41ex Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Με καθυστέρηση αρκετών ετών το κορσάκι μου (2005 C) έβγαλε επιτέλους τη γνωστή βλάβη στη κρεμαγιέρα. Δεν έχω επίσημη διάγνωση αλλά κάνει ένα θόρυβο όταν στρίβω το τιμόνι και δεδομένου ότι τα περισσότερα μοντέλα έβγαζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα μάλλον ήρθε η ώρα του. Η ερώτηση μου είναι πόσο μπορώ να ζήσω με αυτό το πρόβλημα, αν υπάρχει περίπτωση να επιδεινωθεί κι αν υπάρχει θέμα ασφάλειας. Ρωτάω γιατί είμαι σε αναζήτηση νέου-μεγαλύτερου και γιατί έχω ήδη δώσει αρκετά τον τελευταίο χρόνο για άλλες βλάβες. Αν μπορώ να το χρησιμοποιώ για κάποιες βδομάδες ακόμα μέχρι να βρω το καινούργιο και μετά να το σουτάρω!
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Να το ...σουταρεις σε ιδιωτη χωρις να του πεις για το πρόβλημα ??Εγω δεν θα το εκανα....
41ex Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Να το σουτάρω τελείως. Δε μου πέρασε από το μυαλό αυτό που λες, αλλά έτσι κι αλλιώς το πρόβλημα ακούγεται αμέσως μόλις στρίψεις λίγο το τιμόνι, δεν είναι κάτι εσωτερικό που κρύβεται. Μπορώ βέβαια να το δώσω στον μαντρά που θα πάρω το δικό μου να μου κόψει κάτι αλλά θέλει πολύ δουλειά γιατί εμφανισιακά έχει τα χάλια του. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Να το σουτάρω τελείως. Δε μου πέρασε από το μυαλό αυτό που λες, αλλά έτσι κι αλλιώς το πρόβλημα ακούγεται αμέσως μόλις στρίψεις λίγο το τιμόνι, δεν είναι κάτι εσωτερικό που κρύβεται. Μπορώ βέβαια να το δώσω στον μαντρά που θα πάρω το δικό μου να μου κόψει κάτι αλλά θέλει πολύ δουλειά γιατί εμφανισιακά έχει τα χάλια του. Ετσι ναι ....Αν σου δινει κανα χιλιαρικο δωστο αλλα δυσκολο .Αλοιως για αποσυρση αν ισχυει ακομα το μετρο για 400-500 ευρω.
meletis_m Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Έχει τζογο , θέλει κατέβασμα , επισκευή.Χάνει και υγρά υδραυλικου; Corsa C ειχα με είχε κουράσει με την αντλία βενζίνης 3 φορές αλλαγη και δεν ηταν υγραέριο
41ex Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δεν έχει τζόγο μόλις στρίψω λίγο το τιμόνι κάνει ένα θόρυβο-κοπάνημα. Το κακό είναι ότι το αμάξι είναι στο χωριό. Δεν κάνει πολλά χιλιόμετρα αλλά τον Αύγουστο θα πρέπει να επιστρέψει από εθνική και δε θα ήθελα να μου μείνει στο δρόμο.
alx301 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 ισως να ειναι και αντλία του υδραυλικου. πρωτα σε πας σε μηχανικο να δεις τι ακριβώς ειναι. στο κανει μονο οταν ειναι ακινητο/οταν παρκάρεις π.χ; η και οταν οδηγας με πανω απο 30χλμ;
41ex Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Όταν ξεκινάω και ξεπαρκάρω το κάνει πάντα με το που γυρνάω λίγο το τιμόνι και το επαναφέρω. Εν κινήσει δεν το έχω ακούσει ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα