suspiria Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ουσιαστικό[επεξεργασία]προηγούμενο ουδέτερο γεγονός που έχει συμβεί στο παρελθόν ή συμβαίνει για πρώτη φορά και λειτουργεί ως πρότυπο για να συμβούν στο μέλλον παρόμοια γεγονότα αρα σωστα το εγραψα.αν εγραφα το αμεσως προηγουμενο θα ημουν λαθος.ευχαριστω
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι πήρες κάτι το οποίο φαινόταν πολύ καλή προσφορά από άτομο με 0 αξιολογήσεις. Αλλά βρε άνθρωπε, πήγες και πήρες G4 τώρα; Μα τώρα; Που μας έχει βγει η ψυχή να ψάχνουμε αιτίες για το bootloop, να μιλάμε με service και να μας δουλεύουν μέσα στη μούρη μας, να έχουμε χάσει αρχεία και αρχεία και να φωνάζουμε να μην το πάρει κανείς; Λες και βγήκε τώρα. Μάλλον ο τύπος το σιχάθηκε και είπε να το βάλει σε χαμηλή τιμή, δε νομίζω να έχεις θέμα.
suspiria Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Το πηρα για την συζυγο.Εχω και εγω το ιδιο και δεν εχω θεμα.Παρτιδα 602 βεβαια. Σημερα αγορασα για μενα και το iPhone SE για δευτερο
slk200gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Το πηρα για την συζυγο.Εχω και εγω το ιδιο και δεν εχω θεμα.Παρτιδα 602 βεβαια. Σημερα αγορασα για μενα και το iPhone SE για δευτερο Δεν βάζεις μυαλό ( joyk) 3
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ειχε γινει αλλαγη πλακετας γ αυτο και το αλλο imei Κακως αγορασες την συγκεκριμενη συσκευη γτ και η αυτονομια της ειναι γ πεταμα καθως θελει φορτιση μια το πρωι και μια το βραδυ για να βγαλει την μερα,εκτος και αν εισαι τυπος που δεν δουλευει και πολυ το κινητο του.
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ουσιαστικό[επεξεργασία] προηγούμενο ουδέτερο γεγονός που έχει συμβεί στο παρελθόν ή συμβαίνει για πρώτη φορά και λειτουργεί ως πρότυπο για να συμβούν στο μέλλον παρόμοια γεγονότα αρα σωστα το εγραψα.αν εγραφα το αμεσως προηγουμενο θα ημουν λαθος.ευχαριστω https://el.m.wiktionary.org/wiki/προηγουμένη .Ας κλεισει εδω φιλε μου....
ziaba Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Το 98% στηριζεται καπου,ή ειναι ενας αυθαιρετος αριθμος;;;.Δεν αντιλεγω οτι ειχαν θεμα αναγνωρισμενο,αλλα 98%;;;. Επισης προς τον t.s ,το g4 δεν ειναι "προηγουμενη ναυαρχιδα" ,αλλα "προ-προηγουμενη"... G4, G5 ,G6 Οχι ο αριθμός είναι τυχαίος καθώς δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς .... Γιαυτό και γράφω LG σκέτο γιατί έτσι όπως περιγράφει πιο πολύ πάει σε v10
suspiria Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Update: παιρνω τηλ τον πωλητη και δεν το σηκωνει....
petran91 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Γιατι δεν κανεις ενα τηλεφωνο στην LG να δωσεις ΙΜΕΙ κουτιου και ΙΜΕΙ πλακετας να σου πουν αν εγινε αντικατασταση? 1
petran91 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 αν δεν εγινε ομως;;; Αρχικά δες αν έγινε στη συνέχεια βλέπουμε Μην δώσεις λεπτομέρειες στην LG. Ρώτα αν μπορείς να μάθεις αν έγινε αλλαγή πλακέτας δίνοντας τους το ΙΜΕΙ. Δεν νομίζω να μπλέξεις εσύ με αυτόν τον τρόπο.
Lazlow Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 και κλεμμένο να είναι αν δουλεύει όπως πρέπει και είναι σε καλή κατάσταση τι σε νοιάζει
suspiria Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 αν εχει γινει μηνυση θα με τσακωσουν απ την ασφαλεια ρε συ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις