Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας μου εχει σπασει η οθονη του Lg αλλα μαλλον και ενα πανελακι μεσα μου ειπαν οποτε θα κοστισει 120 ευρω και για τα δυο , κατα τα αλλα το κινητο ειναι αψογο.Αξιζει να το επισκευασω η να αγορασω καποιο xiaomi σε αυτα τα λεφτα απο κινα ???

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μένα πάρε κάποιο καινούργιο. Τώρα για ποιο και από που δεν ξέρω, αλλά νομίζω δεν αξίζει τόσο ακριβή επισκευή σε τόσο παλιό κινητό.

Δημοσ.

Καλό χρυσό το LG G2, αλλά πλέον το πουλάνε 70-80€ μεταχειρισμένο σε πολύ καλή / άριστη κατάσταση.

Δεν αξίζει ούτε για αστείο να το επισκευάσεις. Η πάρε το ίδιο από καμία αγγελία, ή καλύτερα πάρε κάνα πιο καινούριο μοντέλο.

• Like 1
Δημοσ.

γεια σας μου εχει σπασει η οθονη του Lg αλλα μαλλον και ενα πανελακι μεσα μου ειπαν οποτε θα κοστισει 120 ευρω και για τα δυο , κατα τα αλλα το κινητο ειναι αψογο.Αξιζει να το επισκευασω η να αγορασω καποιο xiaomi σε αυτα τα λεφτα απο κινα ???

πουλά το βάλε και τα 120 που σου ζητάνε και πάρε κάτι μεταχειρισμένο κάλο από δω απ τις αγγελίες ... από Κίνα θα περιμένεις κάνα μήνα και βάλε θα σαι χωρίς συσκευή

Δημοσ.

Οταν το xiaomi note 4x παιζει απο 142 ευρω στο skroutz δεν εχει νοημα να δωσεις τα ~ιδια για να επισκευασεις το g2.

Δημοσ.

Πόσο πιστεύεις μπορεί να πουληθεί ;;

Ανάλογα τι είναι 16αρι, 32αρι σε τι κατάσταση είναι και την ζημιά μπορείς να πάρεις από 30 έως 50 ευρώ

Δημοσ.

οκ κατι τετοιο θα κανω, αλλα θα μαζεψω περισσοτερα λεφτα να παρω κατι καλυτερο . εσεις μεχρι 300 ευρω τι μου προτεινετε?? θελω να εχει καλη καμερα και να παιζει παιχνιδια απροβληματιστα οπως και να μπορει να κανει screen recorder χωρις κολληματα 

Δημοσ.

Γενικα τα  LG G2 εχουν πολλα θεματα με την οθονη.Ολοι οσους ξερω μεσα σε αυτους και εγω,μετα απο 1-1,5 χρονο εχουν θεματα με την οθονη.Εμενα πχ εχει ξεκολλησει απο την μια πλευρα και δεν ξερω τι να κανω....

Δημοσ.

οκ κατι τετοιο θα κανω, αλλα θα μαζεψω περισσοτερα λεφτα να παρω κατι καλυτερο . εσεις μεχρι 300 ευρω τι μου προτεινετε?? θελω να εχει καλη καμερα και να παιζει παιχνιδια απροβληματιστα οπως και να μπορει να κανει screen recorder χωρις κολληματα 

όσο μαζεύεις χρήματά πιστεύω το mi6 θα πέσει στα 300€ ε χτυπά το

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...