Σαϊνόμπι Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, τέλος του μήνα θα φύγω για κάμπινγκ και γλυκοκοιτάζω το ενδεχόμενο ένας ηλιακού power bank. Έχει κάνεις εμπειρία επί του θέματος ώστε να μου προτείνει κάτι; αξίζουν γενικότερα ή δεν ανταποκρίνονται στα specs τους;Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2017 από Σαϊνόμπι
slk200gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλημέρα παιδιά, τέλος του μήνα θα φύγω για κάμπινγκ και γλυκοκοιτάζω το ενδεχόμενο ένας ηλιακού power bank. Έχει κάνει εμπειρία επί του θέματος ώστε να μου προτείνει κάτι; αξίζουν γενικότερα ή δεν ανταποκρίνονται στα specs τους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα αλλα αφου πας καμπινγκ ουτε να το σκεφτεσε,παρτο ας το καπου ολη την ημερα θα σου φορτισει οτι και να ειναι .αυτα που εχω ακουσει ειναι οτι φορτιζει γενικα αργα στον ηλιο επισης φορτιζει και αργα το τηλεφωνο αλλα αυτο εσενα λογο της φασης δεν σε απασχολει 1
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εγώ θα σκεφτόμουν και κάποιο με μανιβέλα για backup. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εγώ θα σκεφτόμουν και κάποιο με μανιβέλα για backup. Any links απο Ευρωπη; 22 του μηνα πρεπει να ναι 'δω
slk200gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Any links απο Ευρωπη; 22 του μηνα πρεπει να ναι 'δω λιγοι στελνουν ελλαδα απο αμαζον,αυτος στελνει ,καλες κριτικες εχει σχετικα https://www.amazon.de/Nexgadget-wasserdicht-LED-Taschenlampe-Wasserfest-staubdicht/dp/B01KNTI5SG/ref=sr_1_35?ie=UTF8&qid=1499411640&sr=8-35&keywords=solar+powerbank
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα