Avatar_GR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν χρεωνει μεχρι να στειλει το προιον? Παλιοτερα πριν απο χρονια βασικα που ειχα παρει με χρεωνε αυτοστιγμη... εχει αλλαξει? εχω χρονια να παρω απο εκει παιρνω απο ebay... δεν το γνωριζα Δεν σε χρεώνει όταν το παραγγέλνεις, απλά τσεκάρει αν έχει το ποσό μέσα η κάρτα σου. Αυτό βλέπεις στις συναλλαγές σου και νομίζεις ότι σε χρέωσε. Όταν γίνει η αποστολή σε χρεώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Έκανα κι εγώ μια παραγγελία να υπάρχει καθώς ακόμα οι τιμές δεν λένε να επανέλθουν στην κανονικότητα. Δεν κατάφερα να βάλω την παραγγελία σε κουτί του amazon. Υπήρχε κάποια επιλογή; μπορώ κάπως να το διορθώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Έβαλα και εγω μια, ετσι να υπάρχει.. Και όποτε (λέμε) έρθει θα δούμε που θα χρησιμοποιηθεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Έκανα κι εγώ μια παραγγελία να υπάρχει καθώς ακόμα οι τιμές δεν λένε να επανέλθουν στην κανονικότητα. Δεν κατάφερα να βάλω την παραγγελία σε κουτί του amazon. Υπήρχε κάποια επιλογή; μπορώ κάπως να το διορθώσω; Τελικά όλα καλά, το support του amazon μου απάντησε ότι η παραγγελία είναι σε κουτί δικό τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως ανέφεραν πότε θα παραλάβουν κάρτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Και πάλι μου φαίνεται συμφέρει η αγορά και η υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή είχα βάλει 2-3 κάρτες στο μάτι και ήταν σε preorder αν δείτε στο αγγλικό αμαζον. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B071CQ5LRV/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 μετά από 1-2 εβδομάδες ανέβαινε η τιμή και ήταν διαθέσιμες. Μην πάρω κανένα στον λαιμό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Από εγγυησεις κτλ τι παίζει ρε παιδιά? Αξίζει να παραγγείλω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έκανα μια παραγγελία, όταν είναι έτοιμη για αποστολή, θα δω αν θα την παρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
91turbo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Θα εχω πρόβλημα με PSU: https://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-TS-Series-550W-Bronze.html και FX-8350? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 2 όχι. Ένα επειδή είναι υπέρ αρκετό, δύο επειδή δεν θα την βάλεις σχεδόν ποτέ πάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
91turbo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Χαχαχα καλά το φαντάζομαι Ούτε θέμα bottleneck θα υπάρχει σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Επίσης 2 όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) αν κάνεις OC στην cpu θα έχεις πρόβλημα με το τροφοδοτικό αν ΔΕΝ κανεις OC στην cpu θα έχεις λίγο μπουκαλάκι. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2017 από jgeorgiou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Το OC σε αυτή την έκδοση της κάρτας θέλει προσοχή, τόσο η ψύκτρα της όσο και τα vrm της δε θα είναι πολύ χαρούμενα αν γίνει OC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα