vasilis.g Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα,το Avast μου αργούσε την ταχύτητα στο ίντερνετ youtube,facebook κλπ,στις ρυθμίσεις του απενεργοποίησα την ασπίδα web και είδα ότι το πρόβλημα λύθηκε,τώρα τι να κάνω να αφήσω την ρύθμιση έτσι ή θα έχω πρόβλημα?Υπάρχει κάποια άλλη λύση ?
sitiros22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 το αβαστ ειναι για πεταμα και εμενα μου διεγραψε ενα αρχειο απο windows/system/32
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Χωρις ασπιδα web ειναι ουσιαστικα αχρηστο ενα antivirus. Δοκιμασε καποιο πιο ελαφρυ.Για ριξε μια μιατια και στο panda
vasilis.g Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Την ενεργοποίησα πάλι και απενεργοποίησα την σάρωση HTTPS,βλέπω είναι εντάξει τώρα,να το αφήσω έτσι ή είναι σημαντική αυτή η λειτουργεία?
alexisnik19911 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 κατευθειαν ξηλωμα!οτι πιο αχρηστο κυκλοφορει.βαλε eset endpoint ή το δωρεαν bitdefender free antivirus
_Theo_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Συμφωνώ και εγώ, βλακεία το Avast. Το είχα για μια περίοδο, πριν απο καιρό βέβαια και έμπαινε μέσα στο PC ο κάθε πικραμένος (ιός). Βάλε κάνα Βitdefender σε συνδιασμό με το Malwarebytes.
prometheas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Βάλε τo ESET internet security και θα ησυχάσεις εχοντας κορυφαία προστασία (πάντα στα όρια του εφικτού) Στο γνωστό site που πουλάει παιχνίδια (τρια γραμματα , το μεσαιο αριθμός, dot com) θα βρεις φτηνά και legitimate keys
vasilis.g Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας,προς το παρόν θα το αφήσω μιας και μου φαίνεται πιο ελαφρύ από τα προηγούμενα που είχα(Norton,AVG),η ρύθμιση που άλαξα δεν βλέπω να επηρεάζει κάτι μέχρι στιγμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα