1nsom-n1k Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εδώ και καιρό έχω το πρόβλημα που φαίνετε και στη φωτό, ο windows wizard δεν μου εμφανίζει επιλογές για το τι να κάνω όταν βάζω φλασάκια - κάρτες μνήμης ή εμφανίζει μόνο λίγες ανάλογα με το φλασάκι, λείπει όμως η επιλογή άνοιγμα που θα χρησιμοποιούσα σε όποιο και αν βάλω. Δεν έχω κάποιο ουσιώδες πρόβλημα, λειτουργούν κανονικά, πατάω "ο υπολογιστής μου" και τα ανοίγω κανονικά, απλά έλεγα μήπως ξέρει κανείς πως το επιδιορθώνω υποψιάζομαι κάτι θα έχει σβηστεί στη registry καταλάθος. free image hosting
micos000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Επειδή δε θέλω να μαντέψω τι λειτουργικό έχεις, αν και μοιάζει με xp, δες αυτό.
1nsom-n1k Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) xp έχω.Σε ευχαριστώ πολύ! Το διόρθωσα με το autoplay repair που αναφέρει το ποστ στη δεύτερη σελίδα. Είχαν μείνει κάποιες επιλογές κενές μετά από απεγκατάσταση ενός media player που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και αυτές δημιουργούσαν το πρόβλημα, τις έσβησα και τώρα είναι όλα οκ. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2017 από 1nsom-n1k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα