~Palpatin~ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ένα μήνα + μετά ακόμη να καταλάβουν μερικοί ότι η τιμή ήταν place holder. Τέλος πάντων, άντε την καλημέρα μου. 2
atonioz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Σας έχει ημερομηνία παράδοσης ή αποστολής? Εγώ είχα ρίξει παραγγελία στις 9 Ιουλίου που ήταν πάλι σε προσφορά με διαθεσιμότητα 2 - 3 εβδομάδες αλλά ακόμα δεν έχω ούτε καν ημερομηνία παράδοσης ή αποστολής... Εκτιμώμενη Παράδοση 9 του Αυγούστου Δεν έχει αποσταλεί 1
mpokwsths Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Θα παραλάβεις σίγουρα στις 9 Αυγ. Την τελευταία φορά που μου το είχε κάνει αυτό το Amazon με ενημέρωσε την τελευταία ημέρα ότι ΔΕ θα παραλάβω. Είναι και λίγο μλκες πότε πότε... 1
Thrylos7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ετσι για την ιστορια, εχω παραγγειλει μια rx470 απο το Γερμανικο amazon 8 Ιουνιου. Πριν κανα 20ημερο μου εβγαλε οτι θα παραδωθει 31ιουλιου-10 αυγουστου, και οτι 27 ιουλιου θα γινει dispatched. Περιττο να πω οτι δεν εχει γινει dispatched ακομα...και οτι εδω και 5 μερες γραφει στο status "dispatching soon" λες και την εχουν ετοιμη να τη στειλουν. Πλεον δειχνει οτι μεχρι 10 Αυγπυστου θα παραλαβω...για να δουμε θα τη στειλουν πχ 9 Αυγουστου με express? Απλα επειδη ειναι πολυ καλη η τιμη δεν ακυρωνω...
katsikoula Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ένα μήνα + μετά ακόμη να καταλάβουν μερικοί ότι η τιμή ήταν place holder. Τέλος πάντων, άντε την καλημέρα μου. Επειδή από ότι φαίνεται δεν έχω καταλάβει, μπορείς πέρα από την καλημέρα σου να μας πεις και τι ακριβώς είναι το "placeholder"? 1
Sheogorath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ότι κρατάει τις παραγγελίες σε αναμονή μέχρι να έρθουν κάποτε νέα κομμάτια. Αν καταλαβα καλά. 1
katsikoula Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ότι κρατάει τις παραγγελίες σε αναμονή μέχρι να έρθουν κάποτε νέα κομμάτια. Αν καταλαβα καλά. Αυτό είναι προφανέστατο. Αφού δεν έχει απόθεμα.... Τουλάχιστον δεν βάζει "προσφορά" Παρασκευή στις 19.00 για να γίνει χαμός και να στείλει άκυρο την Δευτέρα στις 09.00 αφού έχει μαζέψει πόσα email και πόση (αρνητική) διαφήμιση...!!!
Damachi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ρε πειτε μας αν παραλαβετε αυριο μεθαυριο και αφηστε τις συγκρισεις 2
atonioz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 το θέμα τώρα είναι αν θες να τους στείλεις email το στέλνεις αγγλικά ή δεν θα ασχοληθούν καν λόγω γαλλικών ?
vadergr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 το θέμα τώρα είναι αν θες να τους στείλεις email το στέλνεις αγγλικά ή δεν θα ασχοληθούν καν λόγω γαλλικών ? αγγλικα κανονικα...
atonioz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 ρε μας δουλεύει η AMAZON? έστειλα mail για την παραγγελία και έλαβα το παρακάτω. Έχω μιλήσει με τράπεζα και έχουν λάβει μία χρέωση 1 ευρώ που πέρασε χωρίς πρόβλημα. Τι μαλακίες μου λένε τώρα ? edit: έχει παραγγείλει άλλος ? έχει επικοινωνήσει μήπως έχει γίνει το ίδιο ? 1
atonioz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Στειλε τους το αποδεικτικο... καλά εννοείτε τα έστειλα όλα .... Το θέμα είναι τώρα ότι θα μου πουν κάτι του στυλ "δε μπορούμε να κάνουμε κάτι κλπ..." τρελή ξενέρα
billeiros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μηπως ειχε κανενα προβλημα η καρτα σου η η τραπεζα δεν τους αφησε να τραβηξουν τα χρηματα. Για μενα το αμαζον ειναι τρομερα αξιοπιστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα