Μισθοφόρος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Αν είμαι offtopic ζητάω συγνώμη απ΄τους διαχειριστές και εάν έχουν τη καλή διάθεση ας μεταφέρουν το tread στη θέση του.Είναι ασφαλές να αγοράσω I-Phone από το Ebay/Alliexpress? Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για το I-Phone 5s. Στο Alliexpress τα περιγράφει ως Used όμως έχω την εντύπωση πως δεν είναι χρησιμοποιημένα από πολίτες γιατί τα πουλάν μαζικά καταστήματαΣτο Ebay με προβληματίζει που δεν περιλαμβάνεται εγγύηση σε όλα. Περιμένω τις απαντήσεις σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων
turbat0s Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Κοίτα μη σου φορτώσουν καμιά μεταχειρισμένη μαϊμού και τρέχεις.
petran91 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια γιατι να ρισκαρει καποιος τοσο πολυ απλα για να αποκτησει ενα iphone και ας ειναι 4ετιας?Χιλιες φορες να παρεις φετινο/περσινο κινεζικο με τα ιδια λεφτα και να εισαι αρχηγος παρα αυτο το ρισκο.
Μισθοφόρος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ. Θα ήθελα να μου πεί καποιος αν εχει πάρει κάποιο Ι-Phone σε καλη τιμή απο αυτά τα καταστήματα.
bahamut_zero Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 στο skroutz ξεκινα απο 250, http://www.skroutz.gr/s/3783654/Apple-iPhone-5S-16GB.html?from=catspan&keyphrase=iphone+5s εσυ ποσα θες να δωσεις; Αν ειναι να το παρεις μεταχειρισμενο γιατι δεν κοιτας απο ελλαδα;
AlienTechGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Πάρε το από Ελλάδα, μεταχειρισμένο, από άτομο με αξιολογήσεις κοντά στα 150€ και θα είσαι άρχοντας. Μη ρισκάρεις για αγορά από Κίνα, γιατί τελευταία ακούγονται πολλά για τελωνείο, και θα καταλήξεις να το πληρώσεις πολύ ακριβότερα.
GeorgeSony Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Φίλε μου εγώ το έχω ψάξει το θέμα λιηθ και έχω βγάλει τα εξής συμπεράσματα... Τα κινητά που πουλάνε στο ali express πχ ένα iphone 5s δεν θα είμαι μαιμου αλλά θα είναι ανακατασκευασμένο .. Δλδ θα έχουν αλλάξει το τσαμακι της οθόνης σε περίπτωση που στν προηγούμενο ιδιοκτήτη του είχε σπάσει (αλλα με ειδικό μηχάνημα βγάζουν την οθόνη και αλλάζοντας μόνο το τζαμί κρατάνε την γνήσια ) έξυπνο οικονομικό και ποιοτικό αφού είναι γνήσιο και εάν το σασί έχει χτυπήματα και γαρτζουνιες το αλλάζουν και αυτό Δλδ συμφέρει πάρε το 5σ 135€ πόσο τι δινουν και θα είμαι σε κατάσταση καινούργιου δν θα έχεις θέμα είναι γνήσιο αλλά θΑ ξέρεις ότι αυτό το κινητό έχει ανοιχτή όσο να νε κάποτε... Ελπίζω να σε βοήθησα Και κλίνοντας και με το ebau ουσιαστικά το αγοραζουν από κινεζους του ali κ τα πουλούν λίγο ακριβότερα Εκτός εάν γράφει BRAND NEW τότε είναι εντελώς σφραγισμένο και δν έχει ανοιχτή ποτέ .... Ελπίζω να σε βοήθησα και πες μετά τι αποφάσισες 1
Μισθοφόρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά.Γιώργο να σε καλά.Μια αποριά ακόμη.. Αν μου ερθεί κανένα κλειδωμένο τι κάνω; Παίρνω επιστροφή χρημάτων;
gRim Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Φίλε μου εγώ το έχω ψάξει το θέμα λιηθ και έχω βγάλει τα εξής συμπεράσματα... Τα κινητά που πουλάνε στο ali express πχ ένα iphone 5s δεν θα είμαι μαιμου αλλά θα είναι ανακατασκευασμένο .. Δλδ θα έχουν αλλάξει το τσαμακι της οθόνης σε περίπτωση που στν προηγούμενο ιδιοκτήτη του είχε σπάσει (αλλα με ειδικό μηχάνημα βγάζουν την οθόνη και αλλάζοντας μόνο το τζαμί κρατάνε την γνήσια ) έξυπνο οικονομικό και ποιοτικό αφού είναι γνήσιο και εάν το σασί έχει χτυπήματα και γαρτζουνιες το αλλάζουν και αυτό Δλδ συμφέρει πάρε το 5σ 135€ πόσο τι δινουν και θα είμαι σε κατάσταση καινούργιου δν θα έχεις θέμα είναι γνήσιο αλλά θΑ ξέρεις ότι αυτό το κινητό έχει ανοιχτή όσο να νε κάποτε... Ελπίζω να σε βοήθησα Και κλίνοντας και με το ebau ουσιαστικά το αγοραζουν από κινεζους του ali κ τα πουλούν λίγο ακριβότερα Εκτός εάν γράφει BRAND NEW τότε είναι εντελώς σφραγισμένο και δν έχει ανοιχτή ποτέ .... Ελπίζω να σε βοήθησα και πες μετά τι αποφάσισες Αυτό με την αλλαγή μόνο του γυαλιού που το διάβασες; Ξέρω ότι γίνεται αλλά μόνο απλό δεν είναι και φυσικά δεν ξέρεις τι ποιότητας γυαλί θα σου βάλουν, εάν θα έχει ελαιόφοβη επίστρωση και σίγουρα δεν θα είναι gorilla glass. Tα alliexpress/ebay έχουν χιλιάδες πωλητές. Αυτά που έγραψες πιστεύεις ισχύουν για όλους; Και μαϊμού παίζουν και ανακατασκευασμένα και απλά μεταχειρισμένα παίζουν. Ακόμα και το brand new που αναφέρεις λίγο εάν το έψαχνες θα έβλεπες ότι σφραγίζουν ανακατασκευασμένα για καινούργια πολλές φορές. Μέχρι και βίντεο στο youtube υπάρχει με την διαδικασία. Γενικά ακόμα και κινέζικο τηλέφωνο να θες να πάρεις όπως κανένα xiaomi μπορεί να σου βγει μαϊμού ακόμα και από γνωστό μαγαζί (κάποιοι την είχαν πατήσει με gearbest) οπότε φαντάζεσαι πόσες πιθανότητες υπάρχουν να την πατήσεις από έναν πωλητή σε alliexpress/ebay.
AlienTechGR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Για ποιο λόγο να ρισκάρει να πάρει το 5S από AliExpress / eBay με 135€ - 140€ ενώ μπορεί να το βρει από Ελλάδα, σε άριστη κατάσταση στα ίδια λεφτά; Επίσης, επαναλαμβάνω, ότι πλέον περνάνε όλα τα δέματα, από τελωνείο όποτε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να του βγει πολύ πιο ακριβά το κινητό.
Μισθοφόρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Για ποιο λόγο να ρισκάρει να πάρει το 5S από AliExpress / eBay με 135€ - 140€ ενώ μπορεί να το βρει από Ελλάδα, σε άριστη κατάσταση στα ίδια λεφτά; Επίσης, επαναλαμβάνω, ότι πλέον περνάνε όλα τα δέματα, από τελωνείο όποτε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να του βγει πολύ πιο ακριβά το κινητό. Αδελφέ εσυ πόσο το πουλάς; Τελευταία αγορά που έκανα είχε αξια 300€ βάρος 1.3kg και ηταν ενα tablet μαζι με πληκτρολόγιο και δεν πέρασε τελωνείο πριν μια εβδομάδα αυτό.
AlienTechGR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Αδελφέ εσυ πόσο το πουλάς; Τελευταία αγορά που έκανα είχε αξια 300€ βάρος 1.3kg και ηταν ενα tablet μαζι με πληκτρολόγιο και δεν πέρασε τελωνείο πριν μια εβδομάδα αυτό. Είσαι σίγουρος ότι ήρθε από Κίνα και όχι μέσω Ολλανδίας πχ; Τι να πω, πάντως, απ'ότι ξέρω, επικρατεί γενικά μία ανησυχία για τις αγορές από Κίνα, γιατί περνάν από τελωνείο. Αν δεν ισχύει αυτό, και πέταξα μαλακία, συγχωρέστε με. Εγώ, δυστυχώς φίλε Μισθοφόρε, δεν σκοπεύω να το δώσω το 5S μου. Με καλύπτει απόλυτα μέχρι στιγμής, και θα το αλλάξω, όταν βγει το iPhone SE 2017 (αν βγει), με την προϋπόθεση ότι θα το σηκώνει και η τσέπη μου, εννοείται. 1
Μισθοφόρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δεν υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο δεν άλλαξε κάτι. Αν είχαμε σωστό τελωνείο θα είχαμε και σωστή χώρα εξάλλου.
GeorgeSony Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά. Γιώργο να σε καλά. Μια αποριά ακόμη.. Αν μου ερθεί κανένα κλειδωμένο τι κάνω; Παίρνω επιστροφή χρημάτων; Δεν περνεις επιστροφή ...Αλλα εγω θ είχα μια κάμερα πάνω και θα τραβουσα βίντεο την ώρα που θα το άνοιγα και εάν ήταν κλειδωμένο (που πιστεύω δεν είναι από ebay συνήθως την πατάνε ) τότε ίσως με αυτό το βίντεο να έκανα τίποτα Αυτό με την αλλαγή μόνο του γυαλιού που το διάβασες; Ξέρω ότι γίνεται αλλά μόνο απλό δεν είναι και φυσικά δεν ξέρεις τι ποιότητας γυαλί θα σου βάλουν, εάν θα έχει ελαιόφοβη επίστρωση και σίγουρα δεν θα είναι gorilla glass. Tα alliexpress/ebay έχουν χιλιάδες πωλητές. Αυτά που έγραψες πιστεύεις ισχύουν για όλους; Και μαϊμού παίζουν και ανακατασκευασμένα και απλά μεταχειρισμένα παίζουν. Ακόμα και το brand new που αναφέρεις λίγο εάν το έψαχνες θα έβλεπες ότι σφραγίζουν ανακατασκευασμένα για καινούργια πολλές φορές. Μέχρι και βίντεο στο youtube υπάρχει με την διαδικασία. Γενικά ακόμα και κινέζικο τηλέφωνο να θες να πάρεις όπως κανένα xiaomi μπορεί να σου βγει μαϊμού ακόμα και από γνωστό μαγαζί (κάποιοι την είχαν πατήσει με gearbest) οπότε φαντάζεσαι πόσες πιθανότητες υπάρχουν να την πατήσεις από έναν πωλητή σε alliexpress/ebay.Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά συνήθως τα brand new είναι σε φετινά κ προ περσυνα μοντέλα και απο μαγαζια καλής φήμης αλλα έτσι κ αυτά που περνούμε από το skroutz δεν ξέρεις ....Αυτό με την οθόνη το είχα διαβάσει παλιά αλλά εγώ τι ειπα με την έννοια ότι η lcd τουλάχιστον θα είναι γνήσια ... Κ το τζαμί εντάξει τώρα εκεί πασο ... Για ποιο λόγο να ρισκάρει να πάρει το 5S από AliExpress / eBay με 135€ - 140€ ενώ μπορεί να το βρει από Ελλάδα, σε άριστη κατάσταση στα ίδια λεφτά; Επίσης, επαναλαμβάνω, ότι πλέον περνάνε όλα τα δέματα, από τελωνείο όποτε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να του βγει πολύ πιο ακριβά το κινητό. Και εγώ τν τελευταίο μήνα έχω αγοράσει πολλά κ τάμπλετ και τελωνείο δεν ...ευτηχωσ Γτ από εδώ θα το πάρει 150€ ταλαιπωρημένο και δεν ξέρεις και αυτό μπορεί να φοράει εντελωσ μαϊμού οθόνη πχ αλλά εντάξει οπωσ το βλέπει ο καθένας .... 1
petran91 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Το used δεν σημαίνει refurbished. Το used σημαίνει μεταχειρισμένο. Μπορεί να έρθει μες στα χτυπήματα από τον προηγούμενο, μπορεί να έρθει με χάλια μπαταρία.Εγώ προτείνω αφού θα πάρει μεταχειρισμένο, ας το πάρει από εδώ να μπορεί να το ελεγξει. Με μια σύντομη ματιά εδώ στις αγγελίες είδα αρκετά 5s με εγγύηση σε καλή κατάσταση από 140-200€. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα