atonioz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ακόμα τίποτα, ε? Εγώ δεν έχω κάποια ενημέρωση πάντως... Σε αναμονή... Προχωράω σε καταγγελία στο ECC-net Ελλάδας και βλέπουμε Τραγική η όλη αντιμετώπιση της αμαζον Θα σας ενημερώσω για τυχόν νέα
katsikoula Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Προχωράω σε καταγγελία στο ECC-net Ελλάδας και βλέπουμε Τραγική η όλη αντιμετώπιση της αμαζον Θα σας ενημερώσω για τυχόν νέα Καλή τύχη αν και δεν νομίζω να φταίει η Amazon... 1
Damachi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Σωστα φταινε τα @ρχιδια οι miners που προηγουνται στις παραγγελιες Καλά Χριστούγεννα 2
atonioz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 προς αποφυγή παρεξηγήσεων , επικοινώνησα με ecc net Ελλάδος καθώς την ημέρα της παραγγελίας υπήρχε απόθεμα κανονικά της κάρτας (με επιβεβαιωμένο email από την ίδια την Amazon.FR). Αν είχε κάνει σκρουτζομάγαζο κάτι τέτοιο θα γινόταν χαμός , δε σημαίνει ότι οι μεγάλες εταιρείες εξαιρούνται ή ότι δε κάνουν μαλακίες.... Τώρα αν τους κρέμασε ο προμηθευτής τους, δικιά τους ευθύνη. Η πρακτική με ενόχλησε και ότι δεν ξέρουν, πότε θα έχουν κλπ. Η καταγγελία έγινε και τώρα αναμένουμε 7
katsikoula Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 προς αποφυγή παρεξηγήσεων , επικοινώνησα με ecc net Ελλάδος καθώς την ημέρα της παραγγελίας υπήρχε απόθεμα κανονικά της κάρτας (με επιβεβαιωμένο email από την ίδια την Amazon.FR). Αν είχε κάνει σκρουτζομάγαζο κάτι τέτοιο θα γινόταν χαμός , δε σημαίνει ότι οι μεγάλες εταιρείες εξαιρούνται ή ότι δε κάνουν μαλακίες.... Τώρα αν τους κρέμασε ο προμηθευτής τους, δικιά τους ευθύνη. Η πρακτική με ενόχλησε και ότι δεν ξέρουν, πότε θα έχουν κλπ. Η καταγγελία έγινε και τώρα αναμένουμε Καλά έκανες λοιπόν! Κράτα μας ενήμερους 1
mindtrapper Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Πληροφοριακά, επειδή έχω σε παραγγελία από Amazon.co.uk την ίδια κάρτα όταν έπαιζε γύρω στα 250€ τελική, λένε από το support τους ότι στοκ θα έχουν πριν το τέλος Σεπτέμβρη. 27 του μήνα για την ακρίβεια. Δεν ξέρω αν μετράει και για το .fr αυτό.
musicbill84 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Και εγώ έχω σε εκκρεμότητα μια msi 580 από Ιούλιο στο Amazon.co.uk όπου είχε αποστολή σε δύο με τρεις εβδομάδες αλλά ακόμη είμαι σε αναμονή. Σήμερα έλαβα mail ότι προσπαθούν για να βρουν απόθεμα κτλ κτλ
atonioz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Πληροφοριακά, επειδή έχω σε παραγγελία από Amazon.co.uk την ίδια κάρτα όταν έπαιζε γύρω στα 250€ τελική, λένε από το support τους ότι στοκ θα έχουν πριν το τέλος Σεπτέμβρη. 27 του μήνα για την ακρίβεια. Δεν ξέρω αν μετράει και για το .fr αυτό. σε επικοινωνία που είχα και με Γαλλία και με Γερμανία, για παραγγελίες που έχουν γίνει αποδεκτές η αμαζον ακολουθεί την πρακτική να στέλνει μεταξύ των χωρών. Οπότε αν υπάρξει στο co.uk θα στείλουν από εκεί κλπ κλπ
Aias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 προς αποφυγή παρεξηγήσεων , επικοινώνησα με ecc net Ελλάδος καθώς την ημέρα της παραγγελίας υπήρχε απόθεμα κανονικά της κάρτας (με επιβεβαιωμένο email από την ίδια την Amazon.FR). Αν είχε κάνει σκρουτζομάγαζο κάτι τέτοιο θα γινόταν χαμός , δε σημαίνει ότι οι μεγάλες εταιρείες εξαιρούνται ή ότι δε κάνουν μαλακίες.... Τώρα αν τους κρέμασε ο προμηθευτής τους, δικιά τους ευθύνη. Η πρακτική με ενόχλησε και ότι δεν ξέρουν, πότε θα έχουν κλπ. Η καταγγελία έγινε και τώρα αναμένουμε το feedback να δουμε ποτε θα ειναι αλλα το κοβω να τεινει στο απειρο.
liverpoolman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Παρτε τα λεφτα σας πισω μαγκες και αφηστε τους ηρωισμους...
forgotten Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Παρτε τα λεφτα σας πισω μαγκες και αφηστε τους ηρωισμους... ποια λεφτα τοτς? το αμαζον δεν χρεωνει μεχρι να αποστειλει το προιον.... 5
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Παρτε τα λεφτα σας πισω μαγκες και αφηστε τους ηρωισμους... ποια λεφτα τοτς? το αμαζον δεν χρεωνει μεχρι να αποστειλει το προιον.... Συνηθισμένος από το μπακαλιστάν. Που πρώτα σε χρεώνουν και μετά αφού έχουν περάσει 4-5 μέρες σου λένε δεν έχουν διαθεσιμότητα και θα σου γυρίσουν τα χρήματα πίσω.
liverpoolman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 ποια λεφτα τοτς? το αμαζον δεν χρεωνει μεχρι να αποστειλει το προιον.... Δεν χρεωνει μεχρι να στειλει το προιον? Παλιοτερα πριν απο χρονια βασικα που ειχα παρει με χρεωνε αυτοστιγμη... εχει αλλαξει? εχω χρονια να παρω απο εκει παιρνω απο ebay... δεν το γνωριζα
bill987 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν χρεωνει μεχρι να στειλει το προιον? Παλιοτερα πριν απο χρονια βασικα που ειχα παρει με χρεωνε αυτοστιγμη... εχει αλλαξει? εχω χρονια να παρω απο εκει παιρνω απο ebay... δεν το γνωριζα Όπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω, όταν το έχει έτοιμο για αποστολή τότε σε χρεώνει! Το καλό είναι ότι και να μην έχεις λεφτά μέσα, σου λέει δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα λεφτά από την κάρτα σου "άλλαξε τρόπο πληρωμής" και έχεις περιθώριο 5 μέρες περίπου να βάλεις τα λεφτά στην κάρτα σου!
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν χρεωνει μεχρι να στειλει το προιον? Παλιοτερα πριν απο χρονια βασικα που ειχα παρει με χρεωνε αυτοστιγμη... εχει αλλαξει? εχω χρονια να παρω απο εκει παιρνω απο ebay... δεν το γνωριζα Ποτέ δεν χρέωνε και δεν χρεώνει παρά μόνο όταν λάβεις το email ότι η παραγγελία έχει αποσταλεί. Τότε γνωρίζεις ότι σε έχουν χρεώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα