Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ουσιαστικό[επεξεργασία]

προηγούμενο ουδέτερο

• γεγονός που έχει συμβεί στο παρελθόν ή συμβαίνει για πρώτη φορά και λειτουργεί ως πρότυπο για να συμβούν στο μέλλον παρόμοια γεγονότα

αρα σωστα το εγραψα.αν εγραφα το αμεσως προηγουμενο θα ημουν λαθος.ευχαριστω

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι πήρες κάτι το οποίο φαινόταν πολύ καλή προσφορά από άτομο με 0 αξιολογήσεις. Αλλά βρε άνθρωπε, πήγες και πήρες G4 τώρα; Μα τώρα; Που μας έχει βγει η ψυχή να ψάχνουμε αιτίες για το bootloop, να μιλάμε με service και να μας δουλεύουν μέσα στη μούρη μας, να έχουμε χάσει αρχεία και αρχεία και να φωνάζουμε να μην το πάρει κανείς; Λες και βγήκε τώρα.

Μάλλον ο τύπος το σιχάθηκε και είπε να το βάλει σε χαμηλή τιμή, δε νομίζω να έχεις θέμα.

Δημοσ.

Το πηρα για την συζυγο.Εχω και εγω το ιδιο και δεν εχω θεμα.Παρτιδα 602 βεβαια.

Σημερα αγορασα για μενα και το iPhone SE για δευτερο  :-)

Δημοσ.

Το πηρα για την συζυγο.Εχω και εγω το ιδιο και δεν εχω θεμα.Παρτιδα 602 βεβαια.

Σημερα αγορασα για μενα και το iPhone SE για δευτερο  :-)

Δεν βάζεις μυαλό ( joyk)
  • Like 3
Δημοσ.

Ειχε γινει αλλαγη πλακετας γ αυτο και το αλλο imei

Κακως αγορασες την συγκεκριμενη συσκευη γτ και η αυτονομια της ειναι γ πεταμα καθως θελει φορτιση μια το πρωι και μια το βραδυ για να βγαλει την μερα,εκτος και αν εισαι τυπος που δεν δουλευει και πολυ το κινητο του.

Δημοσ.

Ουσιαστικό[επεξεργασία]

προηγούμενο ουδέτερο

• γεγονός που έχει συμβεί στο παρελθόν ή συμβαίνει για πρώτη φορά και λειτουργεί ως πρότυπο για να συμβούν στο μέλλον παρόμοια γεγονότα

αρα σωστα το εγραψα.αν εγραφα το αμεσως προηγουμενο θα ημουν λαθος.ευχαριστω

https://el.m.wiktionary.org/wiki/προηγουμένη .Ας κλεισει εδω φιλε μου....
Δημοσ.

Το 98% στηριζεται καπου,ή ειναι ενας αυθαιρετος αριθμος;;;.Δεν αντιλεγω οτι ειχαν θεμα αναγνωρισμενο,αλλα 98%;;;. Επισης προς τον t.s ,το g4 δεν ειναι "προηγουμενη ναυαρχιδα" ,αλλα "προ-προηγουμενη"... G4, G5 ,G6

Οχι ο αριθμός είναι τυχαίος καθώς δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς .... Γιαυτό και γράφω LG σκέτο γιατί έτσι όπως περιγράφει πιο πολύ πάει σε v10

Δημοσ.

Γιατι δεν κανεις ενα τηλεφωνο στην LG να δωσεις ΙΜΕΙ κουτιου και ΙΜΕΙ πλακετας να σου πουν αν εγινε αντικατασταση?

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν εγινε ομως;;;

Αρχικά δες αν έγινε στη συνέχεια βλέπουμε :P

Μην δώσεις λεπτομέρειες στην LG. Ρώτα αν μπορείς να μάθεις αν έγινε αλλαγή πλακέτας δίνοντας τους το ΙΜΕΙ. Δεν νομίζω να μπλέξεις εσύ με αυτόν τον τρόπο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...