Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Βρίσκομαι στην αναζήτηση δίτροχου. Η χρήση του θα είναι μεταφορά προς και από τη δουλειά, δρόμου με όριο ταχύτητας τα 70χλμ/ω.

Τα χιλιόμετρα θα είναι 20+20 = 40 , περίπου 3 φορές τη βδομάδα, άρα περίπου 150 χλμ (αν βάλεις και τίποτα πέρα δώθε στην πόλη). Ψάχνω για ότι πιο οικονομικό από καύσιμο και αξιόπιστο (να μη βγάζει ζημιές). Δε με ενδιαφέρουν τελικές, επιταχύνσεις, να είμαι πρώτος στο φανάρι, να βάζω μπαγκάζια πίσω. Η χρήση του θα είναι με γνώμονα την οικονομία και μόνο. Μπάτζετ είναι τα 1500 ευρώ, ούτε 1 παραπάνω.Καινούργιο ή και μεταχειρισμένο.

Επίσης ερώτηση : παπάκια 50κ.ε. μπορούν να ανταπεξέλθουν ή θα τα φτύσουν;

Δημοσ.

Δες κανένα παπάκι 125 (innova) η σκούτερ μέχρι 200± κυβικά. Ότι κοιτάς να είναι καλύτερα injection. Η κατανάλωση αυτών κυμαίνεται στα 1.7-2.5 μου φαίνεται

Δημοσ.

Οι προτάσεις μου είναι οι εξής.

Honda innova, Honda wave, Daytona sprider, daydota dv 110, Sym symphony (125-150-200).

Τα μόνα που στοιχίζουν κάτω από 1500€ είναι τα Daytona.

Πέρα από τις προτάσεις, τα παπια έχουν γενικά φτηνότερη συντήρηση. Δλδ ειναι οικονομικότερα σε καύσιμο, έχουν οικονομικότερο service, οικονομικότερα ελαστικά κτλ.

Πολύ αξιόπιστα από τα παλιότερα είναι Honda astrea, yamaha crypton, kawasaki kaze r αλλά κρατάνε τιμή για τα χρόνια τους και τα χιλιόμετρα τους που τις περισσότερες φορές δεν αξίζουν.

Αν έχεις δίπλωμα για κάτι μεγαλύτερο μην πάρετε 50κυβικα. Δεν θα έχει τόσο μεγάλο θέμα για τις αποστάσεις ( βέβαια αυτά έχουν τελική 60-80 Χιλ) αλλά θα περιοριστειται παρά πολυ σε γκάζια

Ειδικά εάν τύχει και βάλετε και 2ο άτομο. Από καύσιμα είσαι σχεδόν στα ίδια με ένα παπί μεγαλύτερου κυβισμού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...