Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εαν αγοράσω επεξεργαστή από amazon uk και μου παρουσιάσει πρόβλημα, που απευθύνομαι εντός Ελλάδας για την εγγύηση του?

Μήπως να πάρω από Ελληνικό κατάστημα? Χαλάλι το 30άρι της διαφοράς αν είναι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρωτοι 12 μηνες -> εγγυηση via amazon uk

Απο τους 12 μηνες και μετα -> intel

Υπαρχει topic που εγινε προσφατα εδω

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος είναι κανονικά 3 χρόνια, το γράφει λογικά στην σελίδα τους.

Πρωτοι 12 μηνες -> εγγυηση via amazon uk

Απο τους 12 μηνες και μετα -> intel

Υπαρχει topic που εγινε προσφατα εδω

Διαφορετική περίπτωση.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορεις αν θες να μου πεις που ακριβως ειναι η διαφορετικη περιπτωση;

Και στις 2 περιπτωσεις,αμα δεν εχεις εγγυηση-αποδειξη (ειτε για παραδειγμα οπως στο αμαζον που δινει μονο τον πρωτο χρονο εγγυηση) απο καποιο καταστημα,πρεπει να απευθυνθεις στην κατασκευαστρια εταιρεια.

Εκτος αν δεν καταλαβα εγω κατι σωστα

Δημοσ.

Αμαζον = εγγύηση σε θέματα εγγύησης

Απο κει και πέρα αποφασίζεις εσύ αν θες να περιμένεις το α-β-γ Ελληνικό κατάστημα για έλεγχο - αντικατάσταση - πιστωτικό ή όχι.

Κάθε κατάστημα έχει διαφορετική πολιτική σε service, από την εμπειρία μου Amazon και Intel είναι άψογα (η Intel συνεργάζεται με την dhl- χωρίς έξοδα αποστολής και παραλαβής)

Δημοσ.

Μπορεις αν θες να μου πεις που ακριβως ειναι η διαφορετικη περιπτωση;

Και στις 2 περιπτωσεις,αμα δεν εχεις εγγυηση-αποδειξη (ειτε για παραδειγμα οπως στο αμαζον που δινει μονο τον πρωτο χρονο εγγυηση) απο καποιο καταστημα,πρεπει να απευθυνθεις στην κατασκευαστρια εταιρεια.

Εκτος αν δεν καταλαβα εγω κατι σωστα

Καλημέρα, που ακριβώς είδες ότι το Amazon δίνει ένα χρόνο εγγύηση; Μήπως βλέπεις μεταχειρισμένα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημερα

Δινει τον πρωτο χρονο εγγυηση,η τουλαχιστον εδινε μεχρι κ πριν 2 χρονια.

Ακυρο,το αλλαξαν τοτε,το αμαζον ιταλιας συνηθως εδινε μονο 2 χρονια εγγυηση,ολα τα υπολοιπα εδιναν μονο τον πρωτο χρονο.

Διαβαζοντας εδω

session με live chat

post-347116-0-25894700-1499399070_thumb.png

Δημοσ.

Αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι το γενικό για Ευρώπη τα δύο χρόνια κτλπ κτλπ.

Έψαξα και εγώ λίγο σε CPU αλλά κάτι 2500Κ βρήκα μόνο που εκεί το έγραφε ξεκάθαρα 3 χρόνια.

Γενικά πάντως δίνουν την ίδια εγγύηση που δίνουν όλοι σε άλλα προϊόντα, μην ξεχνάμε ότι πολλές εταιρείες δεν δέχονται RMA από τον απλό πελάτη λιανικής.

Δεν έχω κάνει σχετική αγορά πάντως και δεν μπορώ να απαντήσω με 100% σιγουριά.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ! Πιστεύω πως για 30 ευρώ διαφορά με Ελληνικό σκρουτζομάγαζο δεν υπάρχει λόγος να μπω σε τέτοια διαδικασία στην απίθανη περίπτωση που βγάλει το τσιπ πρόβλημα.

Δημοσ.

Η Intel σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις RMA απευθείας μαζί της χωρίς να μεσολαβήσει το κατάστημα αγοράς. Σε περίπτωση που έχεις πρόβλημα και θες να κάνεις χρήση της εγγύησης, σου δίνει προπληρωμένη φόρμα με DHL για να στείλεις τον επεξεργαστή στην Ολλανδία. Μέσα από το site της Intel μπορείς να ελέγχεις και την εγγύησή σου με το σειριακό του επεξεργαστή: https://supporttickets.intel.com/warrantyinfo

Υπάρχει επίσης πρόσφατο θέμα που επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες: http://www.insomnia.gr/topic/647614-εγγυηση-επεξεργαστη-απο-την-intel/?p=55816543

• Like 1
Δημοσ.

Η Intel σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις RMA απευθείας μαζί της χωρίς να μεσολαβήσει το κατάστημα αγοράς. Σε περίπτωση που έχεις πρόβλημα και θες να κάνεις χρήση της εγγύησης, σου δίνει προπληρωμένη φόρμα με DHL για να στείλεις τον επεξεργαστή στην Ολλανδία. Μέσα από το site της Intel μπορείς να ελέγχεις και την εγγύησή σου με το σειριακό του επεξεργαστή: https://supporttickets.intel.com/warrantyinfo

Υπάρχει επίσης πρόσφατο θέμα που επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες: http://www.insomnia.gr/topic/647614-εγγυηση-επεξεργαστη-απο-την-intel/?p=55816543

Αυτό ίσχυε πάντα.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε με σιγουριά για τα 3 χρόνια του Amazon, παλιά το έγραφε ξεκάθαρα τώρα τίποτα :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...