Jannis64 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Έχω έναν Intel G4650 / CORSAIR VENGEANCE LPX 2x 8GB DDR4 2400MHZ / GIGABYTE GTX1050 WINDFORCE OC 2G και μένει να πάρω την μητρική. Είμαι ανάμεσα στην GIGABYTE GA-B250M-D2V ή την GA-H110M-DS2. Αξίζει να δώσω τα 20 ευρώ παραπάνω γι' αυτήν με το chipset B250 ή αρκεί κι αυτή με το H110 ?
Merijohn Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 από σκληρούς δίσκους πως είσαι; εγώ ας πούμε που έχω ήδη 4 και σε λίγο θα πάρω και 5ο θέλω να έχω κάτι με πολλά sata. οπότε προσωπικά θα πήγαινα στην B250M-D2V. και έχει και πιο πολλά USB. δυστυχώς έχουν και οι 2 όμως μόνο 2 fan headers. και από άποψη αισθητικής κιόλας την προτιμώ επειδή είναι ολόκληρη μαύρη, δείχνει πιο επιθετική. κατά τα άλλα ίδιο σύστημα ήχου έχουν, ίδια θύρα internet. οπότε. και κάτι άλλο που είδα και το θεωρώ πολύ θετικό η B250M-D2V έχει αισθητήρες θερμοκρασίας. με λίγα λόγια με μια αναζήτηση 5 λεπτών το πολύ με αυτά που είδα εγώ θα έπαιρνα την B250M-D2V. στο skroutz 10€ διαφορά έχουν οπότε δεν θα τα λειπόμουν αυτά τα λεφτά. ας έπαιρνα 3 καφέδες λιγότερους 1
BringMe2Life Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 από σκληρούς δίσκους πως είσαι; εγώ ας πούμε που έχω ήδη 4 και σε λίγο θα πάρω και 5ο θέλω να έχω κάτι με πολλά sata. οπότε προσωπικά θα πήγαινα στην B250M-D2V. και έχει και πιο πολλά USB. δυστυχώς έχουν και οι 2 όμως μόνο 2 fan headers. και από άποψη αισθητικής κιόλας την προτιμώ επειδή είναι ολόκληρη μαύρη, δείχνει πιο επιθετική. κατά τα άλλα ίδιο σύστημα ήχου έχουν, ίδια θύρα internet. οπότε. και κάτι άλλο που είδα και το θεωρώ πολύ θετικό η B250M-D2V έχει αισθητήρες θερμοκρασίας. με λίγα λόγια με μια αναζήτηση 5 λεπτών το πολύ με αυτά που είδα εγώ θα έπαιρνα την B250M-D2V. στο skroutz 10€ διαφορά έχουν οπότε δεν θα τα λειπόμουν αυτά τα λεφτά. ας έπαιρνα 3 καφέδες λιγότερους Συμφωνώ απολύτως...!! Κι εγώ μόνο για την αισθητική θα την έπαιρνα... Τώρα πάει ανάλογα και με τις ανάγκες σου, βέβαια οι διαφορες είναι σχεδόν μηδαμινές...
Jannis64 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Όντως η διαφορά στην τιμή είναι μικρή, οπότε παράγγειλα ήδη την Gigabyte B250M-D2V.
Merijohn Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Όντως η διαφορά στην τιμή είναι μικρή, οπότε παράγγειλα ήδη την Gigabyte B250M-D2V. καλοφόρετη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα