Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν στέλνει Ελλάδα, αυτό το Bundle για xbox one s είναι τρομερή τιμή.

Περίπου 200€ για 2 χειριστήρια και 2 καλά παιχνίδια.

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B071W6TRN7/ref=gbmg_mob_m-5_03fd_654b76af?smid=A3P5ROKL5A1OLE&dealid=654b76af&pf_rd_p=a8cc5b7e-7eeb-4610-b8ec-65ae337603fd&pf_rd_s=mobile-hybrid-5&pf_rd_t=30901&pf_rd_i=10157705031&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=6WFNV34RM1EZ8GNS5RM6

• Like 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο γερμανικό,  το  Microsoft Surface Pro 4 με i5 k 128 ssd ειναι καλή περίπτωση στα 765€ αλλά μόνο 

για όποιον έχει άκρες γερμανία (δε στέλνει ελλάδα δυστυχώς)

Δημοσ.

το αμαζον ειναι μια σοβαρη εταιρεια και οχι τυχαια η μεγαλυτερη,σε εγγυησεις και επιστροφες ακομα και χωρις προβλημα του προιοντος  οτι καλυτερο υπαρχει,πως θα σου φαινοταν καποιος χωρις υπολοιπο να προσπαθει να αγορασει κατι ?καποτε εδω μεσα διαβασα εναν που κοκορευοταν οτι παρειγγελνε ακριβες συσκευες τις δοκιμαζε  και μεσα σε 10 μερες τις εστελνε πισω ,οτι τατα δεν ηταν αυτο που επιθυμουσε και παντα γινοταν δεκτο μεχρι που τον εκλεισν τον λογαριασμο με εκεινο το ονομα-διευθυνση-καρτας,λιγικο δεν ειναι?

Ασχολιαστο. Δεν εχω δικη μου τραπεζα για να κανω καταθεσεις, μεταφορες και πληρωμες "ατακα κι επι τοπου".

Εχω δουλεια τωρα, θα "αγορασω" κατι το βραδακι από το Αμαζον με χρεωστικη που δεν εχει χρηματα και θα σου επιβεβαιωσω οτι ακριβως επειδη δεν ειναι μαγαζακι το Αμαζον, αποδεχεται οτι πιθανως να εδωσα λαθος καρτα ή να μην ειχα υπολογισει σωστα το υπολοιπο του λογαριασμου μου οταν εκανα την παραγγελια. Σταματω εδω, διοτι θα βγουμε εντελως οφ τοπικ.

Δημοσ.

Στο γερμανικό,  το  Microsoft Surface Pro 4 με i5 k 128 ssd ειναι καλή περίπτωση στα 765€ αλλά μόνο 

για όποιον έχει άκρες γερμανία (δε στέλνει ελλάδα δυστυχώς)

Φίλε μου δεν το βλέπω.. Από εχθές το παρακολουθώ, αλλά δεν είχα δει κάτι, ούτε μετά που το ανέφερες. Μήπως έχεις κάποιο λινκ; Ένα τέτοιο ψάχνω αυτές ακριβώς τις ημέρες (αλλιώς θα καταλήξω στο αντίστοιχο της Asus με i7/16gb/512ssd στα 1000 τελική, που ίσως κ πάλι να συμφέρει για έξτρα 100ε λόγω ακριβώς της μνήμης κι όχι τόσο του επεξεργαστή (μιας κ το Surface δεν έχει πληκτρολόγιο μαζί, εκτός κι αν είναι πακέτο αυτό που αναφέρεις, παρότι γενικά είναι καλύτερο κ θα το προτιμούσα στα ίδια specs ακόμα κ με μικρή premium στην τιμή). Αν έχεις λινκ, θα το εκτιμούσα! 

Δημοσ.

Ασχολιαστο. Δεν εχω δικη μου τραπεζα για να κανω καταθεσεις, μεταφορες και πληρωμες "ατακα κι επι τοπου".

Εχω δουλεια τωρα, θα "αγορασω" κατι το βραδακι από το Αμαζον με χρεωστικη που δεν εχει χρηματα και θα σου επιβεβαιωσω οτι ακριβως επειδη δεν ειναι μαγαζακι το Αμαζον, αποδεχεται οτι πιθανως να εδωσα λαθος καρτα ή να μην ειχα υπολογισει σωστα το υπολοιπο του λογαριασμου μου οταν εκανα την παραγγελια. Σταματω εδω, διοτι θα βγουμε εντελως οφ τοπικ.

Αυτοι που αγοράζουν από το αμαζον έχουν τραπεζα ,μάλιστα το έμαθα και αυτο ,εσύ ο ίδιος είπες ότι το έκανες συχνά να προσπαθείς να αγοράσεις χωρίς υπόλοιπο όχι εγώ, με την μια φορά δεν σε κόβουν και να σου πω γιατί βλέπω δυσανασχετησες εγώ δεν σε κατηγόρησα σε κάτι εσύ μόνος σου τα εγραψες

Φίλε μου δεν το βλέπω.. Από εχθές το παρακολουθώ, αλλά δεν είχα δει κάτι, ούτε μετά που το ανέφερες. Μήπως έχεις κάποιο λινκ; Ένα τέτοιο ψάχνω αυτές ακριβώς τις ημέρες (αλλιώς θα καταλήξω στο αντίστοιχο της Asus με i7/16gb/512ssd στα 1000 τελική, που ίσως κ πάλι να συμφέρει για έξτρα 100ε λόγω ακριβώς της μνήμης κι όχι τόσο του επεξεργαστή (μιας κ το Surface δεν έχει πληκτρολόγιο μαζί, εκτός κι αν είναι πακέτο αυτό που αναφέρεις, παρότι γενικά είναι καλύτερο κ θα το προτιμούσα στα ίδια specs ακόμα κ με μικρή premium στην τιμή). Αν έχεις λινκ, θα το εκτιμούσα!

Είναι το πληκτρολόγιο και μια θήκη σε αυτήν την τιμή αλλά όχι η γραφιδα
Δημοσ.

Θελω να παραγγείλω ενα ρολοι απο αμαζον αμερικης 8α εχω παραπάνω επιβάρυνση εκτός τον μεταφορικών? Γτ το ρολοι παίζει μισή τιμή με την Ελλάδα

Δημοσ.

Θελω να παραγγείλω ενα ρολοι απο αμαζον αμερικης 8α εχω παραπάνω επιβάρυνση εκτός τον μεταφορικών? Γτ το ρολοι παίζει μισή τιμή με την Ελλάδα

Τσέκαρε αν στα μεταφορικά σου συνυπολογίζει import fees. Αν ναι, αυτή θα είναι η τελική τιμή. Αν όχι, περνάει τελωνείο οπότε δεν ξέρω πόσο θα σου βγει

Παιδιά εγγραφή στο prime των αμαζον της Ευρώπης δεν με αφήνει να κάνω αν δεν έχω διεύθυνση της εκάστοτε χώρας. Υπάρχει τρόπος παράκαμψης; Πώς το κανατε;

Δημοσ.

Εδώ και λίγα χρόνια έχει βάλει επιλογή να πληρώνεις το ΦΠΑ προκαταβολικά στο αμαζον και έρχετε στην πόρτα σου χωρίς τελωνεία

Δημοσ.

αποτι φενεται εχουν πολοοι το ιδιο προβλημα με εμενα και κανεις δεν πηρε απαντηση απο το amazon ουτε τους ξεκλείδωσαν τους λογαριασμους.

https://www.amazon.com/forum/amazon?cdForum=Fx1UE1R6VSVMXK7&cdMessage=Mx1XPMKF6CPWYJO&cdSort=newest&cdThread=Tx3G29U0UN0HVJG

γαμω τη γκαντεμια μου.και ειχα βρει μια καλη προσφορα απο το prime day.

το κακο ειναι οτι εχω ενεργοποιηση το prime trial και δε μπορω να μπω να το απενεργοποιησω για να μην ανανεωθει αυτοματα και  με χρεωσουν.ρε που εμπλεξα.

• Like 1
Δημοσ.

πηρα λοιπον εγω ασυρματα,headphones ,xbox one s,x370 μητρικη ,δυο βαλιτσες λαπτοπ ,λαπτοπ για τον αδερφο μου ξυριστικη,και ο απολογισμος 730ε στα prime day απο τα οποια τα 450 ηταν στο λαπτοπ δλδ εγω εδωσα 300 για τα δικα μου αντικειμενα...

να μην ξεχασω 32gb sodimm ddr4 amazon warehouse deal στα 140ε οτι φυλαξα σε 4 μηνες εγινε αερας

Δημοσ.

αποτι φενεται εχουν πολοοι το ιδιο προβλημα με εμενα και κανεις δεν πηρε απαντηση απο το amazon ουτε τους ξεκλείδωσαν τους λογαριασμους.

https://www.amazon.com/forum/amazon?cdForum=Fx1UE1R6VSVMXK7&cdMessage=Mx1XPMKF6CPWYJO&cdSort=newest&cdThread=Tx3G29U0UN0HVJG

γαμω τη γκαντεμια μου.και ειχα βρει μια καλη προσφορα απο το prime day.

το κακο ειναι οτι εχω ενεργοποιηση το prime trial και δε μπορω να μπω να το απενεργοποιησω για να μην ανανεωθει αυτοματα και  με χρεωσουν.ρε που εμπλεξα.

Επικοινώνησε με την κάρτα σου και εξήγησέ τους ότι σε κλείδωσε το Αμαζον και θέλεις να το μπλοκάρεις από μελλοντικές χρεώσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...