Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιξα κι εγώ λίγο και το πιο σπαστικό είναι ότι μου πέταξε διαφήμιση ενώ έπαιζα όπως στα freemium από playstore.

Δημοσ.

Με 460gtx μέσα στο campaign συνέχεια μου κράσαρε οπότε και δεν μπόρεσα ποτέ να πάιξω 5 λέπτα.

Δυστυχώς απεγκαταστήθηκε.

Δημοσ.

Εμένα με ryzen 1600 και rx 580 μια χαρά ήταν. 5 λεπτά το άφησα και έπαιζε μόνο του γιατί δεν άντεξα ούτε να το δω :P 

Δεν μ άρεσε καθόλου. 

Δημοσ.

1. Ναι, μπορείς να διακόψεις το download και  να το συνεχίσεις αργότερα κάνοντας click στο shortcut που δημιουργείται στην επιφάνεια εργασίας. Είναι launcher, αν δει ότι λείπουν αρχεία τα κατεβάζει.

2. Δεν υπάρχει θέμα malware.

3. Το σπαστικό είναι άλλο: το logo του gamesessions στο κάτω μέρος της οθόνης όσο παίζεις.

Υπάρχει τρόπος να φύγει το logo toy gamesessions ?

Ευχαριστώ TS

Δημοσ.

Συνδέεται για πάντα με τον λογαριασμό σου στο gamesessions και μπορείς να το παίζεις από εκεί.

Κάνανε και update στον client τους και δεν δείχνει ποια το logo την ώρα που παίζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω να πω τα εξής :

1. Έκανα λογαριασμό στο gamesessions.

2. Κατέβασα το παιχνίδι

3. Μόλις το τρέχω, κάνει κάτι ενημερώσεις και μετά μου βγάζει  αν θέλω να επιτρέψω το τάδε πρόγραμμα να  κάνει κάτι αλλαγές στον υπολογιστή. 

4. Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν κάνω κλικ αμέσως στο ναι άλλα κοιτάζω τις αναλυτικές λεπτομέρειες και εκεί βλέπω κάτι για  ένα πρόγραμμα hijackinginstaller!!! Περιττό να σας πω ότι τρόμαξα και αμέσως έκανα απεγκατάσταση τόσο το ryse όσο και το πρόγραμμα της gamesession. Mην με ρωτήσετε πως λεγόταν το πρόγραμμα από την τρομάρα μου δεν κατέγραψα τίποτα.

Απορίες : 

Τι ήταν αυτό το πρόγραμμα ; Επίσης τόσο το kaspersky όσο και το malwarebytes δεν "χτύπησαν", ωστόσο υπάρχει περίπτωση το pc να μολύνθηκε?

Δημοσ.

Το διάβασα πιο πριν για το installer,  αλλά άλλο να διαβάζεις ότι το installer χτυπάει στο antivirus και άλλο να βλέπεις  "hijacking" !!!!

Άλλο πιο sic όνομα δεν είχαν να δώσουν ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...