ilias26 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Τελικά απ ότι μου λένε πρέπει να ανοιχτεί το μηχάνημα αρχικά και μετά να γίνει φλασαρισμα με τη microsd
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Εννοεις το βραχυκυκλωμα των πινς;; Δοκιμασες τον τροπο που σου γραφω;;; https://youtu.be/4MuWck6kcis
ilias26 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ναι το δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα..είναι σαν νεκρο το tv box..ούτε ο υπολογιστής πλέον δε το βλέπει όταν το συνδέω με usb ..προφανώς θέλει unbrick ,αρχικά με βραχυκύκλωμα των pins και μετά να περαστεί το firmware
ilias26 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 μονος μου δε θα κανω απολυτως τπτ....το εδωσα σε ενα παιδι που ειναι εμπειρος να το κανει..αναμενουμε
challenger_4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα! 1) Ανοίγω το usb burning tool και κανω insert το image που θέλω να του περάσω 2) πατάω Start 3) Κρατά πατημένο το reset και συνδέω στο box μου το usb καλώδιο Το burning tool δεν αναγνωρίζει το box... δεν εμφανίζεται τίποτα... Τι κάνω λάθος;
Le Perv Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα! 1) Ανοίγω το usb burning tool και κανω insert το image που θέλω να του περάσω 2) πατάω Start 3) Κρατά πατημένο το reset και συνδέω στο box μου το usb καλώδιο Το burning tool δεν αναγνωρίζει το box... δεν εμφανίζεται τίποτα... Τι κάνω λάθος; To κανεις αναποδα. Πρωτα συνδεεις το USB με τον υπολογιστη, και μετα αφου πατησεις το κρυφο κουμπακι, βαζεις το ρευμα στο tv box!
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα! 1) Ανοίγω το usb burning tool και κανω insert το image που θέλω να του περάσω 2) πατάω Start 3) Κρατά πατημένο το reset και συνδέω στο box μου το usb καλώδιο Το burning tool δεν αναγνωρίζει το box... δεν εμφανίζεται τίποτα... Τι κάνω λάθος; Επειδη εχω μπερδευτει,εισαι ο ιδιος ο απο πανω,ή καποιος που μπηκε "σφηνα" στο νημα του "απο πανω"???
nitendo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Παιδια καλησπέρα έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. 'Εχω στην κατοχή μου ένα tv box Beelink gt1 ultimate 3/32 με S/N : LPN1 ... Έπαιζε κανονικά επί 1 έτος σχεδόν και όλα καλά. Σκέφτηκα να του κάνω reset από την πίσω πλευρά ( την μικρή τρυπίτσα που βάζεις μια καρφίτσα για την επαναφορά ) καθώς είχα φορτώσει πολλά apps. Ε , από κει και πέρα μαύρη οθόνη , καμιά ενέργεια , επαφή με τηλεχειριστήριο μηδέν.. Μόνο led λαμπάκι αναμένο είτε με usb συνδεδεμένο σε pc είτε από τον φορτιστή μπρίζας του. Μπήκα σε διάφορα φόρουμ και διαπίστωσα πως κι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα μαζί μου με την ίδια έκδοση S/N . Κατέβασα λοιπόν το usb burning tool , το firmware GT1_ULT_710N1_AT_V3B και ξεκίνησα διαδικασίες με αποτυχίες.. 1η προσπάθεια : Καρφίτσα στο reset button πατημένο και σύνδεση με usb στο pc με ανοιγμένο το πρόγραμμα burnig tool.. Τίποτα 2η προσπάθεια : Έβγαλα το πίσω μέρος του τιβι μποξ , και στα χέρια μου αυτή την στιγμή έχω την πλακέτα στα χέρια μου. Βραχυκυκλώνω το σύστημα , βγάζει κάτι μικρές σπίθες και παράλληλα κάνει έναν περίεργο θόρυβο το μποξάκι.. Το led power button αναβοσβήνει και ξαφνικά εμφανίζεται στα windows 7 32 ultimate κάτω δεξιά device installing ( λέω ουφ τέλεια αναγνώρισε το τιβι μποξ !! ) Δυστυχώς δεν μπόρεσε να κατεβάσει τους drives και το usb hub παραμένει "άγνωστο". Κατέβασα το latest_usb driver ADB το εγκατέστησα άλλα δεν έγινε και κάτι.. Δεν ξέρω τι να κάνω; Το πρόβλημα μου είναι πως δεν το αναγνωρίζει το usb port του πισι μου. Έχω δοκιμάσει όλα τα ports αλλά το ίδιο μοτίβο.
saruman123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δες αν μπορείς να φλασαρης την unroot rom από αυτόν τον οδηγό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα