katarasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σε ολους.Οπως ειχα γραψει σε προηγουμενο post εχω ξεκινησει την κατασκευη ενοσ site wordpress sto συνημμενο παρακατω ειναι μια φωτο που θελων να κανω αυτες τισ κατηγορις.Για να καταλαβετε θελω μεσα απο το κεντρικο μενο να μπαινω στο menu που εχω φτιαξει με τις υποκατηγοριεσ στην συγκεκριμενη περιπτωση (χαλια μηχανησ) και να μου εμφανιζει αυτην την σελιδα οπου καθε εικονα θα πατας απανω (οπου ειναι και μια ξεχωριστη κατηγορια) και θα μπαινει σε σελιδα που θα ειναι πολλα σχεδια χαλιων.Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων
dominotrix Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Το theme μου χρησιμοποιεις δεν εχει καποια επιλογη για εισαγωγη portfolio?
katarasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Το theme μου χρησιμοποιεις δεν εχει καποια επιλογη για εισαγωγη portfolio? Ναι εχει portfolio παρολο πιυ ειναι free μπορεισ να μου περιγραψεισ πωσ δουλευει?
dominotrix Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Καθε theme εχει διαφορετικο τροπο εμφανισης portfolio στο frontend αλλα το backend ειναι σχεδον ιδιο. Δοκιμασε να περασεις ενδεικτικα 2-3 portfolio posts και να τα βαλεις σε μια κατηγορια (πχ. Works). Μετα πανε στο Εμφανιση -> Μενου και κανε εισαγωγη την κατηγορια Works. Ανοιξε ολα τα tabs καπου εκει θα την βρεις. Μετα κανε αποθηκευση του μενου και δες τη σελιδα. 1
katarasg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καθε theme εχει διαφορετικο τροπο εμφανισης portfolio στο frontend αλλα το backend ειναι σχεδον ιδιο. Δοκιμασε να περασεις ενδεικτικα 2-3 portfolio posts και να τα βαλεις σε μια κατηγορια (πχ. Works). Μετα πανε στο Εμφανιση -> Μενου και κανε εισαγωγη την κατηγορια Works. Ανοιξε ολα τα tabs καπου εκει θα την βρεις. Μετα κανε αποθηκευση του μενου και δες τη σελιδα. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...σημερα δεν αντεξα αγορασα και κατεβασα theme.AYTO HTAN......ΧΑΘΗΚΑ....δεν ξερω πως να ξεκινησω......εχω μπερδευτει παρα πολυ....!!!Κ παλι ευχαριστω.....καλα ξεμπερδεματα δικα μου!!
dominotrix Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μην αγχωνεσαι. Ολα τα themes και γενικα το διαχειριστικο του Wordpress ειναι αρκετα ευκολο στο χειρισμο. Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να παρεις τα settings ενα ενα, να δεις τι επιλογες σου δινει και φυσικα να διαβασεις το documentation του theme. Μη γραφεις "χαθηκα, εχω μπερδευτει, κλπ". Γραψε μας ακριβως τι θελεις να κανεις και τι προβλημα αντιμετωπιζεις ετσι ωστε να σε βοηθησουμε. Αν μπορεις κιολας, κανε attach καποιο screenshot.
vadou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ολα τα themes και γενικα το διαχειριστικο του Wordpress ειναι αρκετα ευκολο στο χειρισμο. Καλά για το bold μην είσαι και τόσο σίγουρος. Έχω δει αρκετά μαλακισμένα themes, αλλά συνήθως τα popular του themeforest είναι όντως user friendly (και δυστυχώς more often than not, developer unfriendly).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα