Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το lenovo g50-80 με i5 5200U και με την καρτα γραφικων R5 M330 την amd . Οταν το χρησιμοποιη σε απλα πραγματακια χρησιμοποιει τις intel τα γραφικα . Ομως κανονικα οταν το ζοριζω με παιχνιδια πρεπει να δουλευει η γραφικων. Σημερα προσπαθησα να παιξω λολ και ειχε μονο 20-40 fps στα Low . Μου φενεται οτι ειναι υπερβολικα λιγα και απο οτι καταλαβα δεν δουλευει καθολου καρτα γραφικων. Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω αυτο ? 

Δημοσ.

drivers έχεις περασμένους τους τελευταίους? Μπες στο hrdware configuration και δες βασικά αν αναγνωρίζει και τις δύο κάρτες γραφικών. μετά βάλε και ένα gpuz και δες και από εκεί τι καταγραφές κάνει. Δεν είμαι σίγουρος πώς φαίνεται ποια κάρτα είναι σε λειτουργία από το gpuz, αν το αφήσεις να κάνει καταγραφή ενώ παίζεις το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω θεμα τελικα αυτα ειναι οταν επαιζα... Οπως ειπα λολ στα low με 20-40 fps. Τι κανω ?

Ion6yEDwSyuXa_WP680t1g.png

WE67ruukSrGTizTa3ewT8g.png

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα! Πάτα δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και πάτα το 'διαμόρφωση εναλλάξιμων γραφικών' ή κάπως έτσι (έχω παλαιότερο λαπτοπ με intel-amd γραφικά) και επέλεξε τα exe των παιχνιδιών να τρέχουν με 'υψηλές απαιτήσεις' ώστε να τρέχουν με την R5 M330.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...