ilias26 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν ειχες κανει μια αναζητηση τα χαρακτηριστικα του ρουτερ σου θα ειχες γλυτωσει την ταλαιπωρια. Ανεβασε λινκς με τα 2 φιρμγουεαρς. Καπου με μπερδευεις με την ραμ. Επισης και λινκ με το ακριβες μοντελο σου Καλημερα..Αγορασα πριν μια εβδομαδα ενα android tv box και συγκεκριμενα το Beelink GT1 Ultimate 32gb Rom / 3gb Ram , λογοσμικο android 6 και επεξεργαστη Amlogic S912..(S/N:G912************) Εχει μπρικαρει τελειως υστερα απο συνδεση που το εκανα στο pc με το USB_Burning_Tool..Ενω αναβει κανονικα το λαμπακι ρευματος ,δε βγαζει καθολου εικονα στη τηλεοραση μεσω HDMI. Προσπαθησα να μπω σε recovery mode χρησιμοποιωντας μια καρφιτσα για να καω reset ,δυστηχως δεν κανει τπτ ..Μαυρη εικονα.. κατεβασα απ το site της beelink την τελευταια αναβαθμιση ,ουτε παλι τπτ.... Υστερα απο ερευνα στο internet το εχουν παθει κι αλλοι αλλα η διαδικασια ηταν πολυπλοκη και για προχωρημενους σε αυτα τα θεματα.. Μηπως μπορει να μου δωσει καποιος τα φωτα του που να γνωριζει απο unbrick ....με ενα αναλυτικο οδηγο για να μαθαινου κι εμεις οι αρχαριοι? Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2017 από ilias26
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καλημερα..Αγορασα πριν μια εβδομαδα ενα android tv box και συγκεκριμενα το Beelink GT1 Ultimate 32gb Rom / 3gb Ram και λογοσμικο android 6..(S/N:G912************) Εχει μπρικαρει τελειως υστερα απο συνδεση που το εκανα στο pc με το USB_Burning_Tool..Ενω αναβει κανονικα το λαμπακι ρευματος ,δε βγαζει καθολου εικονα στη τηλεοραση μεσω HDMI. Προσπαθησα να μπω σε recovery mode χρησιμοποιωντας μια καρφιτσα για να καω reset ,δυστηχως δεν κανει τπτ ..Μαυρη εικονα.. κατεβασα απ το site της beelink την τελευταια αναβαθμιση ,ουτε παλι τπτ.... Υστερα απο ερευνα στο internet το εχουν παθει κι αλλοι αλλα η διαδικασια ηταν πολυπλοκη και για προχωρημενους σε αυτα τα θεματα.. Μηπως μπορει να μου δωσει καποιος τα φωτα του που να γνωριζει απο unbrick ....με ενα αναλυτικο οδηγο για να μαθαινου κι εμεις οι αρχαριοι? http://www.insomnia.gr/topic/636965-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%AE-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD/?fromsearch=1
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/636965-πώς-να-αναβαθμίσεις-ή-να-σώσεις-όλες-τις-συσκευέ/?fromsearch=1 Του δινεις οδηγο rockchip για amlogic μηχανακι Νικο;;; http://chinagadgetsreviews.blogspot.gr/2015/04/how-to-unbrick-any-amlogic-devices.html?m=1 Ελπιζω γνωριζεις αγγλικα... 1
ilias26 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δεν γνωρίζω δυστυχώς καλά Αγγλικά ...Μπορείς αν σου είναι εύκολο να μου περιγράψεις τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω ? Έχω κατεβάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα Amlogic boot card maker αλλά δε καταλαβαίνω τη ακριβώς πρέπει να κάνω
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Θα σου εξηγησω. Αλλα πρωτα πες μου σε παρακαλω,αφου εισαι αρχαριος οπως λες,γιατι το συνδεσες στο πσ και τι ακριβως εκανες με το φλαστουλ της αμλοτζικ;;. Αναβαθμιση;;. Γιατι οταν λεει το σαιτ τους οτι παιρνει οτα αναβαθμισεις;;
ilias26 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ο λόγος που το έκανα είναι επειδή είχε ένα θεματακι με το wifi .Δηλαδή ενώ ο κατασκευαστής αναγράφει ότι υποστηρίζει Dual band συχνότητα 2.4 και 5.8 GHz στη πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχυε ..Έστειλα μην στο κατάστημα που το αγόρασα και μου είπαν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων..Το έκανα αλλά τιποτα..Μετά κατέβασα την τελευταία αναβάθμιση απ το site της Beelink και την έκανα μέσω usb..Μετά την αναβάθμιση παρουσιάστηκε αλλo ένα πρόβλημα..Αντί να έχω διάθεσιμη συνολικη μνημη 3Gb Ram ..μου εμφανιζε συνολική 2 GB (1,8 για την ακρίβεια)..Προφανώς κάτι λάθος έκανα με την αναβάθμιση.Μετα προσπάθησα να επαναφέρω στην εργοστασιακή κατάσταση μέσω usb burning tool ..και έκτοτε δεν κάνει τπτ.Απλα δείχνει ότι έχει ρεύμα το μηχάνημα αλλά δε βγάζει καθόλου εικόνα στη τηλεόραση..Ούτε το λογότυπο της beeling , όταν κάνει εκκίνηση Υπαρχει περιπτωση το γεγογος οτι το wifi router μου δεν υποστηριζει dual band συχνοτητα , γι αυτο να αναφραφει οτι δεν δεν υπιστηριζει 5GHz στα specs( αυτο το ειδα μεσω μια εφαρμογης που βλεπεις τα specs της συσκευης AIDA64 απ το palystore Φυσικα προηγουμενως ηταν τσεκαρισμενο οτι ειχα 3 GB ram ,αλλωστε αυτη την εκδοση πραγγηλα .. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2017 από ilias26
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Αν ειχες κανει μια αναζητηση τα χαρακτηριστικα του ρουτερ σου θα ειχες γλυτωσει την ταλαιπωρια. Ανεβασε λινκς με τα 2 φιρμγουεαρς. Καπου με μπερδευεις με την ραμ. Επισης και λινκ με το ακριβες μοντελο σου
ilias26 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Αν ειχες κανει μια αναζητηση τα χαρακτηριστικα του ρουτερ σου θα ειχες γλυτωσει την ταλαιπωρια. Ανεβασε λινκς με τα 2 φιρμγουεαρς. Καπου με μπερδευεις με την ραμ. Επισης και λινκ με το ακριβες μοντελο σου Αυτο ειναι το μηχανημα που εχω : http://www.bee-link.com/Beelink-MiniPC-TV-BOX-61-1.html Απο εδω κατεβασα το usb tools και τα firmware του box http://www.bee-link.com/Beelink-1331-1-1.html Το ξερω εκανα βλακεια γι αυτο λενε το παθημα γινεται μαθημα!!
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Τσεκαρες το σηριαλ ναμπερ οπως λεει εδω "please check your S/N, and find the correct firmware" ;;
ilias26 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Τσεκαρες το σηριαλ ναμπερ οπως λεει εδω "please check your S/N, and find the correct firmware" ;; κατεβασα τα αρχεια με s/n (S/N: S912 / G912) ..το δικο μου ειναι το G912 Το προβλημα ξεκινησε απο την ωρα που συνδεσα το box με το pc μεσω της εφαρμογης USB_Burning_Tool..Πιστευω εκει κατι λαθος εκανα... Ισως δεν επρεπε να τικαρω ολες τις επιλογες
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Το αρχειο τοτε ειναι σωστο. Ο τροπος χρησης του φλαστουλ http://androidpcreview.com/how-to-use-the-amlogic-usb-burning-tool-to-manually-update-firmware/3749/ .Αυριο θα σου εξηγησω το πως θα το ξεμπρικαρουμε με το 1ο λινκ που σου εδωσα. Τωρα εχω κοσμο σπιτι και γινομαι βαρετος. Σορρυ
ilias26 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καποιος χρηστης απο αλλο forum μου απαντησε παρακατω ποιο ειναι το προβλημα και τι πρεπει να γινει ..αλλα μου φανηκαν λιγακι κινεζικα οσα μου ειπε ..μηπως μπορει καποιος να μου το εξηγησει με ποιο απλα λογια .. Εφόσον έχει γίνει bricked, πρέπει με ένα JTAG να σβήσει η flash του και να περάσεις πάλι firmware. Σε όλα αυτά το JTAG γίνεται βραχυκυκλώνοντας το CLE point Pin της flash με το GND (ground). Έπειτα με αυτά τα δύο points βραχυκυκλωμένα, το συνδέεις στο PC και του περνάς τους drivers του ώστε να το αναγνωρίσει ο υπολογιστής. Επειτα και αφού εχεις κατεβάσει το κατάλληλο firmware, με ένα flash tool κατάλληλο για τους επεξεργαστές Amologic S912 (αυτό έχει σημασία)ware.και αφού έχεις αφαιρέσει πλέον το βραχυκυκλωμα του περνάς το firmware Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2017 από ilias26
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 "Έτσι, κατεβάστε το Amlogic BootcardMaker, κατεβάστε το υλικολογισμικό της συσκευής, ξεκινήστε την εφαρμογή με δικαιώματα διαχειριστή, επιλέξτε την κάρτα micro SD ως αφαιρούμενο δίσκο που θα χρησιμοποιηθεί, επιλέξτε 'Για διαμέριση και μορφοποίηση', στη συνέχεια κάντε κλικ στο 'Open' και επιλέξτε u-boot.bin Από το πακέτο υλικολογισμικού της συσκευής σας. Τώρα πατήστε το πλήκτρο 'Make' και όταν τελειώσετε, απλά αντιγράψτε όλα τα αρχεία firmware στην κάρτα micro SD (aml_autoscript, factory_update_param.aml, firmware.zip, recovery.img, u-boot.bin, unlock_autoscript). Τη συσκευή Amlogic και ενεργοποιήστε την. Θα μπορείτε να εισάγετε την ανάκτηση και το υλικολογισμικό θα αναβοσβήνει αυτόματα. Όταν το TV BOX επανεκκινήσει, αφαιρέστε την κάρτα micro SD, αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό, περιμένετε 4-5 λεπτά και η ενημέρωση θα ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια, ακολουθήστε την κανονική διαδικασία και αναβοσβήνετε πίσω στο υλικολογισμικό του αποθέματός σας, εάν αυτό ήταν από άλλη συσκευή Amlogic, όλα θα πρέπει να επανέλθουν στο φυσιολογικό τώρα." Χοντρικα η μεταφραση απο το google ειναι αυτη. Ταυτοχρονα διαβαζε και το αγγλικο κειμενο για ορους οπως "αναβοσβηνει" που ειναι το φλασαρισμα, "υλικολογισμικου" που ειναι το φιρμγουεαρ "ανακτηση" που ειναι η recovery κτλ. Προσεχε το βημα που λεει να αφαιρεσεις την καρτα
ilias26 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι όλα αυτά τα αρχεία (aml_autoscript, factory_update_param.aml, firmware.zip, recovery.img, u-boot.bin, unlock_autoscript) που τα βρίσκω? Το firmware της συσκευης που έχω κατεβάσει έχει μόνο 3 αρχεία (factory_update_param.aml, firmware.zip, recovery.img)
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Αυτο δεν το γνωριζω,ουτε και θα κατεβασω το ιματζ για να το ψαξω. Υποπτευομαι οτι ισως "κρυβονται" στο ζιπ του φιρμγουεαρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα