katsikoula Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 ρε μας δουλεύει η AMAZON? έστειλα mail για την παραγγελία και έλαβα το παρακάτω. Έχω μιλήσει με τράπεζα και έχουν λάβει μία χρέωση 1 ευρώ που πέρασε χωρίς πρόβλημα. Τι μαλακίες μου λένε τώρα ? edit: έχει παραγγείλει άλλος ? έχει επικοινωνήσει μήπως έχει γίνει το ίδιο ? εγώ παρήγγειλα και τους έστειλα email πριν καμιά εβδομάδα και μου είπαν ότι απλά δεν έχουν απόθεμα και ότι θα μου την στείλουν όταν λάβουν επιστρέφοντας μου το κόστος των μεταφορικών. btw εγώ δεν είχα υπόλοιπο στην κάρτα μου όταν έγινε η παραγγελία. Παρόλα αυτά δεν μου είπε κάτι τέτοιο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Να ρωτησω φιλος εχει κανει κρατηση αλλα χωρις πληρωμη και λεει για delivery 16 Αυγουστου....Τοτε θα εχει αποθεμα και θα ερθει ειδοποιηση για πληρωμη ή οσο δεν πληρωνει καθυστερει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Όταν η κάρτα είναι έτοιμη για αποστολή θα προσπαθήσουν να τραβήξουν λεφτά, από την στιγμή που δεν έχεις θα στείλουν μήνυμα να αλλάξεις τον τρόπο πληρωμής! Έχεις περίπου 5 μέρες να βάλεις τα λεφτά στην κάρτα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Του απαντησαν σε email οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο stock προς το παρον και οταν ειναι θα ενημερωσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) μετά από το "ξεχεστήριο" και τα αποδεικτικά της μινι χρέωσης από μέρους τους μου ξαναέστειλαν email βέβαια από χθες αυτό δεν έχει αλλάξει κάτι στο status της παραγγελίας και είναι ακόμα ότι θα παραδοθεί αύριο χωρίς καν να το έχουν στείλει ακόμα.. edit: έχω ανταλλάξει και γω δε ξέρω πόσα email , το τελευταίο που μου είπαν είναι ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να βρουν τη κάρτα από κάποιον προμηθευτή και θα με ενημερώσουν σύντομα... Τους απάντησα ότι μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψω ότι η Amazon.FR δυσκολεύεται να βρει μια κάρτα γραφικών και ότι το soon δεν είναι απάντηση. Μόνο εγώ παράγγειλα ρε παιδιά όταν ήταν σε στοκ ? κανένας άλλος? Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2017 από atonioz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ποτέ δεν ήταν σε στοκ (την στιγμή που έκανες παραγγελία). Το ίδιο θέμα έχεις και με τις μνήμες που έχεις παραγγελία από τον Μάιο στο άλλο θέμα. Δηλαδή που σου φαίνεται περίεργο; Βάζουν μια τιμή νορμάλ για το προϊόν προσφορά για τα δεδομένα όμως και υπολογίζουν να πέσουν οι τιμές σε λογικά επίπεδα για να στείλουν. Εφόσον όπως λες δεν βιάζεσαι τι σε χαλάει; Ίσως βέβαια όταν παρεις τα πράγματα δεν θα είναι σούπερ τιμή αλλά τι να κάνεις; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ποτέ δεν ήταν σε στοκ (την στιγμή που έκανες παραγγελία). Το ίδιο θέμα έχεις και με τις μνήμες που έχεις παραγγελία από τον Μάιο στο άλλο θέμα. Δηλαδή που σου φαίνεται περίεργο; Βάζουν μια τιμή νορμάλ για το προϊόν προσφορά για τα δεδομένα όμως και υπολογίζουν να πέσουν οι τιμές σε λογικά επίπεδα για να στείλουν. Εφόσον όπως λες δεν βιάζεσαι τι σε χαλάει; Ίσως βέβαια όταν παρεις τα πράγματα δεν θα είναι σούπερ τιμή αλλά τι να κάνεις; Οι μνήμες συμφωνώ ότι δεν ήταν στοκ , αλλά η προπαραγγελια υποδηλώνει ότι υπάρχει μια συννενόηση για ένα χρονικό περιθώριο με τον προμηθευτή (2-3 μήνες και οχι οσο τόσο καιρό που έχει περάσει , το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι εξάλλου !!) Όσο αφορά τη κάρτα κάνεις λάθος , γιατί όταν έκανα την παραγγελία υπήρχε σε στοκ και το έχουν επίσης παραδεχτεί σε εμαιλ ..τώρα το τι έγινε και δεν την έστειλαν μόνο αυτοί ξέρουν ... Αυτά τα ολίγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μα φαινεται οτι κατι παραπανω ξερει ο Palpatin 3 μηνες ? ok εφόσον δεν βιάζεσαι τι σε χαλάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ε καλά τον Μάιο που παρήγγειλα δεν βιαζομουν , ούτε αρχές Ιουλίου για τη κάρτα ... Αλλά αν είναι να περιμένω κάνα χρόνο ...είπαμε πως να μη με χαλάσει ? :Ρ O palpatin δουλεύει αμαζον ή το είπες ειρωνικά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 δε νομιζω αλλα μας ξεστραβωνει με το πως δουλευει τωρα το amazon Στο θεμα μας πηρες ενημερωση ποτε θα την στειλουν τελικα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 δε νομιζω αλλα μας ξεστραβωνει με το πως δουλευει τωρα το amazon Στο θεμα μας πηρες ενημερωση ποτε θα την στειλουν τελικα ; Δυστυχώς όχι ακόμα , επειδή είμαι διακοπές δεν ασχοληθει. Σε περίπτωση που όταν γυρίσω δεν έχει γίνει κάτι , νομίζω θα ενημερώσω το αντίστοιχο γραφείο για την προστασία του καταναλωτή για την ευρωπαϊκή ένωση . Κυρίως για τη κάρτα γραφικών καθώς εκεί είναι το κύριο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δυστυχώς όχι ακόμα , επειδή είμαι διακοπές δεν ασχοληθει. Σε περίπτωση που όταν γυρίσω δεν έχει γίνει κάτι , νομίζω θα ενημερώσω το αντίστοιχο γραφείο για την προστασία του καταναλωτή για την ευρωπαϊκή ένωση . Κυρίως για τη κάρτα γραφικών καθώς εκεί είναι το κύριο πρόβλημα Ακόμα τίποτα, ε? Εγώ δεν έχω κάποια ενημέρωση πάντως... Σε αναμονή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Κοίταζα λίγα τα ευρωπαϊκά Amazon. Δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτη RX 580 / 480 ούτε για δείγμα (σε νορμάλ τιμή). Οι μινάρες έχουν σαρώσει την αγορά. Πέφτει τρελό μινάρισμα μιλάμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 εβλεπα προχτες πωλουνται σετ καρτων 4 , 8 , 12 ! μαζι σε γελοιες τιμες που προφανως τους εχουν βγαλει την π@ναγια . 200 ειχα παρει την 480 8gb oc καινουργια μολις βγηκε . Η RX 580 8GB Pulse αντε να ναι 10 % καλυτερη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ακόμα τίποτα, ε? Εγώ δεν έχω κάποια ενημέρωση πάντως... Σε αναμονή... Σε κανα χρόνο λογικά θα έχετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα