Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέα καλοκαιρινή προσφορά - αντίστοιχη με την περσινή που αν θυμάμαι καλά ξεκίναγε στις 6μμ. 

20 gb για 2 μήνες κάθε βράδυ 8μμ με 8πμ. 

Κόστος 6 Ευρώ. 
Στέλνεις 19 στο 1252. 

Επεξ/σία από matrixxx
τιμη στον τιτλο και διορθωση tag
  • Like 1
Δημοσ.

Πέρσι σου έδινε απεριόριστο ίντερνετ 6 με 6 (κάπαρε την ταχύτητα στα 2.5-3 GB περίπου την ημέρα, αλλά ήταν απεριόριστο, εγώ αξιοποίησα πάνω απο 100 GB συνολικά). Για 20 GB δεν ξέρω αν αξίζει. Αν θέλει κανείς να δει μια ταινία ή λίγο youtube πριν κοιμηθει το βράδυ στο εξοχικό είναι καλό αλλά όλη την υπόλοιπη μέρα θα πρέπει να έχει άλλο πακέτο MB για να την παλέψει.

• Like 1
Δημοσ.

Δώστε παραπάνω πληροφορίες ρε παιδιά :) είναι cosmote vodafon wind ;

Αν αγοράσω τώρα μία κάρτα sim μπορώ άμεσα να το ενεργοποιήσω το πακέτο η έχει κάποιος περιορισμούς;

Δημοσ.

Αφού ο τίτλος λέει CUoffer άρα δν χρειάζεται να νομίζω να πούμε ότι είναι Vodafone.

Τι περιορισμούς? Το πολύ πολύ να πρέπει να χεις α ανανεωσει προσφατα, αφού θα το πάρεις τώρα δν σε πιάνει ούτε αυτό.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το ενεργοποιησα σημερα,μου ρθε σμσ κανονικαοτι ενεργοποιηθηκε, απλα στην εφαρμογη δεν φαινονται οτι τα εχω.θα εμφανιστουν αργοτερα ή να τους παρω τηλ;

Δημοσ.

το ενεργοποιησα σημερα,μου ρθε σμσ κανονικαοτι ενεργοποιηθηκε, απλα στην εφαρμογη δεν φαινονται οτι τα εχω.θα εμφανιστουν αργοτερα ή να τους παρω τηλ;

Πάρε στο 1252 και τσέκαρε εκει αν εχεις Cu, θα πρεπει να στο λέει (πάτα 1 για τα υπολοιπομενα MB/χρόνους κτλ).

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εμφανίζονται στην εφαρμογή. Μαθαίνεις το υπόλοιπο με κλήση στο 1252 η με μήνυμα Υ στο 1252.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...