Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μην πουμε απο το s2 που ειχαν καποια θεματα οι oled αλλα απο s5 σιγουρα.

Κανενα θεμα δεν ειχαν, εχω ειχα το s2 το ειχα παρει μολις ειχε κυκλοφορησει 500 ευρω και το κρατησα 3 χρονια το τηλεφωνο. Πραγματικα σκυλι..

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανενα θεμα δεν ειχαν, εχω ειχα το s2 το ειχα παρει μολις ειχε κυκλοφορησει 500 ευρω και το κρατησα 3 χρονια το τηλεφωνο. Πραγματικα σκυλι..

πω πω απο 500 φτασαμε στα 1000 τακα τακα . ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ; ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ;

Δημοσ.

iPhone evolution

2012: Οθόνη μεγαλύτερη από 3.5''

2013: Fingerprint (FIRST)

2014: Οθόνη μεγαλύτερη από 4''

2015: 4K εγγραφή

2016: Αδιαβροχοποίηση

2017: Οθόνη amoled

(rumored)

2018: Ραδιόφωνο

2019: Κάρτα micro SD

2020: Dual SIM

2021: Stylus

και...

2022: iPhone SE2 με οθόνη 4''

• Like 5
Δημοσ.

Κάποτε ασχολουμασταν με τις καινοτομίες της apple τώρα ασχολούμαστε με το πόσα χρόνια μετά θα κάνει η apple αυτά που έχουν κάνει οι άλλοι, αλλά ξέχασα ,εμπειρία χρησης και η apple ξέρει πότε είναι ώριμη η τεχνολογία των άλλων

• Like 3
Δημοσ.

off topic

Για να πω κι εγώ τη βλακεία μου, θαυμάζω συγκεκριμένους apple users όπως οι dr fuzzy, neg, coffeex κ.α. οι οποίοι διατηρούν ακόμα το ψυχικό σθένος που απαιτείται για να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους νήματα...

• Like 4
Δημοσ.

off topic

Για να πω κι εγώ τη βλακεία μου, θαυμάζω συγκεκριμένους apple users όπως οι dr fuzzy, neg, coffeex κ.α. οι οποίοι διατηρούν ακόμα το ψυχικό σθένος που απαιτείται για να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους νήματα...

τι να κανεις, το μεροκαματο ρε φιλε

• Like 2
Δημοσ.

off topic

Καμία βλακεία αλλά επειδή και εγώ ήμουν φανατικ apple fan USER θα σου πω ότι παλιά κάνεις από μας δεν επέμενε, λέγαμε απλά οκ αυτό σου αρέσει?πάρτο ( κάτι σαν σνομπαρισμα ένα πράγμα)Τώρα, αν παρατηρήσεις προσπαθούν να πείσουν με διάφορες φράσεις κλισέ (Όχι πια εγώ, βρήκα το φως μου δεν θέλω ξανά σκοτάδι) του τύπου, σαν το iOS δεν έχει,εμπειρία χρήσης, η apple ξέρει το καλό μας ,όταν θα ωριμάσει η τεχνολογία, πιο καλογραμμένες εφαρμογές ,από καινοτομίες τίποτα όμως τουλάχιστον όχι πριν από το 2043
Δημοσ.

Και το κακό θέλετε από την κακοτεχνη σαμμy oled οθόνες αλλά θέλετε και 3D NAND chips από την σαμμy, κάντε καμία παραγωγή και αφήστε στην άκρη το marketing

Δημοσ.

Θα σπάσουν τα τσιμέντα από τις πωλήσεις με το νέο iPhone οπότε εμείς σαν Apple δεν μπορούμε να βρούμε υλικό μόνο από έναν προμηθευτή.

Τι να κάνουμε δηλαδή;; εδώ υπάρχουν σκέψεις να φτιάξει και τράπεζα η Apple για όλο το νέο ρευστό που θα έρθει, τουλάχιστον έτσι είπε ένας δεύτερος ξάδερφος του ξαδέρφου μου στον θείο μου.

Δημοσ.

Και το κακό θέλετε από την κακοτεχνη σαμμy oled οθόνες αλλά θέλετε και 3D NAND chips από την σαμμy, κάντε καμία παραγωγή και αφήστε στην άκρη το marketing

Να σου θυμισω οτι και η Qualcomm ειναι fabless, κοινως σχεδιαζει (που εκει ειναι ολη η μαγκια) μονο και την παραγωγη την κανει η Samsung. Δεν ειδα κανεναν να το αναφερει πουθενα αυτο ως αρνητικο. Αλλα ξεχασα, στο insomnia η λεξη Apple ειναι ταμπου!

Κατι που ειναι φυσιολογικο καποιοι εδω μεσα πανε να το παρουσιασουν ως αρνητικο (?!). Ξεχνανε οτι η Samsung ειναι multinational conglomerate

• Like 1
Δημοσ.

Να σου θυμισω οτι και η Qualcomm ειναι fabless, κοινως σχεδιαζει (που εκει ειναι ολη η μαγκια) μονο και την παραγωγη την κανει η Samsung. Δεν ειδα κανεναν να το αναφερει πουθενα αυτο ως αρνητικο. Αλλα ξεχασα, στο insomnia η λεξη Apple ειναι ταμπου!

Κατι που ειναι φυσιολογικο καποιοι εδω μεσα πανε να το παρουσιασουν ως αρνητικο (?!). Ξεχνανε οτι η Samsung ειναι multinational conglomerate.

Δυσκολεύομαι να σε καταλάβω, δεν κατεβαίνεις λίγο στο επίπεδο android?
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...