imvrios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Παιχνίδι που στο Steam κοστίζει 20€ και με πολύ καλές κριτικές, προσφέρεται δωρεάν από εδώ: https://www.gamesessions.com/zz/Game/RyseSonOfRome Το κατεβάζετε, παίζετε για πέντε λεπτά και ενεργοποιείται. Αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε και Steam Key in-game για να το προσθέσετε στο Steam με 5$ Προσοχή στον απαιτούμενο αποθηκευτικό χώρο. Τα παιχνίδια έχουν ξεφύγει γενικώς και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Παιχνίδι του 2014 και θέλει 30.4 GB. Επίσης, από default για τη λήψη των αρχείων του παιχνιδιού ο installer χρησιμοποιεί κάποιου είδους peer to peer τεχνολογία. Εκτός από τους servers της εταιρείας κατεβάζετε και από άλλους χρήστες και αντίστοιχα μπορούν να κατεβάσουν και από εσάς άλλοι χρήστες. Αυτό απενεργοποιείται στις ρυθμίσεις του installer πριν την έναρξη του download. 24
TheELF Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 'στώ.. Έχει πάρα πολλά και καλά γραφικά οπότε λογικό είναι να είναι και πολύ μεγάλο.
panira Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 ευχαριστω, το ειχα στο wishlist στο steam, καλα που δεν το πηρα
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Αν το κλείσεις όταν κατεβάζει, μετά συνεχίζει απο αυτό το σημείο, σωστά?
TheELF Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Αν το κλείσεις όταν κατεβάζει, μετά συνεχίζει απο αυτό το σημείο, σωστά? Μου έκανε αρκετές διακοπές και ναι,συνεχίζει,ψάχνει πρώτα τι έχει κατεβάσει και μετά βγάζει νέο σύνολο πόσο πρέπει να κατεβάσει και αρχίζει από 0 αλλά το σύνολο είναι λιγότερο από τα αρχικά ~25Gb. 1
VonLoutsos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Που πάω ο καραμήτρος με 4Mbps... Ευχαριστούμε παντως 1
panira Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Κατεβασα το παιχνιδι, παω να μπω και μετα απο περιπου 1 λεπτο το παιχνιδι κρασαρει ,χωρις καν να μπω ουτε στο campaign ουτε στις ρυθμισεις, δεν κανω απολυτως τιποτα. διαβασα σε ενα φορουμ πως οσοι εχουν nvidia καρτα λιγο δυσκολο να παιξουν το παιχνιδι -αν με πιανετε- μιας και ειναι χορηγια της AMD, ισως παλυ ναναι υπερβολη και το παιχνιδι απλα ναναι κακογραμμενο
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 μια χαρά μου παίζει σε nvidia 960M φαίνεται και ωραίο παιχνίδι. 1
Age4Greeks Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Εμένα πάλι που μου βγάζει το Avast ότι είναι επικίνδυνο το installer...!
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Εμένα πάλι που μου βγάζει το Avast ότι είναι επικίνδυνο το installer...! γυρνα το σε silent/game mode.. 1
imvrios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 1. Ναι, μπορείς να διακόψεις το download και να το συνεχίσεις αργότερα κάνοντας click στο shortcut που δημιουργείται στην επιφάνεια εργασίας. Είναι launcher, αν δει ότι λείπουν αρχεία τα κατεβάζει. 2. Δεν υπάρχει θέμα malware. 3. Το σπαστικό είναι άλλο: το logo του gamesessions στο κάτω μέρος της οθόνης όσο παίζεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα