Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς υπόψη του πόσο συχνά πρέπει να αλλάζει το νερό και αν μπορούμε να βάλουμε κοινή χλωρίνη αδιάλυτη ή θα φθαρεί το υλικό της πισίνας; Το φιλτράκι που δίνουν με την πισίνα δεν φαίνεται να κάνει και πολλά. Οποιαδήποτε συμβουλή συντήρησης ευπρόσδεκτη!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά άλλη ερώτηση: πόσες μέρες αφήνετε το νερό στην καφετιέρα με το καπάκι ανοιχτό; (το νερό της βρύσης που έχει χλώριο);

Δημοσ.

Έχει κανείς υπόψη του πόσο συχνά πρέπει να αλλάζει το νερό και αν μπορούμε να βάλουμε κοινή χλωρίνη αδιάλυτη ή θα φθαρεί το υλικό της πισίνας; Το φιλτράκι που δίνουν με την πισίνα δεν φαίνεται να κάνει και πολλά. Οποιαδήποτε συμβουλή συντήρησης ευπρόσδεκτη!

Ποτέ χλωρίνη. Υπάρχουν ειδικά καθαριστικά. Απευθύνσου σε ένα συνεργείο ή έμπορο.

Δες και αυτό

https://www.youtube.com/watch?v=CNiv2XfOtys

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ! Είσαι αρχηγός! Την άδειασα για να μην πει κανένα πιτσιρίκι από τη γειτονιά μέσα και πάθει καμιά λοίμωξη και με κυνηγάνε οι μανάδες τους. Την είχα 3 24ωρα γεμάτη με κάλλυμα και με το φιλτράκι το ψεύτικο.

Δημοσ.

πηγαινε σε ενα μαγαζι με γεωπονικα ειδη ή μαγαζι με ειδη επιβιωσης και καμπινγκ και ζητα ταμπλετες χλωριου. ειναι πιο οικονομικες απο το να πας σε μαγαζι με ειδη πισινας.

πολυ καλες οι ιντεξ για τα χρηματα τους

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη τα λιτρα δεν ειναι πολλα η συντηρηση ειναι οικονομικη.

Πολυταμπλετα χλωριο αλγοκτονο Κροκιδωτικό σταθεροποιητη.

Ph κτλ θελουν καποιες εξτρα πληροφοριες και σετ..

πρακτικερ λερου τζαμπο αν ξερεις τι θες αλλιως οτι ειπαν παραπανω ή ρωτα εισαγωγεα της intex greece.

Αναλογα με σκληροτητα νερου ,λιτρα και ph ριχνεις αναλογα χημικα..

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες! Η 'μπανιέρα' είναι μικρή 4-5 κυβικά και το νερό μαλακό. Η απορία "πόσες μέρες 'κρατάει' το νερό" μου 'χει μείνει, αν και προφανώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Μου 'πε ένας φίλος που έχει πισίνα κανονική ότι όσο το "βλέπεις" καθαρό το νερό είναι ΟΚ και μπορεί να κρατήσει και δύο βδομάδες παρά τη ζέστη εφόσον το κρατάς σκεπασμένο. Χμμ..

Αλλού διάβασα ότι αν γίνεται χλωρίωση στο δίκτυο (vs οζόνωση, μάλλον και τα δύο γίνονται στην πράξη), η χλωρίνη αυτή εξατμίζεται σε μεγάλο βαθμό μέχρι να φτάσει στη βρύση μας και άρα δεν είναι να βασιζόμαστε και πολύ πάνω της. Από την άλλη, αν αφήσουμε λέει τον ήλιο να πέφτει στην πισίνα γίνεται απολύμανση με υπεριώδη;

Το νερό στην καφετιέρα μου πάντως εγώ το αλλάζω κάθε πρωί :P

Δημοσ.

Πάρα πολύ πιθανόν :P

Μιλάμε για φουσκωτή πισινούλα για παιδάκια με αυτό το φίλτρο καθαρισμού. Έχω και ένα λαστιχένιο κάλυμμα για να την κρατάω σκεπασμένη.

Έχουμε και χειροκίνητο skimmer: κάθε πρωί αδειάζω από πάνω με φτυαριές με το χέρι και συμπληρώνω με το λάστιχο + Θα το ψάξω για φίλτρο άμμου άμεσα.

Δημοσ.

φιλτατε Φελιππε, εχεις αγχωθει παρα πολυ με τη λεπτομερεια! Σε τρεις ημερες, το νερο δεν παθαινει τιποτα, ακομα και χωρις χημικα. με μια ταμπλετα χλωριου και καθημερινη χρηση του ανακυκλωτη της πισινας, μπορεις ανετοτατα να εισαι σιγουρος για την ποιοτητα του νερου, για εβδομαδα και πανω. ουτως η αλλως, καθε δεκα ημερες, θα προσθετεις 1/3 φρεσκο νερο, μιας και θα μειωνεται το υπαρχον απο εξατμισεις και πλατσουρισματα. :-) 

εκεινο που θα επρεπε να σε αγχωνει περισσοτερο, ειναι η επιβλεψη των παιδιων μεσα στην πισινα. θα σου προτεινα, να την εχεις σε χωρο που εχει πορτα και κλειδωνει, ή γενικοτερα να μην ειναι προσβασιμη σε ανηλικο. οσο και να τους μιλησεις, οσο και να τα αποτρεψεις, αυτα, το μεσημερι που θα κοιμασαι λιγο, θα προσπαθησουν να πανε στην πισινα.

μπορεις να μου πεις, ποια πισινα εχεις? τυπο, τιμη και απο που την πηρες? εγω ειχα την intex 120 bubble spa.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αγαπητέ! Η πρόσβαση είναι ευτυχώς ελεγχόμενη και επιτρέπεται μόνο με συνοδεία των μαμάδων. Η 'πισίνα' πρόσφατα αγοράστηκε και είναι αυτή εδώ. Μουστάκας και Jumbo φέρνουν ορισμένα μοντέλα επιλεκτικά και τα έχουν σε χαμηλές τιμές.

• 4 χρόνια αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/4/2022 στις 1:39 ΠΜ, mkougis είπε

Για πισίνα intex 7,32x3,66 τι καθαριστικά και γενικά τι συντήρηση πρέπει να κάνω;

Φίλε η συντήρηση δεν είναι κάτι που κάνεις μόνος σου από όσο ξέρω.. τώρα για χημικά και καθαριστικά άνετα βρίσκεις, για περαιτέρω δες εδώ: https://waterspacenter.gr/katharismos-pisinas/

Επεξ/σία από dimitris2431
Δημοσ.
On 17/05/2022 at 20:07, dimitris2431 said:

Φίλε η συντήρηση δεν είναι κάτι που κάνεις μόνος σου από όσο ξέρω.. τώρα για χημικά και καθαριστικά άνετα βρίσκεις, για περαιτέρω δες εδώ: https://waterspacenter.gr/katharismos-pisinas/

Μιλάει για κανονική το άρθρο. Γενικά όχι δεν χρειάζεται συνεργείο κάποιος ούτε Τία κανονική ποσό μάλλον για intex. Εκτός και αν λείπει πχ πολύ καιρό που 2 φορές το μηνΑ πρέπει να πάει κάποιος να αδειάσει τα καλαθάκια. Αυτό αν έχει αυτόματους ρυθμιστές και ενδεχομένως ηλεκτρόλυση. Αν έχει άλλο τρόπο απολύμανσης τα πράγματα αλλάζουν αλλά και πάλι δε θέλει συνεργείο, το κάνει μόνος του άνετα 

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σε ολους, δεν ανοιγω νεo θεμα γιατι υπαρχει αυτο. σκεφτομαι να βαλω στο μπαλκονι ενα φουσκωτο υδρομασαζ. για αρχη παιζει να υπαρχει προβλημα βαρους;; 

Επεξ/σία από margarita2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...