KaRouLi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Η υλοποίηση αυτής της καρτούλας γενικά αξίζει?
benign Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 προς αποφυγή παρεξηγήσεων , επικοινώνησα με ecc net Ελλάδος καθώς την ημέρα της παραγγελίας υπήρχε απόθεμα κανονικά της κάρτας (με επιβεβαιωμένο email από την ίδια την Amazon.FR). Αν είχε κάνει σκρουτζομάγαζο κάτι τέτοιο θα γινόταν χαμός , δε σημαίνει ότι οι μεγάλες εταιρείες εξαιρούνται ή ότι δε κάνουν μαλακίες.... Τώρα αν τους κρέμασε ο προμηθευτής τους, δικιά τους ευθύνη. Η πρακτική με ενόχλησε και ότι δεν ξέρουν, πότε θα έχουν κλπ. Η καταγγελία έγινε και τώρα αναμένουμε Υπαρχουν νεα? 1
atonioz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα νέο από κανένα μέτωπο είτε ECC είτε Amazon.fr
billeiros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματικα δε μποτω να καταλαβω ποιο το θεμα απο τη στιγη που δεν υπηρξε χρεωση.
Damachi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα περιμενες τη ρημαδοκαρτα απο τον Ιούλιο θα εβλεπες το θεμα
billeiros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν μου χαν δεσμευσει το ποσο ναι θα χα προβλημα. Αλλα τωρα περα του ενος που υπηρχε διαθεσιμη κατα την παραγγελια οι υπολοιποι που παρηγγειλαν ενω δεν υπηρχε στοκ νομιζω οτι τζαμπα φωναζουν απο τη στιγμη που δεν υπηρξε χρεωση σε κανεναν εξ αυτων. Για μενα η φερεγγυοτητα του Αμαζον δεν αμφισβητειται 1
leros2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά έχουμε κάποιο ορίζοντα για την διαθεσιμοτητα?
katsikoula Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά έχουμε κάποιο ορίζοντα για την διαθεσιμοτητα? Το amazon.fr μου είπε για 17 Οκτώβρη 1
SlotKiller Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Το προβλημα ειναι οτι στις 2/10 θα σου πει για 30/10.... Εχω βαλει και εγω παραγγελεια για την εν λογω, αλλα και για μια gigabyte που παιζει σε καλη τιμη στο ισπανικο... αλλα δε το βλεπω. Γενικα κατω απο 320€ και καλή υλοποιηση δε βλεπω να βγαινει συντομα δυστυχως. Ακομα και οταν επεσε στα 3k το bitcoin πριν λιγες μερες δεν ειδα κατι να αλλαζει στην αγορα.
atonioz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αν μου χαν δεσμευσει το ποσο ναι θα χα προβλημα. Αλλα τωρα περα του ενος που υπηρχε διαθεσιμη κατα την παραγγελια οι υπολοιποι που παρηγγειλαν ενω δεν υπηρχε στοκ νομιζω οτι τζαμπα φωναζουν απο τη στιγμη που δεν υπηρξε χρεωση σε κανεναν εξ αυτων. Για μενα η φερεγγυοτητα του Αμαζον δεν αμφισβητειται μαζί σου , θες να πεις δηλαδή ότι ακόμα και αν έκανες προ-παραγγελία δε θα είχες πρόβλημα να περιμένεις κάνα 6μηνο/χρόνο να πάρεις το προϊόν. Κρίνεις λογικό που ένα μαγαζί σαν το άμαζον βγάζει σύστημα για προπαραγγελίες για να χτυπήσει τιμή και παράλληλα δεν έχει ΙΔΕΑ για το πότε θα παραλαβεί? Παράδειγμα παραγγελίας που έχω κάνει μνήμες Ram στο amazon γερμανίας (pre-order) από τον Μάιο (2017) και ακόμα το στάτους είναι στο "Delivery estimate: We need a little more time to provide you with a good estimate. We'll notify you via e-mail as soon as we have an estimated delivery date." On Topic - τέλη Σεπτέμβρη ξεκινάνε οι προμηθευτές να δίνουν τις νέες παρτίδες - κάπου το διάβασα (σε ξένο site) δε θυμάμαι, οπότε λογικά σιγά σιγά και έως μέσα Οκτώβρη κάποιοι να παραλάβουν (πριν τις φάνε όλες οι miners) τελείως φιλικά 1
billeiros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 ν μαζί σου , θες να πεις δηλαδή ότι ακόμα και αν έκανες προ-παραγγελία δε θα είχες πρόβλημα να περιμένεις κάνα 6μηνο/χρόνο να πάρεις το προϊόν. Κρίνεις λογικό που ένα μαγαζί σαν το άμαζον βγάζει σύστημα για προπαραγγελίες για να χτυπήσει τιμή και παράλληλα δεν έχει ΙΔΕΑ για το πότε θα παραλαβεί? Παράδειγμα παραγγελίας που έχω κάνει μνήμες Ram στο amazon γερμανίας (pre-order) από τον Μάιο (2017) και ακόμα το στάτους είναι στο "Delivery estimate: We need a little more time to provide you with a good estimate. We'll notify you via e-mail as soon as we have an estimated delivery date." [/size] On Topic - τέλη Σεπτέμβρη ξεκινάνε οι προμηθευτές να δίνουν τις νέες παρτίδες - κάπου το διάβασα (σε ξένο site) δε θυμάμαι, οπότε λογικά σιγά σιγά και έως μέσα Οκτώβρη κάποιοι να παραλάβουν (πριν τις φάνε όλες οι miners) τελείως φιλικά Εφοσον δεν κρατησαν χρηματα κ επισης δεν ειχαν χρο οδιαγραμμα συγκεκριμενο για το ποτε θα παραδωσουν κομματια ο, τι και να λεμε δεν έχει σημασια
Frag13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 δλδ ρε παιδιά κάνουμε μια παραγγελία για μια κάρτα που είναι σε προσφορά αλλά επειδή δεν έχουμε δώσει λ7 δε μας νοιάζει ποτε θα σταλεί?? τι να το κάνω αν εγώ παραλάβω μετά απο ένα 6μηνο που θα έχει βγει η νέα γενιά καρτών με τιμή καλύτερη της προσφοράς? if you understand what I mean...
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το ότι δεν έχει κρατήσει λεφτά, αναιρεί το γεγονός ότι είναι προσφορά κράχτης/παραπλάνηση κλπ; Όταν το κάνουν τα ελληνικά μαγαζιά μόνο πορείες στους δρόμους που δε βγαίνετε να κάνετε, τώρα δηλαδή γιατί υποστηρίζετε το amazon? Μέτοχοι είστε; 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το ότι δεν έχει κρατήσει λεφτά, αναιρεί το γεγονός ότι είναι προσφορά κράχτης/παραπλάνηση κλπ; Όταν το κάνουν τα ελληνικά μαγαζιά μόνο πορείες στους δρόμους που δε βγαίνετε να κάνετε, τώρα δηλαδή γιατί υποστηρίζετε το amazon? Μέτοχοι είστε; Τις 8 σελίδες εδώ και κάτι μήνες που τις πας; Και εεεεεχουμε ακόμα μέχρι του χρόνου που θα αναρωτιούνται ακόμα που είναι οι κάρτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα