηθει με επαιρναν κατι τηλεφωνα να με ρωτησουν εαν ειναι εδω η εδρα μου κτλ στις 9 το βραδυ. Και απλα τα πηρα οταν πηγα να παραλαβω (αφου με εχουν παρει 2 τηλεφωνα να παω λες και τους ηταν βαρος το δεμα) και μια αγενεστατη μου ειπε οτι δεν ειναι εκει, αφου πρωτα με εβαλε να σφραγισω και να υπογραψω κατι συμβασεις.
BringMe2Life Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Αν δεν έχεις παραλάβει κάτι, μπορείς κάνιστα να ακυρώσεις την παραγγελία... Βέβαια θα σε πρίξουν ότι δεν γίνεται κτλπ, αλλά γίνεται μια χαρά...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Ναι θα το πιεσω παρα ολη τη διαδικασια. Πηρα ξανα σημερα στις 12 και μου λενε "εχει πεσει το συστημα θα σας καλεσουμε εμεις σε λιγο" δε με πηρε κανεις ποτε...
BringMe2Life Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 & ούτε & πρόκειται να σε πάρει κάποιος... Θα πας από εκεί την Δευτέρα & θα πατήσεις πόδι φίλε... Αλλιώς δουλειά δεν θα κάνεις... Αν χρειαστεί βάλε & μερικές φωνές (συνήθως πιάνει)...!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Η ιστορία με τις δόσεις στον Κωτσόβολο είναι έντοκο τραπεζικό δάνειο (κάποτε ήταν μέσω εθνικής, τώρα δεν ξέρω). Γενικά άτοκες μόνο με πιστωτική κάνει. Έχεις πάντως δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας, αλλά και υπαναχώρησης από δάνειο. http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/financial-products-and-services/consumer-credits-and-loans/index_el.htm
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Τελεια ευχαριστω. Θα παω απο εκει Δευτερα να το κλεισω. Ποτε ξανα.
BringMe2Life Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Τελεια ευχαριστω. Θα παω απο εκει Δευτερα να το κλεισω. Ποτε ξανα. Τελικά..?? Όλα καλά..??
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Τελικα πηγα απο το μαγαζι μου ειπαν οτι απο εκει δεν γινεται ακυρωση (κατι εκανε εκει στο πισι βεβαια), αλλα μονο απο το τηλ. Πηρα παλι τηλ, μου λενε εχει ακυρωθει ηδη?χαχα δε καταλαβαινω πλεον και το αφησα στην τυχη του.
BringMe2Life Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Βρε το ακύρωσε η τύπισσα, αλλά μάλλον ήθελε να σε στείλει στο Phone Support να σου πουν μερικές μπούρδες για να σου αλλάξουν γνώμη και τελικά να αγοράσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα