Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα Netbook HP Mini 210-3000 που έσπασε η οθόνη και την αφαίρεσα ώστε να την αντικαταστήσω με νέα, έκανα το λάθος να έχω το pc σε Hibernate και όχι κανονικά κλεισμένο.

Πράγμα που το τονίζει η HP σε σχετικό της εγχειρίδιο.

"" 1. Τερματίστε τον υπολογιστή. Εάν δεν είστε βέβαιοι αν ο υπολογιστής είναι απενεργοποιημένος ή βρίσκεται σε κατάσταση αδρανοποίησης, ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή και στη συνέχεια, να τον απενεργοποιήσετε μέσω του λειτουργικού συστήματος. ""

Τώρα με βγαλμένη οθόνη, ενώ δεν έχω ακόμη καινούργια, δοκίμασα σε εξωτερική που πριν δούλευε να δω τι γίνεται και αυτό αναβοσβήνει αργά το πλήκτρο CapsLock και δεν ξεκινάει!

Ελπίζω να μην έπαθε κάτι χειρότερο... Δεν μου είναι τόσο εύκολο να ξαναμοντάρω την οθόνη για δοκιμή, τι λέτε για την λύση αφαίρεσης της μπαταρίας CMOS ή κάτι άλλο...;

Σας ευχαριστώ...

Δημοσ.

Δοκιμάσεις να βγάλεις μπαταρία, να το βγάλεις από το ρεύμα και πάτα για 30 sec το κουμπί εκκίνησης παρατεταμένα... Έπειτα βάλε μπαταρία, βάλε ρεύμα και προσπάθησε να το ανοίξεις... Δεν μου έρχεται τίποτα άλλο στο μυαλό προς το παρόν, θέλει ψάξιμο... Ας μας πουν κι άλλοι την γνώμη τους να έχουμε μια ιδέα...

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε,

μερικές ιδέες για το πρόβλημα σου:

1. Καταρχήν πρέπει να δεις στο support της HP τι σημαίνει το blinking του caps lock (είναι κωδικός λάθους) και από εκεί θα πάρεις μερικές ιδέες για το τι μπορεί να φταίει.
  2. Σε πολλούς φορητούς όταν αποσυνδέσεις την εσωτερική οθόνη κόβετε και η έξοδος για την εξωτερική οθόνη (δεν έχω κατάλαβει τον λόγο να σου πω την αλήθεια) και ο φορητός δείχνει ότι υπάρχει κάποιο θέμα (κωδικός λάθους με caps lock ή num lock ή ηχητικό κτλ)

Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη,

Φιλικά,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...