Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To καταλαβαίνεις ότι το κινητό που εσύ "ανακοινώνεις" δεν έχει ούτε μία ουσιαστική καινοτομία, έτσι;

​Λογικές οι προηγούμενες απαντήσεις σου αν εσένα σ'εντυπωσιάζουν χαρακτηριστικά, που είναι μόνο για φιγούρα...

Σοβαρά τώρα; 15 μέρες μπαταρία και 24x οπτικό zoom σε 6mm δεν είναι καινοτομία;

• Like 2
Δημοσ.

Πληροφορίες για την οθόνη από το Phone Arena παρακάτω:

Display
As we just mentioned the display again, we can't resist but expand a bit more on that. Remember the LG Optimus 3D, or even the Nintendo 3DS? Well, the Hydrogen One's 5.7" holographic display will be nothing like those. Why? According to RED's Jim Jannard: 

It is multi-view (4-view) as compared to stereo 3D (2-view). Watching shocked faces light up when people see it is really motivating. There is no good way to describe it until you see it. Hopefully we will get some skeptics eyes on it soon… then they can tell you.

Our display is technology you haven’t seen before. It is not lenticular, which is inferior tech in every way, has been tried many times before and failed for good reason. (see Amazon 3D Fire, LG Optimus, etc). Lenticular display dramatically lowers resolution, cannot be turned off for standard 2D content, only works in one direction (usually landscape), has color crosstalk… to name just a few issues. My bet is that other “big” companies will try to re-package lenticular 3D displays with eye-tracking in response to our program. Don’t fall for it.

Obviously, the 3D stereo function is not even the main feature of this display, as the Hydrogen One is also deemed to be holographic (H4V), virtually-augmented and mixed-reality-ready smartphone. The panel can "switch seamlessly between traditional 2D content, holographic multi-view content, 3D content, and interactive games." Oh, let's not forget that it will be "nanotechnology" that will swap those regimes. Snap!

Από όσα διαβάζω καταλαβαίνω πως δεν πρόκειται για ολογράφημα αλλά για 3D οθόνη με δυνατότητα θέασης χωρίς γυαλιά από κάθε γωνία. Ολογράφημα θα είχαμε αν η εικόνα σχηματιζότανε κατευθείαν στον χώρο και δεν χρειαζόταν οθόνη. Αντίθετα εδώ η εικόνα θα προβάλλεται μέσα σε μία οθόνη άρα δεν υπάρχει ολογράφημα αλλά 3D απεικόνιση.

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα; 15 μέρες μπαταρία και 24x οπτικό zoom σε 6mm δεν είναι καινοτομία;

Οχι καινοτομια.

Εξελιξη λεγεται.

Το να παιρνεις κατι και να το κανεις "καλυτερο" ειναι η συνεχεια του προυγουμενου. (= επομενο σταδιο)

Οπως ειπε και ο clarkson "Γιατι να παρω το πορτρετο μιας χοντρης κυριας που καθαριζει? Εχω να διαλεξω αναμεσα σε αυτο και 133 8c Competizione"

PS. Ουτε αυτο εχει φωτο.. Μουφα θα ναι... Εγω λεω να το συγκρινουμε με το iphone.

http://www.insomnia.gr/topic/649093-%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80/

• Like 3
Δημοσ.

Οχι καινοτομια.

Εξελιξη λεγεται.

Το να παιρνεις κατι και να το κανεις "καλυτερο" ειναι η συνεχεια του προυγουμενου. (= επομενο σταδιο)

Οπως ειπε και ο clarkson "Γιατι να παρω το πορτρετο μιας χοντρης κυριας που καθαριζει? Εχω να διαλεξω αναμεσα σε αυτο και 133 8c Competizione"

Α, μάλιστα. Γι αυτό παρεξηγήθηκαν μερικοί. Νομίζουν ότι η RED θα βγάλει κάτι που δεν υπάρχει σαν τεχνολογία. Ελπίζω σύντομα να δώσουν περισσότερες πληροφορίες και video για να καταλάβουν ότι δεν θα είναι κάτι εξωγήινο, αλλά μια εξέλιξη ήδη γνωστών τεχνολογιών. Αν καταφέρει να το κάνει λειτουργικό και user friendly φυσικά.

Δημοσ.

Γουάου, πολύ βαρύγδουπες δηλώσεις! Αστειεύεσαι έτσι; Εκτός αν δεν κατάλαβες τι έγραψα οπότε δικαιολογείσαι. Ασπάζομαι τις νέες τεχνολογίες όταν αυτές είναι απτές. Όταν βλέπω ανακοινώσεις που αναφέρουν ότι "εμείς θα βγάλουμε ένα γαμάτο προϊόν που θα κάνει παπάδες αλλά δεν σας το δείχνουμε", τότε γελάω και θα γελάω. Α, να μην ξεχάσω το γεγονός ότι ΘΑ κυκλοφορήσει σε κανένα 8μηνο αλλά θέλουμε να δημιουργήσουμε hype και το ανακοινώνουμε τώρα.

Having said that, ανακοινώνω ότι θα βγάλω κινητό με διάρκεια μπαταρίας 15 μέρες με full χρήση, 6mm πάχος, bezel-less (κανονικό, όχι με το κάτω bezel τεράστιο), κάμερα με 24x οπτικό zoom με τιμή 150€. Ασπάσου με.

Δεν αστειεύομαι. Σε ενόχλησε το γεγονός ότι βγαίνει μια συσκευή που προορίζεται για smartphone και ενώ είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει μέχρι σήμερα, κάνει όσο ενα iPhone. Αυτό μπήκες και εκραξες επειδή σχολιασαν κάποιοι την τιμή και έθεσες ως επιχείρημα το "ας δούμε τι θα κάνει".

Είναι θλιβερό το να είσαι τόσο κολλημένος με ένα προϊόν που να κοιτάς να θάψεις κάτι που πιθανόν θα είναι καλύτερο από αυτό που προτιμάς στα ίδια λεφτά. Να το δεις αυτό.

Having said that, αν όντως λανσάρεις το κινητό που λες, θα αφήσω το 7 plus μου για χάρη του. Και ας είναι και ακριβότερο από €150, αρκεί να είναι εύχρηστο.

Βλέπεις διαφορά στο σχόλιό μου σε σχέση με το δικό σου;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν αστειεύομαι. Σε ενόχλησε το γεγονός ότι βγαίνει μια συσκευή που προορίζεται για smartphone και ενώ είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει μέχρι σήμερα, κάνει όσο ενα iPhone. Αυτό μπήκες και εκραξες επειδή σχολιασαν κάποιοι την τιμή και έθεσες ως επιχείρημα το "ας δούμε τι θα κάνει".

Είναι θλιβερό το να είσαι τόσο κολλημένος με ένα προϊόν που να κοιτάς να θάψεις κάτι που πιθανόν θα είναι καλύτερο από αυτό που προτιμάς στα ίδια λεφτά. Να το δεις αυτό.

Having said that, αν όντως λανσάρεις το κινητό που λες, θα αφήσω το 7 plus μου για χάρη του. Και ας είναι και ακριβότερο από €150, αρκεί να είναι εύχρηστο.

Βλέπεις διαφορά στο σχόλιό μου σε σχέση με το δικό σου;

Φίλε μου δυστυχώς δεν έχεις καταλάβει τίποτα από όσα γράφω. Θα τα εξηγήσω ακόμα μια φορά και ελπίζω να γίνω κατανοητός. Το σχόλια που καυτηρίασα για το iPhone, δεν ανέφεραν τίποτα για τιμή, ούτε και τα δικά μου αναφέρουν κάπου την τιμή. Σχολίασα το γεγονός ότι οτιδήποτε νέο βγαίνει ή ΘΑ βγει σε κανένα 8μηνο, συγκρίνεται με το iPhone, κάτι που αποδεικνύει ποιος είναι ο βασιλιάς στο mobile. Ούτε χαρακτηριστικά ανέφερα, ούτε τιμή, ούτε ποιότητα, ούτε τίποτα.

Όσον αφορά στο θέμα, είπα πολύ απλά ότι βγήκε μια εταιρεία και διαφημίζει κάτι που ΘΑ βγάλει σε πολλούς μήνες από τώρα χωρίς καμία λεπτομέρεια πάρα μόνο ότι θα έχει holographic display. Αν αυτό δεν είναι για το hype, τότε τι είναι; Εκτός κι αν βρήκε τρόπο να φτιάξει μια πραγματική ολογραφική οθόνη, που τότε θα είναι breakthrough. Επειδή οι πιθανότητες είναι κάτω από 0,001% να το έχει κάνει, λέω ότι θα χρησιμοποιήσει υπάρχουσες τεχνολογίες, πολύ μακρυά από το hologram που διατείνεται η RED. Κι επειδή ανέφερα αυτό, κατηγορούμαι ότι δεν δέχομαι τις νέες τεχνολογίες κλπ.

Το παράδειγμά μου είναι τραβηγμένο πολύ απλά για να δείξω το αδύνατο (τη συγκεκριμένη περίοδο) να παρουσιάσει κάτι τόσο επαναστατικό. Όσο πιθανό είναι να βγάλω εγώ μια τέτοια συσκευή, άλλο τόσο πιθανό είναι να βγάλει πραγματικό ολογραφικό smartphone η RED. Όσοι έχουν έστω και ελάχιστη αντίληψη ποια είναι τα όρια της υπάρχουσας consumer τεχνολογίας, καταλαβαίνουν αν είναι hype ή όχι.

Υ.Γ Οσο για τους χαρακτηρισμούς περί κολλήματος και λοιπά, μπορείς να τους κρατήσεις για τον εαυτό σου. Πίσω από την οθόνη σου δεν έχεις ιδέα ποιος είμαι, τι συσκευές χρησιμοποιώ και τι μου αρέσει να βάζω στο σουβλάκι. Για την ιστορία, έχω Zuk Z1, Chromebook και στο σουβλάκι βάζω τζατζίκι και μπούκοβο. Προσπερνάω τις περίπου 60 συσκευές Android που είχα τα τελευταία 5 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου δυστυχώς δεν έχεις καταλάβει τίποτα από όσα γράφω. Θα τα εξηγήσω ακόμα μια φορά και ελπίζω να γίνω κατανοητός. Το σχόλια που καυτηρίασα για το iPhone, δεν ανέφεραν τίποτα για τιμή, ούτε και τα δικά μου αναφέρουν κάπου την τιμή. 

"Μου αρέσει που σε κάθε θέμα κράζετε ότι το iPhone είναι υπερτιμημένο ..."

Προσπάθησε να μου εξηγήσεις λίγο περισσότερο.  Επίσης, δεν σε κατηγόρησα για κάτι.  Μπαίνω στο φόρουμ αρκετό καιρό, νομίζω καταλαβαινόμαστε επ'αυτού.

Ελπίzω το κινητό που θα λανσάρεις να είναι κοντά στις 6'' αφού θα είναι bezel-less.  Αλλιώς δεν το αγοράζω, θα μείνω με το 7 plus :)

Δημοσ.

Η σύγκριση γίνεται στην τιμή.  Αν η συσκευή αυτή λειτουργεί ως έχει σχεδιαστεί και κάνει όσα ένα iPhone, τότε δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί (αν και στο site της εταιρίας λέει ότι η τιμή αυτή είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρόνο).  Εκτός εάν δεν θέλεις.

Κάνεις σύγκριση στην τιμή χωρίς να έχεις κοιτάξει πόσο κάνει το iphone 7 plus?Εμπιστεύτηκες το σχόλιο που έκανε κάποιος άλλος ποιο πάνω και το έκανες ευαγγέλιο?

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ το iphone γιατί δεν μου αρέσει,θα σου πώ η τιμή του είναι 969$  όχι 1195$ ή 1595$.

Για να μην είμαστε εκτός θέματος τώρα,το red δείχνει ενδιαφέρον αν βγεί και δουλεύει όπως το φαντάζονται αρκετοί εδώ μέσα,εγώ θα προτιμήσω να κρατήσω μικρό καλάθι.

Δημοσ.

Κάνεις σύγκριση στην τιμή χωρίς να έχεις κοιτάξει πόσο κάνει το iphone 7 plus?Εμπιστεύτηκες το σχόλιο που έκανε κάποιος άλλος ποιο πάνω και το έκανες ευαγγέλιο?

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ το iphone γιατί δεν μου αρέσει,θα σου πώ η τιμή του είναι 969$  όχι 1195$ ή 1595$.

Για να μην είμαστε εκτός θέματος τώρα,το red δείχνει ενδιαφέρον αν βγεί και δουλεύει όπως το φαντάζονται αρκετοί εδώ μέσα,εγώ θα προτιμήσω να κρατήσω μικρό καλάθι.

Τώρα κάνει τόσα, όχι όταν πρωτοβγήκε.  Εκεί θα κάνεις σύγκριση.  Όχι μετά από 10 μήνες που είναι στην αγορά.  Επίσης το 7 plus 256 GB κάνιε όσα λες στην Αμερική.  To Hydrogen One τουλάχιστον στην Μάλτα που βρίσκομαι το στέλνει η RED στα ίδια λεφτά.  

Για να πάρω 7 plus εδώ χρειάζομαι €1075 για το 128άρι sim free.  Οπότε θα τα συγκρίνω χωρίς να "κάνω ευαγγέλιο" κάτι που διάβασα από κάποιον αλλά σύμφωνα με τις τιμές που παίζουν εδώ που βρίσκομαι.

Δημοσ.

"Μου αρέσει που σε κάθε θέμα κράζετε ότι το iPhone είναι υπερτιμημένο ..."

Προσπάθησε να μου εξηγήσεις λίγο περισσότερο. Επίσης, δεν σε κατηγόρησα για κάτι. Μπαίνω στο φόρουμ αρκετό καιρό, νομίζω καταλαβαινόμαστε επ'αυτού.

Ελπίzω το κινητό που θα λανσάρεις να είναι κοντά στις 6'' αφού θα είναι bezel-less. Αλλιώς δεν το αγοράζω, θα μείνω με το 7 plus :)

Έλα, βάλε και το υπόλοιπο που έγραψα μετά τα αποσιωπητικά, μην κάνεις κοπτοραπτική. Άσε, το βάζω εγώ.

Μου αρέσει που σε κάθε θέμα κράζετε ότι το iPhone είναι υπερτιμημένο και παλιάς τεχνολογίας, αλλά σε κάθε ευκαιρία η σύγκριση γίνεται με το iPhone. Κάτι που αποδεικνύει ποια συσκευή είναι ο βασιλιάς του mobile.

Βάσει γραμματικής, το νόημα της πρότασης δεν είναι αυτό που κατάλαβες εσύ ή όποιος άλλος, αλλά ακριβώς το υπόλοιπο: ΠΑΡΟΛΟ που σε κάθε θέμα το iPhone κατηγορείται για υπερτιμημένο και παλιάς τεχνολογίας, εντούτοις, τα σχόλια σε κάθε τι καινούργιο το συγκρίνουν με το iPhone. Δεν ανέφερα πουθενά ότι το iPhone ή το RED ή οποιαδήποτε ναυαρχίδα είναι ακριβή. Είμαι της άποψης ότι την τιμή την καθορίζει ο καταναλωτής και εφόσον η Apple και κάθε Apple κοστολογεί το προϊόν της τόσο, δεν υπάρχει πεδίο συζήτησης. Αν πουλάει θα το διατηρήσει, αν δεν πουλάει, θα ρίξει την τιμή όπως γίνεται με όλες τις υπόλοιπες συσκευές.

Δημοσ.

.... το μονο που θα σχολιασω ειναι η διαφορα τιμης (400ευρω) για το τινανιο, αυτο μου κανει σαν πολυ κερδος!!!!

Αυτό σε πείραξε, λες και θα το πάρεις και σκεφτόσουν πόσους μήνες θα κάνεις χωρίς τσιγάρα για την έκδοση με το τιτάνιο :D

Δημοσ.

Έλα, βάλε και το υπόλοιπο που έγραψα μετά τα αποσιωπητικά, μην κάνεις κοπτοραπτική. Άσε, το βάζω εγώ.

Βάσει γραμματικής, το νόημα της πρότασης δεν είναι αυτό που κατάλαβες εσύ ή όποιος άλλος, αλλά ακριβώς το υπόλοιπο: ΠΑΡΟΛΟ που σε κάθε θέμα το iPhone κατηγορείται για υπερτιμημένο και παλιάς τεχνολογίας, εντούτοις, τα σχόλια σε κάθε τι καινούργιο το συγκρίνουν με το iPhone. Δεν ανέφερα πουθενά ότι το iPhone ή το RED ή οποιαδήποτε ναυαρχίδα είναι ακριβή. Είμαι της άποψης ότι την τιμή την καθορίζει ο καταναλωτής και εφόσον η Apple και κάθε Apple κοστολογεί το προϊόν της τόσο, δεν υπάρχει πεδίο συζήτησης. Αν πουλάει θα το διατηρήσει, αν δεν πουλάει, θα ρίξει την τιμή όπως γίνεται με όλες τις υπόλοιπες συσκευές.

Αυτό που επικαλείσαι για να δικαιολογηθείς ονομάζεται συντακτικό, η γραμματική είναι άλλο πράγμα.  Διαβάζοντας τα σχόλια των παιδιών που σχολίασαν στο άρθρο πριν από εσένα, είναι εύκολο να καταλάβεις ότι τα σχόλια έγιναν για την σχέση "καινοτομίας/εξέλιξης/ cutting edge τεχνολογίας - τιμής".  

Σου επαναλαμβάνω, χρησιμοποιώ και εγώ iPhone και το θεωρώ πρώτης τάξεως συσκευή, ασχέτως αν έχω να συγκρίνω με Android πράγματα που θα μπορούσαν να είναι πιο χρηστικά στο iOS.

Anyhoo που λένε στο χωριό μου, το αφήνω εδώ.  Μην είσαι πάντως τόσο κολλημένος, δεν είναι καλό.

Δημοσ.

Πες το όπως θες. Το νόημα είναι ότι φαίνεται ποιοι είναι κολλημένοι και ποιοι όχι. Πάντως, το να σε αποκαλεί κολλημένο με το iPhone ενώ αυτός έχει iPhone κι εσύ όχι, είναι τουλάχιστον ψεκασμένο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...