liverpoolman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Παιδια εχω το serial key απο w8 του λαπτοπ, τωρα θελω να βαλω στο σταθερο τα w10 και να χρησιμοποιησησω το serial key των w8 του λαπτοπ (ενοειται οτι στο λαπτοπ θα κανω φορματ και θα βαλω λινουξ(. Πως μπορω να το κανω?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Πάρε το με ένα keyfinder και εάν το δεχτεί θα το δεις στη πράξη διαφορετικά εγκατέστησε win 10 στο laptop τότε δες το εάν ενεργοποιηθεί σωστά και κανε εγκατάσταση με αυτό στο σταθερό σου αλλά πάλι είναι πιθανό να μην στο δεχτεί δοκίμασε το.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Και εγώ νομίζω ότι δεν είναι εφικτό, καθώς κάθε κλειδί είμαι συνδεμενο με το hardware του υπολογιστή άρα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε άλλον υπολογιστή. Υπάρχει και ένα αναγνωριστικό που δεν θυμάμαι ακριβώς τι σημασία έχει... Έψαξα και βρήκα έναν οδηγώ για το πως να μεταφέρεις την άδεια των windows https://www.pcsteps.gr/44526-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-windows-%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7/
micos000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δεν έχεις παρά να προσπαθήσεις και αν δε στο δεχτεί θα πάρεις στην ms hellas και θα τους πεις ότι άλλαξες μητρική στο laptop και θέλεις να ξαναενεργοποιήσεις τα windows. Θα στο κάνουν χωρίς κουβέντα.
liverpoolman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ωραια παιδια ευχαριστω.. Και μια τελευταια ερωτηση, σε περιπτωση που απλα αλλαξω τον σκληρο δισκο στο λαπτοπ και βαλω ssd εχει μπορω να ξαναβαλω τα windows με το αυθεντικο κλειδι?
chios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Στα Windows 10 το κλειδί γράφετε στο bios οπότε όταν αλλάξεις δίσκο και ξανά βάλεις τα Windows θα το πάρουν μόνα τους το κλειδί και θα ενεργοποιηθουν
liverpoolman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Στα Windows 10 το κλειδί γράφετε στο bios οπότε όταν αλλάξεις δίσκο και ξανά βάλεις τα Windows θα το πάρουν μόνα τους το κλειδί και θα ενεργοποιηθουν μονο που ειχε w8 εγω αν βαλω τα w10 κατευθειαν θα γινει η διδαδικασια?
agamoi-thytai Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 μονο που ειχε w8 εγω αν βαλω τα w10 κατευθειαν θα γινει η διδαδικασια?Το πιο σίγουρο είναι να κάνεις εγκατάσταση τα 8 με το κλειδί που έχει, να κάνεις αναβάθμιση σε 10 από το site της ms που έχει για accessibility και θα είσαι οκ.Αν θέλεις σώνει και καλά να έχει καθαρή εγκατάσταση , κάνεις φορματ μετά και είσαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα