aristosism Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν βγάζουν κάποια δημοσίευση για την apple μπαίνουν όλοι μέσα και κράζουν .Εαν η apple κυκλοφορούσε κινητά με 200euro όλες οι άλλες εταιρίες θα είχαν σβήσει από τον χάρτη αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
JohnyFire Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 πωωω πωπω ουαουυυυυ πωωωω τι λες τωρα μιλαμε πολυ μπροστα πωωωωω ααααααα τρελααααα πωπω... χαχαχαχαχα αρε γελια....
freegr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Αν δεν γίνουν επίσημες ανακοινώσεις να μην είμαστε για όλα σίγουροι και επιμένουμε σε φήμες, το καλύτερο είναι να δούμε κινητά με νέες οθόνες από του χρόνου..
D.Luffy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Και το κακό θέλετε από την κακοτεχνη σαμμy oled οθόνες αλλά θέλετε και 3D NAND chips από την σαμμy, κάντε καμία παραγωγή και αφήστε στην άκρη το marketing Για πιο λόγο να κάνει παραγωγή η Apple? Αφου δεν έχει εργοστάσια και δεν είναι εταιρία κατασκευαστής. Ούτε η google έχει, ούτε η Microsoft, ούτε η nvidia, ουτε η Qualcomm, καθώς και ένα σωρό άλλες στον χώρο της τεχνολογίας. Θα έλεγες λοιπόν ότι οι παραπάνω εταιρίες δεν αξίζουν επειδή δεν κατασκευάζουν μόνες τους τα προϊόντα τους όπως η Samsung? Τέλος, οθόνες και 3D NAND από τη Samsung θα βάλουν ένα σωρό άλλες συσκευές από διαφορετικές εταιρίες. Μήπως να αφήσουν και εκείνες το μάρκετινγκ και να τα παράγουν μόνες τους με τη "λογική" σου? 4
iPhoTe64 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 off topic Για να πω κι εγώ τη βλακεία μου, θαυμάζω συγκεκριμένους apple users όπως οι dr fuzzy, neg, coffeex κ.α. οι οποίοι διατηρούν ακόμα το ψυχικό σθένος που απαιτείται για να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους νήματα... on/off topic Και εγώ (με την σειρά μου) θαυμάζω (πραγματικά) συγκεκριμένους Android users όπως (...you know who) οι οποίοι όχι μόνο διατηρούν το ψυχικό σθένος για να συμμετέχουν σε ΚΑΘΕ είδους νήματα (Apple) αλλά το σθένος έχει μετατραπεί σε ψυχική ασθένεια! 5
slk200gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Και εγώ θαυμάζω με την σειρα μου τα nickname των appleuser που συνήθως ξεκινάνε με I,ψυχική ασθένεια? Δεν ξέρω δεν είμαι ιατρός 4
Μισθοφόρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Παιδιά εγώ ψάχνω i5s αν είχαν oled δεν θα έψαχνα καθώς θα είχαν burn-in μετά απο 1-2 χρόνια. Νομίζω πως η μαμά apple δεν πρέπει να βάλει αυτό το τύπο οθόνης σε τόσο ακριβά τηλέφωνα διότι θα χάσουν σε αξία μεταπώλησης. Είναι κινητά που λέμε δεν σπάνε δεν χαλάνε και όχι φτηνιάρικα κινέζικα. Έβαλα το 5s σε σύγκριση με το samsung s7 και έπαθε πλάκα αυτος που είχε το s7 και το 5s δεν ήταν κάν δικό μου οπότε είχε πολλή σαβούρα απο εφαρμογές.
dark_projection Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Παιδιά εγώ ψάχνω i5s αν είχαν oled δεν θα έψαχνα καθώς θα είχαν burn-in μετά απο 1-2 χρόνια. Νομίζω πως η μαμά apple δεν πρέπει να βάλει αυτό το τύπο οθόνης σε τόσο ακριβά τηλέφωνα διότι θα χάσουν σε αξία μεταπώλησης. Είναι κινητά που λέμε δεν σπάνε δεν χαλάνε και όχι φτηνιάρικα κινέζικα. Έβαλα το 5s σε σύγκριση με το samsung s7 και έπαθε πλάκα αυτος που είχε το s7 και το 5s δεν ήταν κάν δικό μου οπότε είχε πολλή σαβούρα απο εφαρμογές. η μαμα apple ξερει οτι βλεπεις survivor?
Μισθοφόρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 η μαμα apple ξερει οτι βλεπεις survivor? Που κολλάει αυτό ; 2
petran91 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Παιδιά εγώ ψάχνω i5s αν είχαν oled δεν θα έψαχνα καθώς θα είχαν burn-in μετά απο 1-2 χρόνια. Νομίζω πως η μαμά apple δεν πρέπει να βάλει αυτό το τύπο οθόνης σε τόσο ακριβά τηλέφωνα διότι θα χάσουν σε αξία μεταπώλησης. Είναι κινητά που λέμε δεν σπάνε δεν χαλάνε και όχι φτηνιάρικα κινέζικα. Έβαλα το 5s σε σύγκριση με το samsung s7 και έπαθε πλάκα αυτος που είχε το s7 και το 5s δεν ήταν κάν δικό μου οπότε είχε πολλή σαβούρα απο εφαρμογές. Αρα το 5s ειναι καλυτερο τηλεφωνο απο το s7?
Μισθοφόρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Αρα το 5s ειναι καλυτερο τηλεφωνο απο το s7? Είναι πιο γρήγορο και δεν κολλάει. Σε κάμερα είναι καλύτερο το samsung και σε χαρακτηριστικά αφού είναι το iphone πιο παλιό.
Chrysostomos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Αρα το 5s ειναι καλυτερο τηλεφωνο απο το s7? όλο και σε κάποιο παράλληλο σύμπαν θα είναι.
Maximosb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, το ότι είναι το καλυτερο και πιο ποιοτικό τηλέφωνο παγκοσμίος το γνωρίζουν και τα τσιμέντα, έχει το καλύτερο λειτουργικό το γνωρίζουν και οι πέτρες, πρόσφατα είχα μια εμπειρία με το play store...το μπακάλικο στην 10 του 80 ήταν καλύτερο... Το ότι είναι υπερτιμημένο το γνωρίζουν οι πάντες, δυστηχώς αυτός είναι ο νόμος της αγοράς, πουλάει εκεί που μπορεί, δεν αρχίζει στα 900€ και σε τρεις μήνες 530€... ανταγωνιστής νοείται το προϊόν το οποίο έχει παραπλήσια τιμή δλδ Samsung galaxy S τους πρώτους 4 μήνες, (έπειτα που πέφτει στα 523€ είναι ανταγωνιστής του p10 light...), δεν αναφέρω και το note το οποίο έχει χρήση μετά το Χριστός Ανέστη... έχει ωραία λάμψη μετά το μπαπ...όλα τα άλλα είναι για το φίλο που πάντα φτιάχνει ποπ κορν...???? 3
Alexis166 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ρε παιδια εσεις ολοι που λετε για το iphone και το κραζετε για σκεφτειτε λιγακι απο εποχες iphone 2g και επειτα ποιος αντιγραφει.Που χρησιμοποιουσε γυαλι απο το 4 και εσεις μεχρι το 5 ειχατε πλαστικο.Δακτυλικο αποτυπωμα?!Και μη μου πειτε για επεξεργαστες κλπ κλπ γιατι και παλι το 7plus το παταει το s8 με μισα χαρακτηριστικα.Αχωνευτο ε? 2
slk200gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Γιατί πιστεύετε ότι δεν έβαζε τόσα χρόνια oled η Apple; Γιατί έπρεπε να την αγοράσει από την samsung
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα