spyros007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Βασικα καλα σου λενε και σου δώσανε και τη λυση στο προβλημα σου .Τον πωλητη γιατι επιμένεις να τον παρουσιάζεις σαν απατεωνα .Σε οτι τον ρωτησες σου απαντησε.Αν γνώριζες το θεμα με την πλακετα και τον ρώταγες προφανώς θα έσπερνες και αυτη την απαντηση.Αυτο το "τον παιρνω τηλ και δεν το σηκωνει "τι μας το λες συνεχεια.Κακώς δεν το σηκωνει αλλα δεν εινα και απατεωνας όπως σου απεδειξαν εδω μεσα.....................ουτε εινα υποχρεωμένος να σου απαντησει.Επισείς ολη αυτη η μυστικοπάθεια και η βαβούρα με το" προηγούμενη -προπροηγουμενη",γιατι δεν λες απο την αρχη τη μαρκα του κινητου και πρέπει να κανουμε μαντεψιες...............
suspiria Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Που γραφω οτι ειναι απατεωνας;Ακομα δεν μπορω να ξερω τι εχει γινει εικασίες κανω.Απλα του τηλεφωνω και δεν το σηκωνει.sms και μειλ το ιδιο. Και ξαναρωταω: που αναφερω οτι ειναι απατεωνας;;;;οεο Επισης που φαινεται οτι οτι τον ρωτησα μου απαντησε.Διαβασες καθολου το θεμα;;;οεο
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Είδες τίποτα βρισιές η προσωπικούς χαρακτηρισμούς και το γράφεις αυτο? Ή μήπως είμαστε υπάλληλοι καταστήματος και δεν το ξέρω? Όταν κάποιος θέλει να κάνει μία αγορά για την οποία δεν είναι σίγουρος,το λογικό είναι να ρωτήσει πριν την κάνει όχι αφού γίνει το κακό. Αν δεν μπηκες καν στον κοπο να τσεξαρεις imei,τότε πως πχ είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κάνει root στο κινητό ο άλλος? Κρίσιμα ερωτήματα εθεσα πιο πολύ για την επόμενη αγορά.
spyros007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΛΕΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΤΕ ΣΑΦΩΣ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΛΕΦΤΗ.Το νομιζω δεν αλλαζει κατι. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΙΆ. 2
suspiria Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Το να βγαινει ο καθενας και να λεει την ειρωνεία και εξυπναδα σιγουρα σεν βοηθαει στη συζητηση ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΛΕΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΤΕ ΣΑΦΩΣ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΛΕΦΤΗ.γράφω καπου οτι μου πουλησε κλεμμενο κινητο;;;
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Το να βγαινει ο καθενας και να λεει την ειρωνεία και εξυπναδα σιγουρα σεν βοηθαει στη συζητηση γράφω καπου οτι μου πουλησε κλεμμενο κινητο;;; ειρωνεία και εξυπνάδα είναι που λέμε γιατί δεν έγινε έλεγχος του imei αφού η συσκευή υποτίθεται ελεγθηκε? Εκτός αν τι κινητό είναι εξ αρχής εκτός εγγύησης. Το πρώτο πράγμα που ελέγχει κάποιος ακόμα και πριν την συναλλαγή είναι το imei για συσκευή εντός εγγύησης.
suspiria Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Στον τιτλο και στο αρχικο μηνυμα μου αναρωτιεμαι τι μπορει να συμβαινει.Δε μπορω να ξερω.Παιζουν ολα τα ενδεχομενα.Το οτι ο πωλητης δεν απαντα με βαζει σε σκεψεις.Δε μπορει να μην ειδε κλησεις sms και mails. ειρωνεία και εξυπνάδα είναι που λέμε γιατί δεν έγινε έλεγχος του imei αφού η συσκευή υποτίθεται ελεγθηκε? Εκτός αν τι κινητό είναι εξ αρχής εκτός εγγύησης. Το πρώτο πράγμα που ελέγχει κάποιος ακόμα και πριν την συναλλαγή είναι το imei για συσκευή εντός εγγύησης.το κινητο ηταν μηδενισμενο δεν μπορουσα να τσεκαρω εκεινη την ωρα θα επαιρνε χρονο
Rizas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μεγαλε κουλαρισε λιγο ξεφορτωσε και μιλα πιο ομορφα Δεν νομίζω ότι λέει κάτι κακό ο Fulgore... Απλά η αλήθεια είναι ότι ήταν και απερίσκεπτη και κακή η αγορά σου. Επειδή παρακολουθώ απο την αρχή το νήμα σου τουλάχιστον από ότι φαίνεται δεν είναι κλεμμένο και δεν έμπλεξες σε χειρότερα, αυτό έχει σημασία!! Όλα καλά!
spyros007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ενταξει μας δουλεύεις ψιλο γαζι . Παίζεις τον παπα . Μας τρολαρεις ασύστολα.... Παίζεις με τι λεξεις κτλ κτλ κτλ Βασικα και εγω αναρωτιόμουν για το τι συμβαίνει με σενα.............μεχρι που αποφασισα οτι εισαι καμενο χαρτι και παω για καφε Αυτο το ρητο για τον έξυπνο που παραδέχεται το λάθος του και για τον βλακα πού επιμένει μαλλον δεν το ξέρεις ...νομιζω.....αναρωτιέμαι..... 1
Chrysostomos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Τα τα είδε τα μηνύματα σου,απλά δεν τον ενδιαφέρει. Ναι δε ζούμε σε τέλεια κοινωνία. 1
suspiria Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ενταξει μας δουλεύεις ψιλο γαζι . Παίζεις τον παπα . Μας τρολαρεις ασύστολα.... Παίζεις με τι λεξεις κτλ κτλ κτλ Βασικα και εγω αναρωτιόμουν για το τι συμβαίνει με σενα.............μεχρι που αποφασισα οτι εισαι καμενο χαρτι και παω για καφε Αυτο το ρητο για τον έξυπνο που παραδέχεται το λάθος του και για τον βλακα πού επιμένει μαλλον δεν το ξέρεις ...νομιζω..... Εποικοδομητικά τα σχολια σου οπως παντα.
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Οπως παντα σε λιγο θα παει αλλου το θεμα Stay on topic. 2
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Οπως παντα σε λιγο θα παει αλλου το θεμα Stay on topic. Γιατι να μην κλειδωσει Στελιο;;;. Η απαντηση εχει ηδη δοθει απο την πρωτη σελιδα. Τα χοτ θεματα ειναι του μπλα μπλα. Εκει να παει και τουτο αν εχει σκοπο να συνεχιστει. Answer is given,theme is closed
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ε ας κλειδωσει τοτε να αποφυγουμε και τα εκτροπα και την ψιλοκουβεντουλα που γινονται παντα και στο τελος καταληγει αλλου. Βασικα μολις δινεται η απαντηση πρεπει να κλειδωνει αμεσα. Θα ξεκινησω τις αναφορες αβερτα μολις λυνεται το προβλημα να κλειδωνει το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις