Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω έναν SSD 250GB που έχω περασμένα τα win 10 και κάποια απαιτητικά προγράμματα που θέλω να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση και έναν δεύτερο δίσκο 1TB που τον έχω για προσωπικά αρχεία (περίπου 60GB και αυξάνονται) και για τα υπόλοιπα προγράμματα.

Τον υπολογιστή θα τον χρησιμοποιούν κι άλλα άτομα, που έχουν βασικές γνώσεις Η/Υ, για απλά πράγματα (σερφάρισμα και μουσική). Αυτό που θα ήθελα είναι αυτά τα άτομα να μην έχουν πρόσβαση στα αρχεία μου. 

Ένας τρόπος φαντάζομαι είναι να τους φτιάξω έναν guest λογαριασμό αλλά τα αρχεία δεν τα έχω στον C για να μην εμφανίζονται και δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να τα μεταφέρω και να τον επιβαρύνω.

Ένας άλλος τρόπος είναι να κάνω κρυφό τον φάκελο αλλά τα προγράμματα που χρησιμοποιούν τα αρχεία θα τα εμφανίζουν κανονικά.

Έχετε κάτι να προτείνετε;

Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις την ασφάλεια στα αρχεία αυτά. Δημιούργησε ένα αρχεί κειμένου και κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες. Πήγαινε ασφάλεια και πάτα επεξεργασία στους users και στους guests (αν έχει) πάτα άρνηση. Συνδέσου μετά στον guest και δες αν ανοίγει το αρχείο. Αν όλα πάνε καλά επανέλαβε σε όλον τον φάκελο με τα αρχεία.

• Like 1
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δε μου πέρασε απ' το μυαλό αυτή η επιλογή. Δούλεψε πάντως! Σ' ευχαριστώ πολύ :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...