lactate Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Έχω ένα macbook το οποιο το πηρα πριν απο 2 χρονια. Πριν λιγο καιρο σταματησαν να πατιουνται τα πληκτρα με τα νουμερα και ολα τα συμβολα επομενως, καθώς και το "ς". Τωρα αυτού τους χαρακτήρες τους γράφω εν μέρη με το virtual keyboard και τους υπολοιπους με το κανονικο. Επειδη δεν εχω καμια ορεξη να σκασω κανα 500ρι για επισκευη σκεφτομαι να παρω ipad ή αλλο macbook. Εσείς τι μου προτείνετε; Σκεφτομουν το ipad pro και να παρω πληκτρολογιο η να δωσω κανα χιλιαρικο και να παρω αλλο macbook.
onelonelystar Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 για τι χρήση σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις? αν είναι μόνο για σερφάρισμα, emails κ φωτογραφιες, πάρε το iPad.
pho Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Φίλε μου άλλη χρήση έχει το ένα και άλλη το άλλο. Αλλά σίγουρα το macbook είναι εργαλείο που κάνει τα πάντα. Εννοώ ότι είναι υπολογιστής εύχρηστος που θα το έχεις και για δουλειά αλλά και για διασκέδαση. Το ipad είναι λίγο πιο περιορισμένο στις δυνατότητες, πάντα σε σχέση με το laptop. Έχω και τα δύο και σου προτείνω αν σε πέρνει οικονομικά το macbook!
lactate Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Το θελω για να διαβαζω βιβλια, για ιντερνετ, για να γραφω εργασιες και κανενα παιχνιδι. Αλλα για το πληκτρολογιο και το στυλο καταληγει να εχει ιδια τιμη με ενα μακ. Αλλα το air δεν χει αλλαξει ακομα ειναι ιδιο με το δικο μου και θελω επομενο μοντελο.
gagarin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Στη θέση σου θα πήγαινα στο MacBook...Εργαλείο απλά κοιτά με 8gb ram τουλάχιστον...
Neg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Αν ήμουν στην θέση σου, δεν θα έδινα λεφτά για το Air.. κοίτα καλύτερα κάτι σε Pro, δεν είναι ανάγκη να είναι το καινούργιο, κοίτα και το περσινό. Πολύ καλύτερη επιλογή θα είναι από το Air. Το Air αυτή τη στιγμή παίζει με νεκρανάσταση, αφού δεν ανανεώνετε ουσιαστικά αλλά κάθετε εκεί μέχρι να μπει στο ντουλάπι της ιστορίας. Το iPad από την άλλη είναι άλλη κατηγορία, πιο περιορισμένο και δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν υπολογιστή εκτός αν η χρήση που κάνεις είναι περιορισμένη σε Mobile οικοσύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα