ΗΛΕΙΑ Power Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ρε παιδια αν γινετε καποιος να με βοηθησει... Εχω κανει το λαπτοπ μου που εχω windows 10 hotspot αλλα δεν συνδεωνται αλλες συσκευες της δειχνει συνδεδεμενες αλλα ειναι εικονικο καποια λυση !! Ευχαριστω
jkoukos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 α. Έχεις άλλη κάρτα δικτύου (ασύρματη ή ενσύρματη) που συνδέεται με το διαδίκτυο, ώστε να μοιράζεις την σύνδεση από την δεύτερη ασύρματη; β. Αυτή που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, την έχεις ρυθμίσεις σωστά; γ. Ποιον οδηγό έχεις ακολουθήσει, για να δούμε αν σου έχει ξεφύγει κάτι;
rfc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 πρεπει να το υποστηριζει η καρτα σου αυτο σε πρωτη φαση.
ΗΛΕΙΑ Power Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 τι εννοεις εχω windows 10 μπενω στης ρυθμισεις και το κανω hotspot το εχει σαν λειτουργεια !
jkoukos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Το ότι το κάνεις από το λειτουργικό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει γίνει ενεργοποίηση της κοινής χρήσης της ενσύρματης κάρτας δικτύου, ώστε να παίρνει από αυτήν σύνδεση στο διαδίκτυο και να την μοιράζει ασύρματα. Ρίξε μια ματιά στο σύντομο άρθρο και τα ξαναλέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα