Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

250 ευρώ έχει το note 4x με εγγύηση infoquest και 400 το lg g6. Ότι πληρώνει παίρνεις δυστυχώς είναι. Εκτός αν κάποιος για να έχει την τελευταία έκδοση android παίρνει ότι xiaomi βγαίνει από κοντά για να τα κάνει συλλογή...

Ποιος αγοραζει απο κει οταν πλεον τα σκρουτζομαγαζα το εχουν 160 ευρω. Θα δωσω ακομα 90 ευρω επειδη θα μου εχει ακομα ενα χρονο εγγυηση;

Συν σε κανα δυο σκρουτζομαγαζα πυο πηρα για το Note 4 δινουν 2 χρονια εγγυηση.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιος αγοραζει απο κει οταν πλεον τα σκρουτζομαγαζα το εχουν 160 ευρω. Θα δωσω ακομα 90 ευρω επειδη θα μου εχει ακομα ενα χρονο εγγυηση;

Συν σε κανα δυο σκρουτζομαγαζα πυο πηρα για το Note 4 δινουν 2 χρονια εγγυηση.

λάθος τα γνωρίζεις δυστυχώς. Μόνο τα κινητά των αλυσίδων τα καλύπτει η infoquest από εγγύηση. Στα αλλά σκρουτζομαγαζα είναι σαν αγοραζεις από Κινα όσον αφορά την εγγυηση.
  • Like 1
Δημοσ.

λάθος τα γνωρίζεις δυστυχώς. Μόνο τα κινητά των αλυσίδων τα καλύπτει η infoquest από εγγύηση. Στα αλλά σκρουτζομαγαζα είναι σαν αγοραζεις από Κινα όσον αφορά την εγγυηση.

Πολυ καλα τα γνωριζω το ξερω οτι απο τα αλλα μαγαζια ειναι σαν να αγοραζω απο Κινα απλα δεν μπλεκω εγω με Κινα αν παθει κατι το παω στο μαγαζι και το στελνει αυτο Κινα.

Δεν εγραψα οτι απο το Skroutz εχω εγγυηση Infoquest αλλα οτι προτιμω να το παρω 160 και να εχω εγγυηση του καταστηματος παρα να δωσω 250 για να εχω εγγυηση της Infoquest

Δημοσ.

Προσοχή με τα scroutzομάγαζια γιατί πολλά ανήκουν σε Πακιστανούς που δεν καταβάλουν πότε φπα, κλείνουν κάθε λίγους μήνες και οι πελάτες τους ψάχνουν να τους δώσουν ... εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή με τα scroutzομάγαζια γιατί πολλά ανήκουν σε Πακιστανούς που δεν καταβάλουν πότε φπα, κλείνουν κάθε λίγους μήνες και οι πελάτες τους ψάχνουν να τους δώσουν ... εγγύηση.

Ενω κατι Ελληνικα με service arvato σου λενε το αδιαβροχο σου κινητο πηρε υγρασια και πλεον ειναι εκτος εγγυησης οπως ειπαν σε εναν φιλο για να Sony 2 μηνων. :cry: :lol:

Δημοσ.

Την εγγύηση την δίνουν οι εταιρίες που τα κατασκευάζουν και όχι οι μεταπωλητές που έχουν ένα μικρο περιθώριο κέρδους.

Δημοσ.

Την εγγύηση την δίνουν οι εταιρίες που τα κατασκευάζουν και όχι οι μεταπωλητές που έχουν ένα μικρο περιθώριο κέρδους.

Ο πωλητής όμως είναι υπεύθυνος....Μην κοιτάς που τον προσπερνάμε γιατί οι εταιρείες μας εξυπηρετούν πιο γρήγορα...

Δημοσ.
 θα υπάρξουν δυο κατηγορίες εκδόσεων: απλή με τον 630 και prime με τον 660

vaYVygggSzWX6JNmA1Txpg.png

με σένσορα του G4

bhgnJLRDQluTJdY-0r4Jng.png

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι όσοι πήραν xiaomi πέρυσι τοnote 3 θα μείνουν με android 6 με snapdragon 650(η 652 δεν θυμάμαι) και 3 gb ram που ήταν το πρώτο xiaomi που έφερνε η infoquest. Δεν είναι ότι το καλύτερο να δίνεις κοντά 240 ευρώ και να μην πάρεις ούτε μία αναβάθμιση. Ακόμα και το σάπιο huawei p9 lite πήρε.

250 ευρώ έχει το note 4x με εγγύηση infoquest και 400 το lg g6. Ότι πληρώνει παίρνεις δυστυχώς είναι. Εκτός αν κάποιος για να έχει την τελευταία έκδοση android παίρνει ότι xiaomi βγαίνει από κοντά για να τα κάνει συλλογή...

Αυτό πως το έχεις σίγουρο ; ότι θα μείνουν εκεί ; (μη μου πεις είδα μια είδηση και δεν ήταν μέσα κλπ)

Αν δεν έρθει ο Σεπτέμβριος μη λες μεγάλα λόγια , όταν έρθει και δεν αλλάξει κάτι τότε μπορείς να μιλήσεις. 

(προφανώς και δεν είναι καλό το τι έχει γίνει με αυτές τις συσκευές) 

Btw η "σάπια" huawei φαίνεται (τουλάχιστον ό.τι είδα στο p8 lite) ότι δίνει updates σχετικά γρήγορα.

Δημοσ.

Άλλου διαβάζω ότι θα έχει 630, αλλού 635 και αλλού 660. Τελικά δεν είναι καθόλου σίγουρο για το chipset. Και για το MI MAX 2 λέγανε 660 ΟΛΟΙ και τελικά πήρε 625..

Δημοσ.

Άλλου διαβάζω ότι θα έχει 630, αλλού 635 και αλλού 660. Τελικά δεν είναι καθόλου σίγουρο για το chipset. Και για το MI MAX 2 λέγανε 660 ΟΛΟΙ και τελικά πήρε 625..

βασικά εφόσον θα βγάλει 5α , 5 ,ε ίσως και 5χ λογικό είναι να υπάρχει μπέρδεμα (χώρια τα prime)

για το 5α ήδη βγήκε φωτο με το "κουτί" , εκεί υπολόγιζε να έχει τον "χειρότερο" 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αναμενόμενά σπεξ B)

Display

Type – IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Size- 5.5 inches
Resolution- 1080 x 1920 pixels (~401 ppi pixel density)
Multitouch- Yes
– MIUI 8.0
Memory
Card slot- microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot)
Internal- 32 GB, 3/4 GB RAM or 64 GB, 4 GB RAM
Camera
Primary- 16 MP, f/2.0, phase detection autofocus, dual-LED (dual tone) flash
Features- 1/2.6" sensor size, 1.12 µm pixel size, geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama
Video- 1080p@30fps, 720p@120fps
Secondary- 13 MP, f/2.0, 1080p
Platform
OS- Android 6.0 (Marshmallow)
Chipset- Qualcomm MSM8956 Plus Snapdragon 660
Battery
Non-removable Li-Po 3790 mAh battery
Body
Dimensions- 7.5 mm thickness
Weight-
SIM- Dual SIM (Micro-SIM/Nano-SIM, dual stand-by)
Network
Technology- GSM / HSPA / LTE
2G bands- GSM 900 / 1800 / 1900 – SIM 1 & SIM 2
3G bands- HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
4G bands- LTE band 1(2100), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 38(2600), 40(2300)
Speed- HSPA, LTE
GPRS- Yes
EDGE- Yes
Feature
Sensors- Fingerprint (front-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass
Messaging- SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM
Browser- HTML5
Java- No
– Fast battery charging (Quick Charge 3.0)
– XviD/MP4/H.265 player
– MP3/WAV/eAAC+/Flac player
– Photo/video editor
– Document viewer
Sound
Alert types- Vibration; MP3, WAV ringtones
Loudspeaker- Yes
3.5mm jack- Yes
24-bit/192kHz audio
– Active noise cancellation with dedicated mic
Comms
WLAN- Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth – 4.2, A2DP, LE
GPS- Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS
Infrared port- Yes
Radio- FM radio
USB- Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go
  • Like 1
Δημοσ.

ontopic : 

Αν βγει χωρίς στην αγορά χωρίς προβλήματα- παιδικές ασθένεις, βλέπω τις επώνυμες εταιρείες να κλαίνε πάλι για χαμένες πωλήσεις. 

Στα leaks ποτέ δεν πιστεύω τις τιμές. Σίγουρα θα ειναι ένα 20-30% παραπάνω αλλά και πάλι τα αξίζει. Πάντως περίμενα οτι πολύ συντομα θα έβγαινε το note 5 γιατί το τελευταίο δίμηνο τα κινεζομάγαζα εχουν σκιστεί να ξεστοκάρουν το note4. 

Εμένα με "χάλασε λίγο" το usb C. Ναι ειναι η εξέλιξη αλλά το 99% των καλωδίων/φορτιστων που εχω ειναι κλασσικό usb και βαριέμαι να αρχίσω να μπλέκω με adaptors (ναι εινα αναπόφεκτο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...