jkainmosni Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, Έχω ADSL σύνδεση (Vodafone) και έχει ταχύτητες download 13-18mbps γενικά. Εδώ και κάποιες μέρες εμφανίζεται το εξής πρόβλημα. Όταν Stream-άρω internet radio / youtube / spotify η ταχυτητα πέφτει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα ( 0.33kbps) ουσιαστικά γίνεται κάτι σαν mini D/C. Οι σελίδες σταματάνε να φορτώνουν για 10'' και είναι σαν να έχει γίνει αποσύνδεση. Με το που σταματήσει το stream κανένα πρόβλημα. Με χρήση torrent πάλι δεν εμφανίζει κανένα θέμα. Μόνο με stream. Τι μπορεί να φταίει?
bill2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 σόρρυ restart ήθελα να πω είσαι με καλώδιο η ασύρματα;
jkainmosni Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Κοίτα. Έκανα reset όπως μου είπες και φαίνεται να μένει σταθερό πλέον. Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να έφταιγε. :/ Πλέον λειτουργεί κανονικά.
bill2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 τα ρουτερακια πολλές φορες κολλάνε μου έχει τύχει για αυτό στο πρότεινα
iznodur Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση αφού διαπιστώσεις ότι δεν είναι κάτι άλλο όπως το pc σου κλπ, πχ στο κάνει και από το κινητό με το Wifi αυτό; Βέβαια, δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι το δίκτυο, είχα και εγώ τέτοια θέματα στο παρελθόν
jkainmosni Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Mάλλον αυτό θα κάνω. Το περίεργο είναι πως δεν το κάνει πάντα. Από εκεί και πέρα όταν υπάρχει το πρόβλημα, εμφανίζεται και στο tablet επομένως θεωρώ πως δεν είναι θέμα υπολογιστή. Τέλος στην πόλη μου τελευταία γίνεται εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών, γενικά έχω ακούσει και από γνωστούς παράπονα, αλλά διαφορετικού τύπου. Θα δείξει, αν βρεθεί η λύση, θα την αναρτήσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα