kgian Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 To vive είναι απο 1000Ε και πάνω. Είναι πιο βαρύ μπροστά, δεν έχει ενσωματωμένο ήχο, έχει μικρότερο sweet spot δηλαδή πόσο μέρος του φακού είναι "καθαρό". Επίσης τα χειριστήριά του είναι αρκετά χειρότερα σε εργονομία και δεν έχει το oculus store παρα μόνο με hacks. To rift έχει καταπληκτικά χειριστήρια, υποστηρίζει και το oculus store και το steamVR, έχει εξαιρετικά ηχεία, είναι παρα πολύ άνετο. Και τα 2 έχουν την ίδια ικανότητα σε roomscale αλλά το rift για να είναι ισάξιο θέλει μια τρίτη κάμερα (αισθητήρα) αξίας 70Ε περίπου. Το vive μπορεί να κάνει track πολύ μεγαλύτερους χώρους, πάνω από 5χ5 μέτρα ενώ το rift κάπου εκεί φτάνει στα όριά του. Αν μετρήσετε όμως τον διαθέσιμο χώρο που έχετε θα εκπλαγείτε απο το πόσο μικρός είναι. Έτυχε να έχω το ριφτ επειδή το είχα βρει, και το είχα βρει σε καλή τιμή κιόλας αλλά και τώρα αν διάλεγα πάλι το ριφτ θα έπαιρνα. Πιο καθαρός φακός σε μεγάλο εύρος, ενσωματωμένος ήχος, εξαιρετικά χειριστήρια, υποστήριξη software, πολύ άνετο. Απο το caseking έχω ψωνίσει, μια χαρά μου ήρθαν τα πράγματα. Για το aerofly δεν ξέρω πως πάει σε "χαμηλό" hardware.
Maverickj13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Το εχεις δοκιμασει το vive? Δεν εχω αποψη καθως εχω διαβασει μονο reviews και γενικα αναφερουν οτι το vive ειναι καλυτερο καθως το room scale του ειναι πολυ καλυτερο λογω των ir sensors. Απλα θελω και την αποψη καποιου που το εχει δοκιμασει καθως και για μενα ειναι πειρασμος σε αυτα τα λεφτα Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2017 από Maverickj13
kgian Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δεν το έχω δοκιμάσει. Το vive ΕΙΧΕ καλύτερο roomscale. Εδώ και μήνες που έφτιαξε το tracking της oculus θεωρούνται ισάξια. Το vive μπορεί να καλύψει μεγάλους χώρους, πάνω από 5χ5 μέτρα. Αν έχεις τέτοια ειδική περίπτωση είναι μονόδρομος. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις θα έλεγα το rift πλεονεκτεί. 1
darksoho33 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Με τα Hololens στα 3κ, περιμενε εσυ να βγαλουν vr ( με πολυ μεγαλυτερες 3d rendending απαιτησεις) στα 250. Και μετα ξυπνησες. Τοσο θα εχουν κ αν θες παμε κ στοιχημα
kgian Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μακάρι να έχουν τόσο και να είναι και καλά για να αυξηθεί η βάση. Αλλά δεν πρόκειται.
stavrakas92 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Το εχεις δοκιμασει το vive? Δεν εχω αποψη καθως εχω διαβασει μονο reviews και γενικα αναφερουν οτι το vive ειναι καλυτερο καθως το room scale του ειναι πολυ καλυτερο λογω των ir sensors. Απλα θελω και την αποψη καποιου που το εχει δοκιμασει καθως και για μενα ειναι πειρασμος σε αυτα τα λεφτα Ειναι πολυ κοντα θα ελεγα,η διαφορα στο sweetspot,σε μενα,δεν υπαρχει,αλλα εχω το vive οποτε το εχω ρυθμίση στα μέτρα μου και φίλος είχε το oculus,σε αυτα τα λεφτά δεν το συζητάω χτύπα το,στα 100-150 που εχουν κανονικα διαφορά θα έπαιρνα το vive. Μoνο υπολόγισε τα usb,μιας και το oculus θελει 3 (ή 4 αν βάλεις και αλλο αισθητήρα). 1
NaGR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 μου απάντησε το alternate και μου το δίνει 464,9 με πληρωμή μέσω εμβάσματος και αποστολή UPS για εντός 12 ημερών παράδοση. απλώς το αναφέρω εδώ σε περίπτωση που κάποιος θέλει εναλλακτική απο το caseking.de
stavrakas92 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Τελικά θα είναι γενικότερη η έκπτωση. https://www.kitguru.net/tech-news/featured-tech-news/matthew-wilson/oculus-rift-and-touch-bundle-price-cut-from-700-to-399/ Well played απο την oculus,450 ειναι καλη τιμη για να σπρώξουν το VR σαν ιδέα.
vste Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Αντε επιτελους! Με το καλο να αρχισει να πουλαει σε ποσοτητες!
kgian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Ναι, φαίνεται πως το 450Ε ήρθε για να μείνει. Και στα amazon το ίδιο. Ψωνίστε να γίνουμε πολλοί!
ababapanos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου ότι σύντομα θα βγει νέο oculus με 4Κ ανάλυση. Ίσως για αυτό ξεπουλάνε τώρα...
kgian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δεν υπάρχει τέτοια πληροφορία. Σύμφωνα με τις ως τώρα φήμες θα αργήσει κανα χρόνο να βγει καινούριο. Βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες.
ababapanos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Παρόλα αυτά η τιμή του πλέον είναι αρκετά καλή. 449 oculus + controllers . Eπίστης δεν θεωρείται προσφορά πλέον μιας και αυτή είναι η επίσημη τιμή πώλησης πλέον παντού. Άσχετα που εδώ στην Ελλάδα το πουλάνε όσο θέλουν ακόμα...
drjohn1980 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 καλα οι ελληνικες αλυσιδες το εβγαλαν τρελη προσφορα απο 799 σε 699 σκετο χωρις τα touch.τρεχτε παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα