Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό όλο και συχνότερα υπάρχει το φαινόμενο να μην λαμβάνω εισερχόμενα email στο Outlook. Όταν βέβαια μπαίνω μέσω webmail στον συγκεκριμένο λογαριασμό βρίσκω τα εισερχόμενα κανονικά. Υπάρχει περίπτωση αυτό να συμβαίνει επειδή στο Outlook έχω αποθηκευμένα πολλά εισερχόμενα ή είναι άσχετο;  :whistle:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχει σχέση αυτό έλεγξε τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει.

Δες μήπως  περάσεις πάλι το λογαριασμό σου και συνέλθει εφόσον καθαρίσεις από όπου μπορεί να τραβάει το προφίλ σου .pst κτλ.

και αναλόγως τι? τύπου το έχεις Pop ή Imap.

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό όλο και συχνότερα υπάρχει το φαινόμενο να μην λαμβάνω εισερχόμενα email στο Outlook. Όταν βέβαια μπαίνω μέσω webmail στον συγκεκριμένο λογαριασμό βρίσκω τα εισερχόμενα κανονικά. Υπάρχει περίπτωση αυτό να συμβαίνει επειδή στο Outlook έχω αποθηκευμένα πολλά εισερχόμενα ή είναι άσχετο;  :whistle:

πανε ρυθμισεις και δες εκει που λεει ανεπιτυμητη αληλογραφεια

Δημοσ.

Όσα χρόνια το χρησιμοποιώ δεν έχω αλλάξει καμία ρύθμιση, απλά τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και δεν μου εμφανίζει τα εισερχόμενα.

Σημειωτέον πως στον φάκελο των εισερχομένων υπάρχουν γύρω στα 900 μηνύματα, αν αυτό έχει σχέση.

πανε ρυθμισεις και δες εκει που λεει ανεπιτυμητη αληλογραφεια

Τα εισερχόμενα που δεν εμφανίζονται δεν είναι καν στον φάκελο της ανεπιτυμητης αληλογραφειας, απλά είναι σαν να μην υπάρχουν.

Δημοσ.

Όσα χρόνια το χρησιμοποιώ δεν έχω αλλάξει καμία ρύθμιση, απλά τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και δεν μου εμφανίζει τα εισερχόμενα.

Σημειωτέον πως στον φάκελο των εισερχομένων υπάρχουν γύρω στα 900 μηνύματα, αν αυτό έχει σχέση.

εχω πανω απο 8000 οποτε δεν νομιζω να ειναι αυτο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...